Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 127
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Марианка,тя Фатмагюл къде къде по-тежки думи му каза,пък и ще му каже в бъдеще!

# 616

Хо-хо-хо! Баба Коледа пристига. (намигванка) Ти само дай опорна точка, аз ще ти спретна всичките желани сцени за албума. Simple Smile)) И без това вече съм натрупала гигабайти със снимки и клъцки от КВФ, плюс гифчетата, дето момичетата ги творят. Simple Smile))
Ще го направя и ако има илюстрации/приемам помощ всякаква Laughing/ще е чудесно...

Впрочем, Веляна, тази статия започва да ме навежда на мисълта, че върху Енгин се упражнява много силен натиск, с участието на медиите вече, да приеме ролята в 20 минути. Защото ако беше приел, щяха да го отразят и да гръмнат навсякъде, че е приел. Така си мисля... що ли пък мисля?  newsm78 Я как хубаво си седя... Simple Smile

и аз мисля така,че едва ли не го принудиха да участва Embarassed
дано поне ако нещо не му е харесвало в проекта,да е постигнал каквото трябва/защото оставам с впечатление,че е имало преговори newsm78/

С удоволствие ще споделя това, което имам, а и ще направя ново по поръчка. Simple Smile))

Имало е преговори. Инак щяха да потвърдят участие още след първото съобщение. Нека си отстоява позициите момчето - имам доверие на преценките му, пък и си го е заслужил. Сигурна съм, че ако е приел (още не съм 100% сигурна), ще е поставил условия. Звезда е вече - това никой не може да му го отрече!

# 617
Момичета,някоя от вас ако има "под ръка" снимката на Енгин във водолазния костюм,моля да я постне.

# 618
Май вече си имаме новина или да не бързам със шампанското Thinking
Велияна благодарско за превода.Ама и Туба била от тези звезди които не ги "снимат случайно".Ако е так можем да кажем Събраха се

А тези снимки на Берен от кое събитие са? А Есра както винаги първа на купона-голяма е терца .Като казах Есра  тя не снима ли нещо  newsm78

# 619
След сияещия от любов Керим, един Керим, който трудно си поема въздух от болка...

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:47 от marytza

# 620
  • София

Искаше да знаеш истината? Ето ти я! Не се омъжвай за този мъж!

Скрит текст:
Гайе – Не е за вярване! Телефона ти е включен!
Приятелка на Мелтем - Не познавам друга булка, на която телефонът й да звъни на масата за подписи!
Гайе – Да вдигна ли?
Мелтем – Вдигни.
Гайе – Ало?
Фатмагюл – Ало, г-жа Мелтем, аз съм Фатмагюл.
Гайе – Кой? Фатмагюл ли?
Фатмагюл – Да, аз…
Гайе – Г-жо Фатмагюл, аз съм братовчедката на Мелтем. Мелтем отива към масата за подписи в момента.
Фатмагюл – Не, спрете я!
Мелтем – Фатмагюл?
Фатмагюл – Не се омъжвай за този мъж!
Мелтем – Какво говориш?
Керим – Фатмагюл?
Фатмагюл –Искаше да знаеш истината? Ето ти я! Не се омъжвай за този мъж!

# 621
Велянче,

увеличена и изсветлена.

# 622
  • Варна
На мен ми се струва,че само са водени  преговори с тях /продуцентите/:thinking:.И ако е водил,какво е искал?Мисля на последно място пари.Защото ако  е приел няма логика да  крият това.В случая те му изтърваха края-говоря за продуценти.Това мълчание вече не работи за тях и вместо да си изпишат веждите ,ще си избодат очите.Напротив те така нагнетиха интереса,че накрая ще избухнат при евентуален неуспех.А той успеха не зависи и само от актьорите.При един лош сценарий и добрия актьор не може да спаси филма.А тук в добавка приелия мъжката роля/ да приемам,че няма да е Енгин/ ще е гледан под лупа и нищо няма да му спестят.
И аз искам да го гледам непрекъснато в нещо ново,но това е невъзможно.Не си струва само заради нетърпението на феновете да се набутва в някакви бози.Липсата на добри сценарии, май оттук нататък ще им е голям проблем.Ще започва голяма криза и както се нароиха толкова много актьори малко по-малко ще започне естествен подбор.Конкуренцията ще е жестока.
 На Енгин досега е било трудно,а от сега още повече.Очакванията сега от него ще са огромни/някои естествено ще очакват  да се провали/.Мисля,няма как да не се страхува и да не подбира прецизно всяка една роля.Голям плюс от успеха му според мен е освен многото роли,които сигурно му предлагат е и възможността, предполагам, да налага и той вече някакви свои изисквания и да му се дава повече свобода в играта.Защото създаването на  филм е сложно и много комплексно нещо.Сценария е скелета,не може да се гради нещо добро на лоша основа.Но какво да прави,ако няма хубави сценарии?Мисля си,дали е възможно, ако не му харесва нещо от сценария да го променят и така да се съгласи да участва?Това май е добър вариант и биха спечелили всички – и продуценти,и сценаристи, и зрители.
Мислите ли ,че е добър вариант да събират и за мъжка и женска главни роли звезди. Вие какво мислите за 20 мин .Искате ли Е да играе?Ако е приел ролята , какъв е смисъла са го крият ако е така?Мениджърката му беше писала още след първите слухове-не приемайте нищо за истина,докато не го потвърдим лично.Което ме навежда на мисълта,че преговори са водени,но решение не.А анкетите може да са за това с кой друг искат да видят Туба,че да й изберат партньор,който феновете да не освиркат после Joy

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:53 от Аnista

# 623
  • Разград

# 624
Седейки и гледайки снимки клипчета и четейки си казвам Енгин е щастливец че има около себе си истински приятели .Как никой не пусна ей така случайно снимка или слухче -евалла уважат си го държат на него и той на тях.Това в този свиреп свят на слава и пари е безценно.Дано и занапред да е така

# 625
Аниста, напълно съм съгласна  с теб.Енгин не трябва а и мисля че не би приел нещо на всяка цена.
Честно казано когато изгледах версията с Ръсел Кроу/много уважаван от мен актьор/бях разочарована.И не от играта му ,а някак си скучен и твърде предвидим беше краят .Това е мое мнение ,но турската версия предполагам ще е доста различна и раздвижена ,все пак ще е сериал-пще видим.Но с това чакане вече 3-4 месеца на актьорите и на целият екип ще им пари много под краката.Очакванията са мноого високи и дано ги опровергаят Hug Praynig

# 626
  • AMS
От празника на сърбите във фейса.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AsQMHj7U9po

# 627
Маричка,благодаря за снимката.
Момичета,нека имаме вяра във вкуса и усета на нашето момче-струва ми се,че не би приел никаква роля под натиск или за пари.Ако е приел,значи му харесва.Ако не -ще чакаме.

# 628
  • Варна
Аниста, напълно съм съгласна  с теб.Енгин не трябва а и мисля че не би приел нещо на всяка цена.
Честно казано когато изгледах версията с Ръсел Кроу/много уважаван от мен актьор/бях разочарована.И не от играта му ,а някак си скучен и твърде предвидим беше краят .Това е мое мнение ,но турската версия предполагам ще е доста различна и раздвижена ,все пак ще е сериал-пще видим.Но с това чакане вече 3-4 месеца на актьорите и на целият екип ще им пари много под краката.Очакванията са мноого високи и дано ги опровергаят Hug Praynig

Кики и на мен не ми хареса филма,въпреки Ръсел Кроу.Никакво предизвикателство тази роля за Енгин. В много от сцените си го представях вместо Кроу и не беше в полза на Кроу Joy
Някои от сцените направо извадени от КВФ.Вярно,че те няма да направят същото ,но сценаристите на Езел ме плашат Embarassed

# 629
Маричка,отплащам ти се с тези ръце!

Общи условия

Активация на акаунт