VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 671
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 2 985
Не знам кое е по вредно.Това да не се храниш чак толкова здравословно или това да таиш всичко в себе си и да подлагаш психиката си и организма на такъв стрес
Къци каза в изповедалнята че е доста емоционален но всъщност той не позволява емоцията била тя положителна или отрицателна да излезе трупа я в себе си и по този начин се натоварва и уврежда много повече от колкото ако  наруши хранителния си режим

# 2 986
Къци, че е уникален досадник едно на ръка, но защо ББ има по-специално отношение към него? Да не би да се е скарал с някой от продуцентите? Не вярвам Славчо да плаща да го очернят, както пишат в някои вестници.
и аз се питам същото newsm78много са му дигнали мерника

# 2 987
Според мен най-голямата драма на Къци е, че прекалено много си вярва, че е някаква значима, талантлива личност, която може да влияе по някакъв начин на другите, а през цялото време му се доказва точно обратното, понякога по доста грозен начин. Просто като гръм от ясно небе му е.
Самооценката му е на противоположния полюс от оценката на другите. И най-жалкото е, че се мъчи да ги убеди, защото е свикнал да има публика. Само че в случая вместо да го обсипват с овации като бабите и сеуяните с коеуата в Колелото на късмета, те го замерят с развалени домати.

# 2 988
  • София
Къци, че е уникален досадник едно на ръка, но защо ББ има по-специално отношение към него? Да не би да се е скарал с някой от продуцентите? Не вярвам Славчо да плаща да го очернят, както пишат в някои вестници.
А де , и аз това се чудя.
То както и се писа вече не е Вип брадър , а Къци бардър.И това си е почти от началото  Rolling Eyes

# 2 989
Аз като един виден пример как не трябва да се храним, пък и пушач, най-мразя някой да ми казва колко е вреден за мен моят начин на живот.
Особено ако ''казващия'' сочи себе си за пример, а теб - за тази с порочния начин на живот. И агресивно да настоява колко зле живееш, пък тооой... Laughing

Има различни начини да предаде човек своите идеи на околните, да ги запознае с тях, но агресивното налагане на собсвените възгледи на всяка цена винаги дава обратни резултати. Това Къци не може да разбере.

buttinsky, така го виждам и аз. Малко е тъжно.

# 2 990
Типичен Лъв-самонадеян,самовлюбен...глупак.
Я по-леко с езика, че обиждаш много хора така.
То и аз мога да кажа много неща за Орлин, че е едно типично дебелокожо теле-леке - двуличен, но вътрешно алчен. Как пък всички които познавам от тази зодия са като него - правят се на много усмихнати, а така само манипулират хората. Орлин е много по-голям манипулатор от Къци и доста по-умел.

п.п. Не съм лъв, ама както тази ССФ обижда една зодия, аз пък имам право да обиждам тази на Орлин. Или е ОК да обиждаш по дадени зодии а телетата и някои други трябва да ги галим с перце?!
Мен за споменаване на зодията на Орлин щяха да ме разкостят някои тука, а "меката" може да си говори така ли?!

# 2 991

И на мен ми беше минала подобна мисъл и не е никак невероятно , защото Дългия как ще си признае , че е комерсиален до мозъка на костите си . Вярно е , че когато свали Къци от екран той получи 4 предавания в един ден.

# 2 992
Разбирам напълно Къци - за храната става въпрос - но не мога да повярвам, че останалите съквартиранти не го разбират! Уж са интелигентни хора, предполага се. Абе, шоу, кво им се връзвам! А могат да се поучат от Къци за здравословно хранене, особено Фънки с неговото заболяване. Но на него не му ли доставят специална храна?. Следователно, спазва някакъв хранителен режим.И какво се оказва - Фънки просто дразни Къци !
А Никол ме разочарова - красиво, безхарактерно, скучно същество. Близначките са ми по-интересни от нея.
Златка е симпатяга, малко грубичка, недодялана, но земна и пряма. И дано Патрашкова не се заеме с нея да я променя, а да си намери хубаво момче, което да я обича и така ще се промени, като си намери щастието. Пожелавам й го.

# 2 993
Цитат
Ей, много елементарна логика.

Елементарна, но вярна.

Така е! Аз ще продължа с логиката: А Ако Фънки няма късмета да му падне някоя тухла на главата, ще лежи парализиран от инсулт в леглото. Знам ли кое е за предпочитане ....

# 2 994
То и аз мога да кажа много неща за Орлин, че е едно типично дебелокожо теле-леке - двуличен, но вътрешно алчен. Как пък всички които познавам от тази зодия са като него - правят се на много усмихнати, а така само манипулират хората. Орлин е много по-голям манипулатор от Къци и доста по-умел.
Да допълня само - и сме много лакоми. Значи ако Къци скрие на Орлин вафличките, може да остане без крак, най-малко. Laughing

# 2 995
Според мен най-голямата драма на Къци е, че прекалено много си вярва, че е някаква значима, талантлива личност, която може да влияе по някакъв начин на другите, а през цялото време му се доказва точно обратното, понякога по доста грозен начин. Просто като гръм от ясно небе му е.
Самооценката му е на противоположния полюс от оценката на другите. И най-жалкото е, че се мъчи да ги убеди, защото е свикнал да има публика. Само че в случая вместо да го обсипват с овации като бабите и сеуяните с коеуата в Колелото на късмета, те го замерят с развалени домати.
Не бих могла да го кажа по-точно Peace

# 2 996
Оооо,това за лъвовете го изпитвам ежедневно на гърба си,все пак съпругът ми е Лъв и много добре ми е познато това поведение -който не е с мен е против мен.Не се впрягай толкова,никого не искам да обиждам PeaceНищо,че ме наричаш овца,което пък е кръвна обида за един Скорпион Mr. Greenдрамата със зодията на Орлин съм я пропуснала,затова не схващам какво толкова се палиш.Пак повтарям-нищо лично към ничия зодия.Понеже мъжът ми е Лъв и нямаше как да не направя асоциацията.

# 2 997

И на мен ми беше минала подобна мисъл и не е никак невероятно , защото Дългия как ще си признае , че е комерсиален до мозъка на костите си . Вярно е , че когато свали Къци от екран той получи 4 предавания в един ден.
Ама ако му беше толкова дълга ръката на Дългия, можеше направо да им каже да не вземат Къци за участник, че да не му дават трибуна.

# 2 998
Не ме интересуват диетите нито на Фънки, нито на Къци.
Да си кажат диетите добре изглеждащите.

# 2 999
  • София
Къцоринчо така и не може да осъзнае, че има спешна нужда от биоенерготерапевт, защото е насъбрал огромна отрицателна енергия, която като помия я изсипва върху всички хора около него. В резултат на това всеки му го връща кой както умее - едни го съжаляват, други го избягват, трети го иронизират, четвърти му крещят и т.н. Къци каза преди малко в изповедалнята, че натоварва другите с енергията си и че той можел да я превърне в друг вид енергия. Но истината е , че това не го може, но сам се заблуждава, че го може и всичко е под контрол.

Направо си е енергиен вампир  Twisted Evil, не се шегувам.

Уморително е да общуваш с такива хора, наистина няма лошо да живееш здравословно, но всяко нещо трябва да е с мярка.

Прекален светец и Богу не е драг.

Общи условия

Активация на акаунт