Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 152
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Милка,може би 52 серия съвпада с момента,когато се е разделил точно с тази неговата приятелка(поне по спомени от нейното интервю май тогава е момента на раздялата) и кой знае журналистите как са го нищили, отделно и писанията по това време за връзка с Берен???

# 571
Марианка, извинявай, че пак ще пре късна преговора с лирически отклонения, но за всички, които го пожелаха - един разбит, но разбиващ Керим - трейлър (намигванка) към утрешния епизод. Simple Smile)

# 572
Благодаря Велияна !
За момент проблесна надеждата че са снимки от наградите/гладна кокошка просо сънува е мойта работа/,за сметка но това пък Берен и чая все на линия са.Берен както винаги стилна и нежна , и щастлива /дайй Боже/а Кенан хич не го коментирам много показен ми се струва Thinking

# 573
  • Пловдив

"Хей"...страхотно обръщение към Керим. "Искам развод" - "Но аз не искам". "Но ти ми обеща" - "Промених си мнението. Аз не искам развод". Браво Керим.....

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:31 от mariana51

# 574
Марианка, извинявай, че пак ще пре късна преговора с лирически отклонения, но за всички, които го пожелаха - един разбит, но разбиващ Керим - трейлър (намигванка) към утрешния епизод. Simple Smile)

Как лекичко отваря едното око и какъв поглед-би изял още много бой само ,за да получи мънииичко внимание от ФГ Praynig

# 575

Това е от видеото на някакво светско събитие (май беше сватбата на продуцент? newsm78). Журналистически "улов" на Енгин с негова приятелка (?). Във всеки случай, качва се с нея по стълбите под ръка (на снимки, не на видеото) към мястото на събиране.

# 576
  • Пловдив
Още една снимка. Не пише къде са.

# 577

"Хей"...страхотно обръщение към Керим. "Искам развод" - "Но аз не искам". "Но ти ми обеща" - "Промених си мвението. Аз не искам развод". Браво Керим.....

В този диалог най ми харесва варианта "Размислих/премислих"="Промених си мнението." Защото отговаря по смисъл и е само една дума, както казва и Керим.

# 578
Привет момичета !

Mamche 5 - добре дошла и прописала ,че ние тази материя имам в предвид "КВФ" вече сме я изследвали и макроскопски и микроскопски  - така, че един по-нов поглед винаги е  много полезен.

Марица - с  този нов подпис си доста "фъфъна" / ако се затрудниш какво значи - ще обясня  /.

Момичета - добре,че преговаряте и аз да чета, защото днес много тръстика във всякакъв вид - хем служебна, хем домашна.

Първо нещо за поздрав, че е петък - ден на майстора. Пък  нашият майстор - и той "фъфън" като на Марица подписа.

# 579

Как лекичко отваря едното око и какъв поглед-би изял още много бой само ,за да получи мънииичко внимание от ФГ Praynig

Божествено красив. Само това виждам аз, въпреки разбитата устна. Simple Smile))

# 580
  • Пловдив

Майстор Керим...Муки пак говори за пари....Подаде торбите на брат си. Подмина Керим.....

# 581
Момичета,сега като гледам клипчето на Марта(за което й благодаря) се сещам,че никой не е направил "модно ревю" с пуловерите на Керим-мисля,че са повече от 20 на брой в сериала.Може и да е правено,но аз съм го пропуснала.Бях чела някъде,че неговите пуловери и жилетките на Фатмагйюл са от някаква много известна и скъпа фирма за плетени изделия.

# 582
Привет момичета !

Mamche 5 - добре дошла и прописала ,че ние тази материя имам в предвид "КВФ" вече сме я изследвали и макроскопски и микроскопски  - така, че един по-нов поглед винаги е  много полезен.

Марица - с  този нов подпис си доста "фъфъна" / ако се затрудниш какво значи - ще обясня  /.

Момичета - добре,че преговаряте и аз да чета, защото днес много тръстика във всякакъв вид - хем служебна, хем домашна.

Първо нещо за поздрав, че е петък - ден на майстора. Пък  нашият майстор - и той "фъфън" като на Марица подписа.

Kerim

http://www.dailymotion.com/video/xshku8_kerim_shortfilms
[/center]

hahaha Е, точно фъфъна не го бях чувала, но аз си го обяснявам с "джиджана". Simple Smile))) Благодаря! Simple Smile)) Не исках да засенчвам Булута с Керим, пък и Фатмагюл не би му подхождала... но тази комбинация ми харесва. Simple Smile))

# 583
  • Разград

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:41 от vania_e

# 584
Защо пък на мен на почти всички постнати снимки на Берен с компания нещо нейната усмивка ми се струва някакси насилена?

Общи условия

Активация на акаунт