VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 677
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 235
Имате ли информация в брадъра след този пак ли ще са ВИП или ще са обикновени селяндури?...  Twisted Evil

Това ме подсети, че вчера на лайфа Ники Кънчев май каза, че участниците ще са хора от различни ТВ предавания. Аз си мислех, че ще са само стари муцуни от Брадърите.

Аха, мерси. Е ще бъде много хубаво ако вкарат проф. Вучков, Росица Кирилова, Сашо Диков ...   Grinning

# 2 236
Тъпо ми е Брадъра да тълкува действията на Къци /или на когото и да било/. Всеки може да го направи за себе си, не е нужно да заема страна.

На мен ми се струва, че настройват хората срещу Къци, ане би трябвало да се взима страна, не е честно.

Според мен нахъсват феновете му да гласуват. И май успяват, като чета тук.

# 2 237
  • София
Освен, че са си взели хонорарите. Всички искат голямата награда. Както казва Мечо Пух : "Колкото повече, толкова повече".
Голямата награда е голяма тайна  Thinking Дано е голяма  Thinking Поне 100 хилки  newsm78 Аз не вярвам в тая глупост с медальоните, има и още нещо ... бая нещо  Laughing ... предвид колко и как напъват випозните  Joy

Mари,  Party Party Party
Ами, оня ден ФЪНЬО нали каза, че наградата си струвала... и се рдваше, че е останал

# 2 238
  • Varna
Искам мисия в последните им дни - "ВЛЕЗ в КОЖАТА на ДРУГИЯ".

Искам да им наредят за 3 дни от отварянето на очите си до дълбокото заспиване да си разменят ролите:

КЪЦИ да бъде 3 пълни дни ФЪНКИ - да трябва да пие по една кофа алкохол, да пуши пура, да просмуче всичко наоколо с псувни и черен хумор, да се слее със стола и тук-там да пита за Николчето

ФЪНКИ да бъде 3 дни ЛЮСИ - да приплясква по цял ден Камелия, да я носи на гърба си, да измие стъклата, да си самотничи над чиниите в мивката и да прибягва с пържолка в чиния да сервира на Ками

ТРИЗНАЧКИТЕ да бъдат 3 пълни дни БАГАТА - да не станат трите от едното легло, да спят, спят, да лежат и да броят да минат минутите. Като се надигнат, примък до масата и после отмък пак в леглото.

ЗЛАТКА да бъде за 3 дни КЪЦИ - да яде само сурови ядки и да пие вода с мед, да гони съквартирантите с китарата и да им свири, да казва "благодаря" и "моля" и всяка вечер да търпи по една креватна гавра

НИКОЛ да бъде 3 дни ЗЛАТКА - да ходи без сутиен, да бие Къци от сутрин до обед, а следобед - по 2 пъти на кръгъл час, да се тръшка от любов, да кокори очи пред картата на Европа

ЛЮСИ да бъде 3 дни ОРЛИН, с всите екстри, мостри и чар.

ОРЛИН да е за 3 дни НИКОЛ - да слага грим, да маха букли, да бръсне на Фънки главата, да познава часа и да чурулика невинно.

БАГАТА да е 3 дни Камелия - нищо кой знае колко различно, освен да се споглеждат с Люси(Фънки) като котки

Камелия да бъде за 3 дни ТРИЗНАЧКИТЕ - да се разтрои, клонира, кокошира, паунира, мисира и всичко там каквото могат тези момичета.

Хайде, поне накрая да стане малко по-завъртяно!
newsm10 Искрено ме разсмя:)

# 2 239
Имате ли информация в брадъра след този пак ли ще са ВИП или ще са обикновени селяндури?...  Twisted Evil
ще са ВИП селяндури, представителна извадка Grinning

Peace Е аз тези ги смятах за ВИП селяндури, пък викам сега ще са си просто някакви незнайни.  Grinning

# 2 240
  • Sofia
Кънчев спомена за следващия ББ,че ще влезнат познати лица от миналите сезони.Спрягат се имена като Гроши,Найден,Пеньо,Панайот,баба Вили,Лили,Стойка и т.н.все "известни"персони

# 2 241
Освен, че са си взели хонорарите. Всички искат голямата награда. Както казва Мечо Пух : "Колкото повече, толкова повече".
Голямата награда е голяма тайна  Thinking Дано е голяма  Thinking Поне 100 хилки  newsm78 Аз не вярвам в тая глупост с медальоните, има и още нещо ... бая нещо  Laughing ... предвид колко и как напъват випозните  Joy

Mари,  Party Party Party
Ами, оня ден ФЪНЬО нали каза, че наградата си струвала... и се рдваше, че е останал

Ааа, за него само 100 бъчви пиене ще са добра награда. Laughing

# 2 242
  • София
Аха, мерси. Е ще бъде много хубаво ако вкарат проф. Вучков, Росица Кирилова, Сашо Диков ...   Grinning
Нещо не си разбрала. От три месеца казват, че ще са от рода на Найден, Гроши и Лиляна. Simple Smile

А като мислите, че са манипулирани анкетите, защо не гласувахте. Аз разбирам да не бяха обявени в ефир, че да се ядосвате.

# 2 243
Аз се дразня на това, че всеки казва " Аз не искам да спечеля ". Добре тогава да им предложат победителя да дари цялата сума за благотворителност, щом не ги интересува наградата. Да видим тогава...!!!

А само Къци си призна, че иска да спечели и хората се настроиха против него. Но другите не са по-различни!!!

# 2 244

Това ме подсети, че вчера на лайфа Ники Кънчев май каза, че участниците ще са хора от различни ТВ предавания. Аз си мислех, че ще са само стари муцуни от Брадърите.

По- скоро имаше предвид реалити формати.

# 2 245
  • София
За какви 100 хиляди лева награда говорите.  Shocked Не мисля, че някой би събрал 10 медальона.

# 2 246
Аз се дразня на това, че всеки казва " Аз не искам да спечеля ". Добре тогава да им предложат победителя да дари цялата сума за благотворителност, щом не ги интересува наградата. Да видим тогава...!!!

А само Къци си призна, че иска да спечели и хората се настроиха против него. Но другите не са по-различни!!!
Peace

# 2 247

Това на което аз попаднах една вечер , беше разговор между Мариана, Ханес и Ф, предимно на английски със злобни изблици на български на Ф срещу "Лиляна Иванова" ,Васил Найденов и цялото им поколение.Беше грозна тирада , завинаги отписах Ф от списъка си"Хора които уважавам и  чието мнение държа да чуя".

Да , точно за това говорех и аз .Имах щастието или нещастието да го чуя и видя .
Грозните изказвания за нашите певци си ги каза обаче на чист български.
Ако някой го е записал , нека да го пусне , заслужава си да  го чуете , иначе в сайта им не вярвам да го качат.

# 2 248

Е то поне нещо положително трябва да има и у него. Имаше "честта" да признае само това нещо. Лично мен ме дразни с постоянните си словоизлияния, когато говори. Един тон думи за нещо, което би могло да се обясни с две думички. Отделно говори, коментира, обсъжда и завършва "Естествено в това няма лошо". Това е човек, който веднъж  не застана твърдо зад думите си, което граничещо с "шикалкавяне" граничи и със слаб характер.
И не знам за коя публика говореше в понеделник на лайфа, при положение, че като водещ обиждаше  участниците си. И то брутално. Почвам да си мисля, че точно ВБ му връща всяка една обидна дума изречена по адрес на участниците в предаването му.

# 2 249
И мен Къци доста ме дразни обаче само той си призна, че играе за наградата. Другите се правят, че уж не са затова вътре. Ама седят и драпат към края. И този Фънки уж понеже искаше да си ходи чак вдигна кръвно (а дали не му стана лошо точно защото беше номиниран, хм?!) Колкото и да не харесвам Къци едно е вярно - голям таралеж им е в д-тата за наградата. Видя се че дори хора като Орлин и Николчето драпат към победата. От всички май само Орлин все още държи фронта, другите май започнаха да показват зъби и нокти. Само се надявам Багата да НЕ спечели, нека Патрашката да я е яд! Laughing

Апропо, не знам каква е играта на Патрашкова за това със Златка. Плюеше я, а изведнъж се извъртя на 180 градуса и си промени мнението за нея. И сега ще й помага. Що ли си мисля, че Кристина не е от хората, които помагат ето така без да получат нищо в замяна!?

Общи условия

Активация на акаунт