Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 301
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Fatmagül & Kerim - emotions

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 20:56 от Dilemi

# 196
  • Пловдив

Фатмагюл изненадана от подаръците, а Мерием убеждава Керим, че с идването на новата година, нещата ще тръгнат на добре за всички.

# 197
Момичета,
ако имам възможност да задам въпрос на Берен и Мелиса, то той ще е:

Каква актьорска техника помага да се устои на този поглед? Simple Smile)

Скрит текст:

Скрит текст:
[/spoiler]
  ooooh!  
(намигванка)

ВЕрвайте ми, сигурно не е лесно... Simple Smile))

Техниката е стриктно спазване на следната "рецепта за устояване на погледи и други".

Скрит текст:
1. Пиеш до припадък или "друго" тази магическа отвара.
2. Задължително си слагаш тези очила-амулети против уроки.
3. Изпълнявайки стриктно 1+2 = започваш да виждаш хората срещу теб като такива "човечета" почти извънземни.

Резултат - въобще нито  виждаш, нито чуваш  разните погледи - които и да  ти говорят нещо- все тая.

hahaha Joy Joy Joy Сигурно си права. Simple Smile)) Не виждам друг начин. Simple Smile))

# 198
Момичета на мен лично тези моменти зад пердето и въобще това дебнене да я види ,да я наблюдава много са ми любими и носят такъв заряд.Сега една серия я гледам много бавно именно заради постоянното връщане и пак и пак. ooooh!
Марта да взема да я пробвам тази рецепта ли newsm78

А виждам че мъглата около Енгин пак се сгъси-май няма снимки от наградите ,а дали е бил там да си я получи лично  Thinking

Прекрасни сте !
Аз задълбавам в 15 епизод ,наляла съм си винце и сълзички ще пророня-абе всичко си е чок тамам

Токущо ми попадна тази мисъл
"Любовта идва, когато манипулацията спира, когато си мислиш повече за другия, отколкото за неговите реакции към теб. Когато се осмеляваш да се разкриеш напълно. Когато се осмеляваш да си уязвим. "
Д-р Джойс Брадърс

# 199
Момичета на мен лично тези моменти зад пердето и въобще това дебнене да я види ,да я наблюдава много са ми любими и носят такъв заряд.Сега една серия я гледам много бавно именно заради постоянното връщане и пак и пак. ooooh!
Марта да взема да я пробвам тази рецепта ли newsm78

А виждам че мъглата около Енгин пак се сгъси-май няма снимки от наградите ,а дали е бил там да си я получи лично  Thinking

Прекрасни сте !
Аз задълбавам в 15 епизод ,наляла съм си винце и сълзички ще пророня-абе всичко си е чок тамам

Токущо ми попадна тази мисъл
"Любовта идва, когато манипулацията спира, когато си мислиш повече за другия, отколкото за неговите реакции към теб. Когато се осмеляваш да се разкриеш напълно. Когато се осмеляваш да си уязвим. "
Д-р Джойс Брадърс

Съкратих. Simple Smile Да стане като сентенция. Simple Smile Прав е човекът.

Р.Р Аз пък попаднах на това: "Няма да намериш правилния човек, ако не си се освободил от грешния." Поне при Фатмагюл се оказа вярно. Simple Smile Докато не заплю и Мустафа, не се освободи за Керим. Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 21:31 от marytza

# 200
Марица Hug точно за нашият филм е нали ?

# 201

И точно за всеки от нас. Simple Smile))) И в 62-и, валентински епизод, в песента се казваше "Изгорях. Свалих защитата си. Твой съм." Докато се самозащитаваш, няма как да стигнат до теб. Ако се оставиш да бъдеш уязвим, любовта може да те докосне.

# 202
  • Разград

# 203

И точно за всеки от нас. Simple Smile))) И в 62-и, валентински епизод, в песента се казваше "Изгорях. Свалих защитата си. Твой съм." Докато се самозащитаваш, няма как да стигнат до теб. Ако се оставиш да бъдеш уязвим, любовта може да те докосне.
Hug

# 204
  • София
Fatmagulun sucu ne FINAL Seni cok ama cok seviyorum

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 22:02 от Dilemi

# 205
# 206
Момичета, някоя от вас иска ли да направи обобщение на промените у Фатмагюл и Керим в 14-и и 15-и епизоди?

# 207

Лекичка, Марта. Simple Smile Аз съм на песните от КВФ. Simple Smile Смятай, че ти пея "Пред дома им"... Simple Smile

# 208
  • Пловдив

Окончателно разбра, че писмото е прочетено. Време за празнуване на Новата 2011 г.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 22:59 от mariana51

# 209
  • Варна
Привет момичета Hug
Движите се със скоростта на светлината,ама няма да се оплаквам Laughing
Няма да изброявам имена защото сте  много и има вероятност да пропусна някой WinkБлагодаря ви ,че създавате невероятно настроение и ми е много приятно да ви чета Hug/даже си заделих и статиите  на Дива за после/ Embarassed
Да ви питам,последно какво всъщност стана ясно за Енгин и 20 минути newsm78
Има ли,нема ли?
А,между другото ако е там,ми то излиза,че с тая брада ще снима ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт