Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 138
  • 722
  •   1
Отговори
# 585

Много се уплаших ! Много се уплаших да не те изгубя !

# 586
  • Разград

# 587
Защо пък на мен на почти всички постнати снимки на Берен с компания нещо нейната усмивка ми се струва някакси насилена?

Аз пък се дразня да продължавам да виждам "Мукаддес" до нея. Simple Smile) Ей, трайно я намразих като лице тази актриса. Simple Smile

# 588
Има ли мечтаещи за такава петъчна вечер?

# 589

За първи път някой да се притеснява за нея, да плаче и да страда, още повече, че и я "обичал" ?

И това е "той" - врагът и насилникът,  а не Мустафа,  мъжът който трябваше да бъде до нея, за я подкрепя и да я закриля.

Това е нещо ново и смущаващо. Защо ? Защо го прави ? Въпросът който изгаря отвътре - ами ако наистина е добър човек и казва истината за всичко ?

# 590
Защо пък на мен на почти всички постнати снимки на Берен с компания нещо нейната усмивка ми се струва някакси насилена?

Аз пък се дразня да продължавам да виждам "Мукаддес" до нея. Simple Smile) Ей, трайно я намразих като лице тази актриса. Simple Smile

Да се вмъкна и аз  / като на тъпан задната пръчка / - И аз, и аз - ама включвам и мистър Чай. Без него накъде ?

# 591
Има ли мечтаещи за такава петъчна вечер?

Скрит текст:

Уви. Simple Smile Много съм прозаична в мечтите си. Simple Smile Мечтая да стане 22,00 и да се капична да спя, защото ако легна сега, ще се ококорча посред нощите, когато вие всички ще нанкате сладко. Simple Smile))

# 592
  • Пловдив

Керим....Ама хубавец....

# 593

"Няма да се разведем ! Няма да те оставя !"

"Да не се разделяме... нека да не се разделяме..."

# 594
  • Пловдив
За раздумка....

# 595

Въпрос - Откъде "намери" тази специална реколта вино ?

Предложение - Цялата партида да бъде тутакси "закупена" и прибрана за особени поводи !

# 596
  • София
Аз не искам развод. Няма да те оставя.

Скрит текст:
Фатмагюл – Хей, виж какво…какво ти каза онази жена?
Керим – Нищо съществено, просто си поговорихме.
Фатмагюл – Искам да знам за какво. Дойде чак до тук заради мен, използва Емре…Каза ли ти това?
Керим – Ъхъъъ…
Фатмагюл – Добре, а той? Дали е дала адреса ни на Мустафа? Дали знае нещо?
Керим – Не знае. Не му е казала, че се е срещала с теб. Той не знае нищо, не се страхувай.
Фатмагюл – Не ме е страх от никого. И ти не се страхувай. Няма да се занимава повече с теб. Вече си е намерил друго момиче! Няма да се занимава нито с теб, нито с мен. Няма от какво да се страхуваме повече, вече можем да се разведем. Всеки ще може да си продължи живота.
Керим – Няма да се разведа!
Фатмагюл – Но ти каза, че ще го направиш. Обеща ми.
Керим – Отказах се.
Фатмагюл – Имам пълномощно.
Керим – Ако аз не искам развод, развод не може да има. Аз не искам развод. Няма да те оставя.

Скрит текст:

# 597
Скрит текст:
За раздумка....

Супер сладка раздумка ще стане. Simple Smile Наздраве! Simple Smile)
Аз се забих да изсветлявам стоп-кадри за гифчета. Simple Smile) Луд умора нема. Simple Smile

# 598
  • Разград

# 599
Това е публикувано за двойката Енгин и Туба във вестник Sabah(ако искате ще ви го преведа)

THE MAGNIFICENT COUPLE MET
They don’t have any relations with the media. You can’t see them around much. They don’t talk at all; but everybody talks about them.
They have an unbelievable fan base. Outside of Turkey, they are very popular in the Arab World.
I respect them because they protect themselves very well even though they are right in the middle of the popular culture; because, it is very easy for people to fall into the fame trap. I am talking about Engin Akyurek and Tuba Buyukustun.
Buyukustun delivered her twins after the TV Series named “Gonulcelen”. Engin Akyurek hasn’t showed up anywhere since “What’s Fatmagul’s Fault?” ended. They are not around but everybody is talking about them. Fans are bringing social media down. They match this couple to each other. I advise you to read the comments in the social media. You should see the arguments and discussions.
IN THE SAME SERIES
The rumors about them being in the same TV series were confirmed at last. The filming of “20 minutes” continues quietly. While many TV series are saying farewell to the screens recently, this couple is counting down the days to be on the screen again. Come on then!

http://www.sabah.com...m-ikili-bulustu

Общи условия

Активация на акаунт