Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 112
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Трудно,дори невъзможно ми се струва да чуеш такова мнение.Дори и Енгин при интервюто с арабската журналистка за конкуренцията между двамата само сви рамене,усмихна се многозначително и си замъбча.

# 361
Трудно,дори невъзможно ми се струва да чуеш такова мнение.Дори и Енгин при интервюто с арабската журналистка за конкуренцията между двамата само сви рамене,усмихна се многозначително и си замъбча.

Така е, но щеше да е хубаво да го знаем. А Енгин замълча, защото отговора беше положителен, той си знае, че има конкуренция между двамата в медиите.

# 362
На мен ще ми е интересно да ги видя двамната в един сериал- Енгин и Къванч.

Иначе според вас притеснява ли ги Едже и Мелек ниския рейтинг на КГ?  newsm78 newsm78 Все пак те досега изкарваха само хитови сериали и този по-нисък рейтинг може да се възприеме като спад и да се отрази на имиджа им. Как мислите??

# 363
  • Разград

# 364
  • Разград

# 365
Ранно пиле, рано пее. Simple Smile

Добро утро! Simple Smile

Който си е поспал доволно, се буди с ясна мисъл. (намигванка) Събудена, правя обобщение преди да сме стигнали финала на седмицата относно обсъжданите епизоди. Просто защото се събудих с обобщението в главата. Simple Smile))

КВФ-14-20

Ако трябваше да избера само три кадъра, с които да илюстрирам КВФ от гледна точка на Фатмагюл, то те биха били тези:

В епизодите от 14 до 20 тя се намира все още някъде в черната ивица между тези уловени моменти - между Фатмагюл, разкъсвана от омраза и Фатмагюл, която разбира, че вече не е сама в борбата си, но все още не смее да повярва в това. Там, в черното, между тези кадри, се намира и мъжът, който ще и даде смелост да се изправи срещу мъчителите си и да каже: „Те ми причиниха това! Искам възмездие. Искам справедливост.‟ Човекът, влязъл в живота и в най-черната и нощ, човекът, останал безучастен, когато други и отнемаха светлината и радостта на света, но след това посветил себе си изцяло на мисията да и ги върне. Един ден тя ще се обърне назад и ще каже – „Успях!”. Любовта лекува. А това, което научават Фатмагюл и Керим е, че рамото, на което можеш да се опреш в мрачен или светъл час е нещо, заради което си струва да се бориш, заради което си струва да живееш.

ПЛАТНО

На времето разстилам платното избеляло,
замислена го гледам, а почва да горчи...
Основата е тука, но вътъка го няма –
там нещо е излишно, а друго – не личи...
Тъкала съм без обич – и шарката се губи.
Тъкала съм с омраза – и багрите горят.
Съвсем е малко само началото тъй трудно
на новата ми нишка, попила твоя цвят...
Ще трябва да изнищвам. Ще трябва да поправям.
И дни и нощи вече ще трябва да стоя,
та огнената шарка на любовта преляла
в платното занапред да мога да втъка.
Тогава с чиста радост на себе си ще кажа:
Живях. Обичах. Страдах. Обичана аз бях.
Желаех да открия и смисъла на ада
и в рая да пристигна. Щастлива съм – успях.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 05:11 от marytza

# 366
# 367
# 368
  • Пловдив

Добро утро.

8 Ноември - Архангеловден....
На този ден имен ден празнуват: Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка.

Честито на имениците!

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 07:28 от mariana51

# 369
  • Стара Загора

Честит имен ден на именниците! Честит професионален празник на всички служители на полицията! Много здраве и късмет!

# 370

Добро утро момичета !

Честит имен ден на всички именници - да са живи и здрави !

Една скромна  виртуална почерпка от мен, защото пък в реала днес празнувам и аз

# 371
# 372
  • Стара Загора

Честит празник, Марта! Пожелавам ти да си жива и здрава и да имаш много поводи да се усмихваш.
    Благодаря за почерпката, много е изкушаваща.

# 373
Мартичко, да ти е живо името!  love001 newsm51
Като умувах с какво най-сладко нещо да те поздравя и ... виж какво измислих: smile3503

По-сладко клипче НЯМА!
Хубав ден! Hug Hug Hug

# 374
  • NICE,FRANCE
Марта,честит празник!  bouquetДа си все така позитивна,все така сътворяваща тези невероятни красоти на
които сме свидетели всички ние!!!Бъди здрава и весел празничен ден newsm51

Общи условия

Активация на акаунт