VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 676
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 895
Къци защо яде чипс??? Нали е пържено?

# 2 896
Чухте ли я тази Алекс какво каза , че за манипулация и дума не можело да става ?
И  ей ,и  не се умори да повтаря , Къци това , Къци онова , аман !

# 2 897
В тая къща всички са със специална храна и им ги доставят явно

# 2 898
Вип Брадър не е риалити щом изказва собствени мнения и подбира внимателно какво да излъчи!

Къци трябва да си ходи, в екипа на Олд Скул се чудят вече какво да направят, Багата трябва да е победител!

# 2 899
Багата много устат стана нещо? Скрита лимонка!  Laughing
Хаха Златка имала 6-то чувство, ама се върза на историята с принцеса Софи.

# 2 900
  • Велико Търново
Вип Брадър не е риалити щом изказва собствени мнения и подбира внимателно какво да излъчи!

Къци трябва да си ходи, в екипа на Олд Скул се чудят вече какво да направят, Багата трябва да е победител!

Защо?

# 2 901
  • София
За анкетата Никол, преди шоуто ме беше  безразлична, сега ми е безлично противна Laughing
И си личи  , че се готви да  вземе парите, освен , че Бай Випа  , се готви да и ги даде.

# 2 902
Багата гаранция дава,че Къци няма да спечели. От къде тази увереност? Crossing Arms Whistling Thinking

# 2 903
Къци защо яде чипс??? Нали е пържено?
/и бира пийва Laughing
Явно му се разказа играта като разбра, че не всенароден любимец

# 2 904
  • Велико Търново
Люси ми иде да я загащя, като я видя с тия смъкнати панталони.

# 2 905
Къци май най-накрая се усети , че тенденциозно са го нарочили и почти само с него се разправят.

# 2 906
Багата много устат стана нещо? Скрита лимонка!  Laughing
Хаха Златка имала 6-то чувство, ама се върза на историята с принцеса Софи.
И е сигурен как Къцката няма да спечели  Mr. Green

Мен ми писна само с него Н- епизода да дават и дават точно всичко гадно вероятно, както и с повечето...ми предната вечер, като ги вкл на лайв как се видя как повечето бяха около него и пяха, вчерашната игра на телефон, за която писахте къде е  newsm78 само простотии дават....от Люси нищо почти, от Орлин също...глупавите 3 мисирки как ридаят за някаква глупост или простащините на Златка се повтарят до откат  ooooh!

Поддържам горните мнения, въпреки, че харесвах Фънки в началото, но вече не толкова и сега мисля, че най-свестния там е Орлин и той трябва да спечели, ако въобще думата е ТРябва за някого от тях  Sick

----------
Въпрос към анкетите тук:
Вяра, Надежда и Любов що не ги броите като 1  Laughing така като даде човек трите и айде изчерпал се лимитът за отговори...
 newsm78 Не зная как да гласувам... от лошо по-лошо мнение пак ли е засилване на отрицателното - определено да, та ще гласувам  hahaha

# 2 907
Златка е потресаващо грозна. Освен това е тъпа, противна и завистлива. Ходи като мъж, бърка си в носа, крещи като маймуна, яде като неандерталец и е злобна и дребнава. Фактически не мога да се сетя за нито едно нещо, което да не ме отвращава в нея.  #2gunfire
и въобще, субективно мнение на човек, който едва ли около себе има жена  Rolling Eyes
или пък на жена, която завижда

не харесвам особено никой от участниците, но покрай минусите им, съм способна да оценя и плюсовете в даден човек  Wink

а не да плюя по всеки, само от завист или простотия  Crossing Arms

Ама моля ти се аз оцених и ПЛЮСА и - къщовница. Толкова.

Естествено че ми е субективно мнението, твойто да не би да е обективно?!

Ето и малко факти за мен:
- Мъж съм
- Жени като Златка ме отвращават
- Имам прекрасна жена до себе си - красива, умна и открита.

И в момента гледам миндила как вика 'ВЪЙ'...ще припадна просто

# 2 908
Може и тенденциозните сценарии последната седмица да са добре изчислени от продуцентите - понеже българският нрав е такъв, че колкото повече му казваш как някой бил лош, толкова повече напук ще гласува за него. А все пак на тях целта им е да предизвикат повече гласове.

# 2 909
Люси обаче е много откровена с него

Общи условия

Активация на акаунт