Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 165
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
И един фенски подарък и към нас! Peace Peace

# 541
wavey wavey Hug Hug    bouquet  bouquet

Аз гифчета не умея да правя, но..... едно релаксче от мен, в този момент! Peace
Скрит текст:

Цунк! Simple Smile))

# 542
Момичетата от Engin Akyurek USA Fans са публикували горната снимка под наслов Керим-мечтата на всяка жена,някой е допълнил не Керим,а Енгин е мечта на всяка жена,а аз бих допълнила на всяка с изключение на Берен! hahaha hahaha hahaha

# 543
Кики, Велянче, ето ви го овнето (баш коч! (намигванка)) - тропа с крак или бие стената с рога по възможно най-очарователния начин. Simple Smile))

# 544
Момичетата от Engin Akyurek USA Fans са публикували горната снимка под наслов Керим-мечтата на всяка жена,някой е допълнил не Керим,а Енгин е мечта на всяка жена,а аз бих допълнила на всяка с изключение на Берен! hahaha hahaha hahaha

Уфффффф... "не дълбай с длетото тънко...". Simple Smile) Не ме настъпвай по мазола, бре! Simple Smile)) Възприела съм ги като съвършената екранна двойка в КВФ и все не мога да преглътна, че не са такава и в реала. Simple Smile))

# 545
Маричка,благодаря за гифтчето-този ми е един от най-любимите моменти,много обичам и следващата серия,в която Керимчо отнесе якия тупаник,но пък за първи път Фатмагюл го докосна с грижа,а Енгин макар и разпарчадосан от бой беше страхотно красив.

# 546
  • Разград

# 547
  • Пловдив

Започва да се прокрадва надежда в Керим....

# 548
Маричка,благодаря за гифтчето-този ми е един от най-любимите моменти,много обичам и следващата серия,в която Керимчо отнесе якия тупаник,но пък за първи път Фатмагюл го докосна с грижа,а Енгин макар и разпарчадосан от бой беше страхотно красив.

Ахам! Утре и тях ще подхванем. Simple Smile)

Те ти сега един сияещ от любов и решителност поглед:

"Няма да те оставя!"

# 549

Ето ви едно Айче(откраднато от друга тема)

# 550

Ето ви едно Айче(откраднато от друга тема)

Това Айше Туба ли е?  newsm78 Сори, но нали знаеш... аз нищо не знам. Simple Smile

# 551
Това е момичето ,което помогна на двамата Яшарановци да избягат-не знам как се казва актрисат[/b

А ето ти Туба

# 552
  • Стара Загора

Това Айше Туба ли е?  newsm78 Сори, но нали знаеш... аз нищо не знам. Simple Smile

Това е "спасителката" на младите Яшарани. Момичето, което им помогна да избягат.

Марица, много ти е хубав подписа, честито!

# 553

Едно колажче-Туба и Енгин

# 554

Ахам! Утре и тях ще подхванем. Simple Smile)

Те ти сега един сияещ от любов и решителност поглед:

"Няма да те оставя!"
Марица-точно този поглед  ме довърши ,когато гледах филма и те така Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт