VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 676
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 820
обаче добре свири Къци на китара,доста добре
Тази песен той ли я е композирал?

# 2 821
Не знам ,не разбрах но по принцип добре свири

# 2 822
Не знам ,не разбрах но по принцип добре свири
И на мен ми харесва  Peace. Има идея и за текст,доколкото разбирам,сега остава певците да избере.

# 2 823
Да май  е негова музиката и Орлин му дава съвети какви певци да избере.Казва му че му трябва по зрял  певец някъде  над 50г.Къци обаче виждал като певци Орлин и Мариана

В момента си говорят за Би джийс

# 2 824
Привет на всички Simple Smile Досега само четях най-самоотвержено всичко, което пишете, но днес хвърлих един поглед и на филчетата на Мари (Мари, голямо благодаря   bouquet за тях) и ми хрумна нещо за Къци (моля, не ме пребивайте с камъни  Praynig ) Мисля, че на него най-големия проблем му е това, че прекалено дълго е работил в детска градина (или поне изглежда като човек, който работи само с деца) и е забравил как се общува с възрастни. Наистина поведението му е изключително възпитано и се контролира съвършено, но се държи като възпитател в детска градина. Той е свикнал да се чувства като човека, който знае всичко и който казва кое как трябва да се прави и който с внимателен тон и търпение успява да вкара децата в правия път. Ако се загледате, ще видите, че възприема по същия начин и съквартирантите си - като непослушни деца, които правят нещата погрешно, но той с търпение ще им покаже кое е правилно и къде грешат. Затова и не вика (нали не е педагогично), не се защитава (защото той е над тях), а гласът му е мег и благ точно като на възпитател, който разговаря с глупаво и заинатено  дете. Не възприема съквартирантите като оформени възрастни със свой мироглед, а като деца за възпитаване. (Пример, ве дно от филмчетата Фънки казва, че обича бадемите да са хрупкави и Къци с благ, но категоричен глас му обясни, защо така не са хубави и трябва да се правят по неговия начин) Реално с него не може да има размяна на идеи, като възрастен с възрастен. За него мнението му и възгледите са живота са правилните и е въпрос на време другите да разберат колко грешат. Според мен точно това негово поведение към тях като към заблудени деца ги вбесява и ги кара да се държат като такива.

# 2 825
Къци се е появил.Храни се и си говори с Багата
Обаче слага доста голямо количество шарена сол върху хляба си
Прочетох го като:  "храни се и си говори с Бога"  Shocked
 ... и си викам – опаа - загубихме го    Laughing

Да май  е негова музиката и Орлин му дава съвети какви певци да избере.Казва му че му трябва по зрял  певец някъде  над 50г.Къци обаче виждал като певци Орлин и Мариана

И Къци с манията му за величие току-виж си избере Том Джоунс ...  примерно Mr. Green  
А Орлин иска да се отърве май, щом така отбива "топката"   Laughing

# 2 826
Ей,ама страшен е Орлин. Открих я песента:http://www.vbox7.com/play:2a083474

# 2 827
Само дето и Пламен Ставрев вече близо година е покойник. Разбутаха им костите...

# 2 828
Къци се е появил.Храни се и си говори с Багата
Прочетох го като:  "храни се и си говори с Бога"  Shocked
 ... и си викам – опаа - загубихме го    Laughing

hahaha Joy rotfImao rotfImbo

Има една приказка - "Когато говориш на Бог е молитва, когато Бог ти отговаря е шизофрения".  Peace

# 2 829
Привет на всички Simple Smile Досега само четях най-самоотвержено всичко, което пишете, но днес хвърлих един поглед и на филчетата на Мари (Мари, голямо благодаря   bouquet за тях) и ми хрумна нещо за Къци (моля, не ме пребивайте с камъни  Praynig ) Мисля, че на него най-големия проблем му е това, че прекалено дълго е работил в детска градина (или поне изглежда като човек, който работи само с деца) и е забравил как се общува с възрастни. Наистина поведението му е изключително възпитано и се контролира съвършено, но се държи като възпитател в детска градина. Той е свикнал да се чувства като човека, който знае всичко и който казва кое как трябва да се прави и който с внимателен тон и търпение успява да вкара децата в правия път. Ако се загледате, ще видите, че възприема по същия начин и съквартирантите си - като непослушни деца, които правят нещата погрешно, но той с търпение ще им покаже кое е правилно и къде грешат. Затова и не вика (нали не е педагогично), не се защитава (защото той е над тях), а гласът му е мег и благ точно като на възпитател, който разговаря с глупаво и заинатено  дете. Не възприема съквартирантите като оформени възрастни със свой мироглед, а като деца за възпитаване. (Пример, ве дно от филмчетата Фънки казва, че обича бадемите да са хрупкави и Къци с благ, но категоричен глас му обясни, защо така не са хубави и трябва да се правят по неговия начин) Реално с него не може да има размяна на идеи, като възрастен с възрастен. За него мнението му и възгледите са живота са правилните и е въпрос на време другите да разберат колко грешат. Според мен точно това негово поведение към тях като към заблудени деца ги вбесява и ги кара да се държат като такива.

88% вярно Peace

# 2 830
Alexa JT ,има логика в думите ти,ако той е бил''госпожа'' в детската си градина. Peace
В тези заведения,не са ли само жени възпитателките?

# 2 831
Привет на всички Simple Smile Досега само четях най-самоотвержено всичко, което пишете, но днес хвърлих един поглед и на филчетата на Мари (Мари, голямо благодаря   bouquet за тях) и ми хрумна нещо за Къци (моля, не ме пребивайте с камъни  Praynig ) Мисля, че на него най-големия проблем му е това, че прекалено дълго е работил в детска градина (или поне изглежда като човек, който работи само с деца) и е забравил как се общува с възрастни. .....
 Според мен точно това негово поведение към тях като към заблудени деца ги вбесява и ги кара да се държат като такива.

88% вярно Peace

и донякъде приемливо  оправдание (не обяснение) за инфантилното му поведение Wink

естествено, че си има персонал  за "черната" работа..  то да се занимаваш с чужди деца е доста главоболно - да не е луд да го върши сам   Mr. Green

# 2 832
Близко до същото обяснение е, че той почти цял живот е бил продуцент, шеф. Да, любезен шеф, но все пак шеф. На шефа, дори в някои моменти да стане леко досаден или да иска твърде много, обикновено не му се казва, най-много някой подчинен да реши да напусне. И оттам, за него малко се позаплетоха нещата.

# 2 833
Не знам,обаче толкова сексапил има в тоя Орлин,че лигите ми изтичат по него EmbarassedГоспод му дал,дал,чак се забравил GrinningВижте го в този клип какъв сладкиш е http://www.vbox7.com/play:461fa3fc&al=2&vid=1495900
не мога да му се нагледам,пу пу,хубавец Heart Eyes

Абе и аз това си мисля за Къцан-толкова години беше на екран,водещ,продуцент,не е от вчера в тв бизнеса,шеф е бил,с хора е работил.Не може да е толкова идиотски инфантилен,не може.Стратегия е поведението му,с други думи-прави се на луд,за да гушне кинтите на края.Само дето не знае,завалията,че кинтите вече са обещани на Багата Mr. Green

# 2 834
Ох,не мога да не го постна:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rfnyKmj6kk4

Наш Къцко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт