Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 200
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
 hahaha  Joy

Познай те какво си тананикам.. (намигванка))

"И неясно прохожим в этот день непогожий, почему я веселый такой!"  baby_neutral

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 16:48 от marytza

# 526

Подарявам ви тези рози с пожелание за хубава петъчна вечер,щастие и хубави новини!

# 527
Скрит текст:

Подарявам ви тези рози с пожелание за хубава петъчна вечер,щастие и хубави новини!

Подобно, Велянче! Simple Smile

# 528
Здравейте скъпи Мами Hug
Първо, искам да се извиня, че така изневиделица нахлувам в темата Embarassed
Голям фен съм на сериала, изгледах го по Канал Д и благодарение на бг мама и с превод  Heart Eyes
Чета Ви отдавна и все искам да се включа с коментар, но както се казва все някой ми взима думите от устата Simple Smile,тоест на едно мнение съм с много от вас! Обожавам сериала,все още живея с него макар и отдавна да е свършил, гледам отново и отново сериите....а Енгинннн, ах Енгин...
Искам само да Ви поздравя и да Ви кажа, че сте страхотни  bouquet Благодарение на вас изживявам отново и отново прекрасната емоция на филма, без вас денят ми щеше да е много, много скучен и самотен! Благодаря, че Ви има!

# 529
18 еп
Радост за Керим, че Фатмагюл е отново  вкъщи
Дори когато тя избухна пак да се кара / с дразнителя толумбички /забелязах лек присмех  в очите му сякаш щом тя се кара ,значи всичко е наред и  всичко пак си е по старому
Но определено вече нищо не е същото и за Ф.
Въпреки караницата, докато той се върне от работа тя премисли всичко за кой ли път и надвечер беше инсталирана пак до прозореца в очакване „учейки”
Керим се връща и първата му работа е да  я види как е
На поздрава на Керим ...по-добре ли си , тя не го погледна, но едва забележимо отговори с кимване  ...да
За момента ....няма да те оставя... съм без думи

# 530
Маричка,а това е специално за теб

# 531
18 еп
Радост за Керим, че Фатмагюл е отново  вкъщи
Дори когато тя избухна пак да се кара / с дразнителя толумбички /забелязах лек присмех  в очите му сякаш щом тя се кара ,значи всичко е наред и  всичко пак си е по старому
Но определено вече нищо не е същото и за Ф.
Въпреки караницата, докато той се върне от работа тя премисли всичко за кой ли път и надвечер беше инсталирана пак до прозореца в очакване „учейки”
Керим се връща и първата му работа е да  я види как е
На поздрава на Керим ...по-добре ли си , тя не го погледна, но едва забележимо отговори с кимване  ...да
За момента ....няма да те оставя... съм без думи

Ахам. Там просто сияе. Simple Smile)) Тя вече има свое мнение и свои желания, но пък и той вече ще отстоява своите. До сега все беше съгласен: заминавай - заминавам, развеждаме се - тамам...

# 532
  • Пловдив

Здравейте скъпи Мами Hug
Голям фен съм на сериала, изгледах го по Канал Д и благодарение на бг мама и с превод  Heart Eyes
Чета Ви отдавна и все искам да се включа с коментар, но както се казва все някой ми взима думите от устата Simple Smile,тоест на едно мнение съм с много от вас! Обожавам сериала,все още живея с него макар и отдавна да е свършил, гледам отново и отново сериите....а Енгинннн, ах Енгин...
Искам само да Ви поздравя и да Ви кажа, че сте страхотни  bouquet Благодарение на вас изживявам отново и отново прекрасната емоция на филма, без вас денят ми щеше да е много, много скучен и самотен! Благодаря, че Ви има!

Поздрав от Енгин и добре дошла при нас - ЕНГИНОМАНКИТЕ...

# 533
Маричка,а това е специално за теб

Скрит текст:

Благодаряяяяяя. Simple Smile)) Знаеш ми ти слабостта. (намигванка) Simple Smile)) Ах, проклетникът, дупка в главата прави с тоя поглед!... Simple Smile))

# 534
Здравейте скъпи Мами Hug

Мамче, добре дошла! Включвай се без страх. Simple Smile) И ние се повтаряме, ама... какво да се прави - няма нов сериал на хоризонта, че да го нищим него. Simple Smile))

# 535
Имаше нещо от този поглед,когато й каза,че не иска развод-този момент съм го гледала 100 пъти

Маричка,има нов сериал на хоризонта и на мен звездите ми говорят от 4 месеца вече,че Енгин ще играе там, hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:11 от velijana

# 536
Велияна  Hug имаше и още как  направо си тропна с овенското краче Керим и това е "Аз казах" и ФГ за пръв път усети категоричността му/моемнение/

А кога беше първата обявена дата на филма-на мен ми се върти 20 ноември ама то в главата ми всичко вече е чок карашик  Joy?
Някой с по ясна мисъл да каже hahaha

# 537
А когато свърши с 20 мин да се захваща с Джевдет бей без да се помайва,че петилетен план в съкратени срокове гоним

# 538
Имаше нещо от този поглед,когато й каза,че не иска развод-този момент съм го гледала 100 пъти

Маричка,има нов сериал на хоризонта и на мен звездите ми говорят от 4 месеца вече,че Енгин ще играе там, hahaha hahaha hahaha

Гифче ли ти трябва? Ей сега ще го приготвя - но от стоп-кадри.

# 539
 wavey wavey Hug Hug    bouquet  bouquet

Аз гифчета не умея да правя, но..... едно релаксче от мен, в този момент! Peace

Общи условия

Активация на акаунт