Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 131
  • 722
  •   1
Отговори
# 600

Аз не искам развод. Няма да те оставя.
Скрит текст:

Скрит текст:
Фатмагюл – Хей, виж какво…какво ти каза онази жена?
Керим – Нищо съществено, просто си поговорихме.
Фатмагюл – Искам да знам за какво. Дойде чак до тук заради мен, използва Емре…Каза ли ти това?
Керим – Ъхъъъ…
Фатмагюл – Добре, а той? Дали е дала адреса ни на Мустафа? Дали знае нещо?
Керим – Не знае. Не му е казала, че се е срещала с теб. Той не знае нищо, не се страхувай.
Фатмагюл – Не ме е страх от никого. И ти не се страхувай. Няма да се занимава повече с теб. Вече си е намерил друго момиче! Няма да се занимава нито с теб, нито с мен. Няма от какво да се страхуваме повече, вече можем да се разведем. Всеки ще може да си продължи живота.
Керим – Няма да се разведа!
Фатмагюл – Но ти каза, че ще го направиш. Обеща ми.
Керим – Отказах се.
Фатмагюл – Имам пълномощно.
Керим – Ако аз не искам развод, развод не може да има. Аз не искам развод. Няма да те оставя.

И четени и гледани, всеки път тези думи ме карат да се усмихвам глупаво. Simple Smile)) Сякаш аз го казвам на любим човек. Simple Smile) И пак се сещам за огънчето в очите на Керим. Simple Smile

# 601
Това е публикувано за двойката Енгин и Туба във вестник Sabah(ако искате ще ви го преведа)

THE MAGNIFICENT COUPLE MET
They don’t have any relations with the media. You can’t see them around much. They don’t talk at all; but everybody talks about them.
They have an unbelievable fan base. Outside of Turkey, they are very popular in the Arab World.
I respect them because they protect themselves very well even though they are right in the middle of the popular culture; because, it is very easy for people to fall into the fame trap. I am talking about Engin Akyurek and Tuba Buyukustun.
Buyukustun delivered her twins after the TV Series named “Gonulcelen”. Engin Akyurek hasn’t showed up anywhere since “What’s Fatmagul’s Fault?” ended. They are not around but everybody is talking about them. Fans are bringing social media down. They match this couple to each other. I advise you to read the comments in the social media. You should see the arguments and discussions.
IN THE SAME SERIES
The rumors about them being in the same TV series were confirmed at last. The filming of “20 minutes” continues quietly. While many TV series are saying farewell to the screens recently, this couple is counting down the days to be on the screen again. Come on then!

http://www.sabah.com...m-ikili-bulustu

Иска ли питане? Превеждай! Simple Smile) Инак аз, с моя повърхностен английски, ще схвана само идеята... пък и нея може накриво да подхвана. (намигванка)

# 602
Впрочем, Веляна, тази статия започва да ме навежда на мисълта, че върху Енгин се упражнява много силен натиск, с участието на медиите вече, да приеме ролята в 20 минути. Защото ако беше приел, щяха да го отразят и да гръмнат навсякъде, че е приел. Така си мисля... що ли пък мисля?  newsm78 Я как хубаво си седя... Simple Smile

# 603
  • Варна
Добра вечер и от мен Hug
Не съм изгледала ни една от сериите,които преговаряте,но благодарение на така приложения материал-снимки,гифчета,резюмета и коментари/всичките чудесни Peace/се потапям в атмосферата им.Страхотни серии,много мъка и за двамата,но вече и лъч надежда.....

Любима сцена,една от многото/бях решила да извадя сцените от филма по серии,които най-много ми харесват и тази ще е между тях/.Погледа му е направо озарен......

# 604
Добра вечер и от мен Hug
Не съм изгледала ни една от сериите,които преговаряте,но благодарение на така приложения материал-снимки,гифчета,резюмета и коментари/всичките чудесни Peace/се потапям в атмосферата им.Страхотни серии,много мъка и за двамата,но вече и лъч надежда.....

Любима сцена,една от многото/бях решила да извадя сцените от филма по серии,които най-много ми харесват и тази ще е между тях/.Погледа му е направо озарен......

Хо-хо-хо! Баба Коледа пристига. (намигванка) Ти само дай опорна точка, аз ще ти спретна всичките желани сцени за албума. Simple Smile)) И без това вече съм натрупала гигабайти със снимки и клъцки от КВФ, плюс гифчетата, дето момичетата ги творят. Simple Smile))

# 605
Магнетичната двойка се събра!
Те нямат никакви отношения с медиите,не можеш да ги видиш на публично място много.Те въобще не говорят,но всеки говори за тях.Те имат невероятна база фенове,много са популярни и в арабския свят.Уважавам ги ,защото съумяват да запазят личния си живот,въпреки че са във водовъртежа на популярна култура.Беха могли много лесно да паднат в капана на славата..Говоря за Енгин Акюрек и Туба Буюкюстан.Туба роди близнаци след Пленителката на сърца,а Енгин не се е показвал никъде след края на КВФ.Те не се показват,но всеки говори за тях.Феновете направо подлудиха медиите,свързват ги помежду им.Препоръчвам ви да прочетете медиите-ще видите споровете и дискусиите.„Клюките относно съвместния им проект вече са потвърдени.Снимките на 20 мин.продължават спокойно.Докато много сериали падат от екран,тази двойка брои дните,когато ще бъдат отново на екран.На слука!

# 606
Магнетичната двойка се събра!
Те нямат никакви отношения с медиите,не можеш да ги видиш на публично място много.Те въобще не говорят,но всеки говори за тях.Те имат невероятна база фенове,много са популярни и в арабския свят.Уважавам ги ,защото съумяват да запазят личния си живот,въпреки че са във водовъртежа на популярна култура.Беха могли много лесно да паднат в капана на славата..Говоря за Енгин Акюрек и Туба Буюкюстан.Туба роди близнаци след Пленителката на сърца,а Енгин не се е показвал никъде след края на КВФ.Те не се показват,но всеки говори за тях.Феновете направо подлудиха медиите,свързват ги помежду им.Препоръчвам ви да прочетете медиите-ще видите споровете и дискусиите.„Клюките относно съвместния им проект вече са потвърдени.Снимките на 20 мин.продължават спокойно.Докато много сериали падат от екран,тази двойка брои дните,когато ще бъдат отново на екран.На слука!

Много благодаря! Simple Smile  Hug Ето, че не съм го схванала като факт. Simple Smile Приех го като пожелание след моя прочит. Simple Smile И понеже Марианка каза, че "Сабах" (Утро, демек) бил сериозен ежедневник, а точно те за втори път казват, че Енгин се снима в 20-те минути, оставям вече съвсем мъничко съмнение в това - за всеки случай - щото комшиите имат навика да ни изненадват. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 22:49 от marytza

# 607
  • Разград

# 608
  • София
Не ме е страх. Какво би могъл да направиш сам?

Скрит текст:
Керим – Не се чувствай неловко, че ще останем сами в къщата. Не се страхувай, няма да ти сторя нищо.
Фатмагюл – Не ме е страх. Какво би могъл да направиш сам?

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:28 от Dilemi

# 609
Кенан с тези сиви набрани панталонки и сиви чепички,а и тово двуредно сако-направо олицетворение на мъжествеността.

# 610
  • Пловдив

"Не се страхувай, че ще останем сами в къщата. Нищо няма да ти направя." "Не се страхувам. Какво ли можеш да ми направиш сам." Божееее, тежки думи....

# 611
  • Варна

Хо-хо-хо! Баба Коледа пристига. (намигванка) Ти само дай опорна точка, аз ще ти спретна всичките желани сцени за албума. Simple Smile)) И без това вече съм натрупала гигабайти със снимки и клъцки от КВФ, плюс гифчетата, дето момичетата ги творят. Simple Smile))
Ще го направя и ако има илюстрации/приемам помощ всякаква Laughing/ще е чудесно...

Впрочем, Веляна, тази статия започва да ме навежда на мисълта, че върху Енгин се упражнява много силен натиск, с участието на медиите вече, да приеме ролята в 20 минути. Защото ако беше приел, щяха да го отразят и да гръмнат навсякъде, че е приел. Така си мисля... що ли пък мисля?  newsm78 Я как хубаво си седя... Simple Smile

и аз мисля така,че едва ли не го принудиха да участва Embarassed
дано поне ако нещо не му е харесвало в проекта,да е постигнал каквото трябва/защото оставам с впечатление,че е имало преговори newsm78/

# 612

За феновете на Булута. Simple Smile Изсветлих малко снимката и премахнах грозния надпис, кичнат върху лицето му... Я сега да го видя на страницата как изглежда...

Брррр не му трябва  #2gunfire - убива с очи. Simple Smile))

# 613
  • AMS
 Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Много хубави неща сте поместили в темата!!!
Благодаря ви!!!

Ето две мои гифчета към последния пост на Дилеми.

Още много горчилка има

# 614
Аз пък си мисля,че всичко е било уговорено още през лятото(тези писаници и анкети тогава не бяха случайни).Но Енгин,пък и Туба са си такива,така че не се учудвам на мълчанието.И за АБО договорът е бил подписан 9 месеца преди да започнат снимките и чак на първия снимачен ден се е разбрало,че Енгин ще играе главната роля.

Общи условия

Активация на акаунт