Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 632 362
  • 6 123
  •   3
Отговори
# 2 340
Абе все ми се струва, че не е нормално да пада...

Кой е казал, че е нормално?
Ама се случва. Къде няма дефекти при нови неща - при колите ли, при телевизорите ли, при обувките ли? Навсякъде може да се случи.
Да ти падне таванът докато спиш на главата НЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА!

Така е, не трябва. Ама се случва. То не трябва да ти се откачи и колелото на колата докато караш по магистралата, ама се случва. Някой някъде по веригата да не е спазил технлогията или да е използвал некачествени/остарели материали и се случва.

# 2 341
Здравейте, търся мнения за булевард Андрей Ляпчев в Дървеница, зоната между Лидъл и Фантастико, магазините как са там, само тези двата ли са, и детски площадки, паркове?

# 2 342
Някой някъде по веригата да не е спазил технлогията или да е използвал некачествени/остарели материали и се случва.
Така е. Въпросът беше, че касае само Манастирски ливади, защото поне на мен ми се стори като такъв намек - вижте колко е зле тук. А и там, както във всеки квартал има и добри, и лоши сгради.

Дано има по-малко такива случаи, защото като нищо може да се стигне до смърт...

# 2 343
Наистина е до възприятие.В Люлин разстоянията и еднаквите блокове не ми харесват.В 7ми м-н точно до у-ще в кафене във входа на блок непрекъснато висят дрогирани типове.Мисля,че е обществена тайна или повечето родители не минават от там и не ги виждат.Не знам,неприятно е,неспокойно.Не бих живяла там.

# 2 344
Не съм много наясно със заведенията в 7, в общи линии всеки е отделен квартал. По центъра също има наркомани, както и по другите квартали.
А в кои ли квартали живеят престъпниците, които вкарват дрогата? Мисля че са в по-престижните. Или те не са опасни?

# 2 345
Не съм много наясно със заведенията в 7, в общи линии всеки е отделен квартал. По центъра също има наркомани, както и по другите квартали.
А в кои ли квартали живеят престъпниците, които вкарват дрогата? Мисля че са в по-престижните. Или те не са опасни?
В тази връзка една историйка:

Когато още бях видна младостчанка в тийн годините ми (т.е преди около 8 години) бях поканена на рожден ден у една приятелка в Люлин. Оказа се огромна грешка, че отидох, после се чудих как да оцелея до сутринта, както и да е. Братовчедката на рожденичката си доведе някакви не особено свестни приятели, които решиха, че искат да пробват амфетамини баш на рождения ден. И след много звънене по телефона се наложи да се качат на метрото и да идат до Плиска (т.е Гео Милев), за да намерят човек. В Люлин не намериха.  hahaha

# 2 346
За съжаление са навсякъде тези боклуци  Confused в по-обикновените квартали са дребните риби, в по-престижните едрите и хората, които имат пари за по-яки наркотици.
Досега лично не съм се сблъсквала, няма около нас свърталища, надявам се така и да си остане.

# 2 347
В тази връзка една историйка:

Когато още бях видна младостчанка в тийн годините ми (т.е преди около 8 години) бях поканена на рожден ден у една приятелка в Люлин. Оказа се огромна грешка, че отидох, после се чудих как да оцелея до сутринта, както и да е. Братовчедката на рожденичката си доведе някакви не особено свестни приятели, които решиха, че искат да пробват амфетамини баш на рождения ден. И след много звънене по телефона се наложи да се качат на метрото и да идат до Плиска (т.е Гео Милев), за да намерят човек. В Люлин не намериха.  hahaha

Ми такива им били "връзките" на приятелите на братовчедката... Звънели на тези, които познават и те ги пратили в Гео Милев.

Така не доказваш, че не висят на всеки ъгъл наркоразпространители в ж.к. Люлин!

# 2 348
Висят на всеки ъгъл, трябва да внимаваме с децата си, независимо от квартала Naughty

# 2 349
Разбира се, че във всеки квартал може да се намери, тя го каза просто на шега.
Наркотиците са навсякъде, наивно е да мислим, че в този или онзи квартал няма.

# 2 350
Някой знае ли дали наистина ще удължат бул."Тодр Каблешков" по посока Парадайс и това според вас как би се отразило на цените на имотите? Ще паднат или ще скочат?

# 2 351
"Историйката" нещо не й се получи.

# 2 352
Някой знае ли дали наистина ще удължат бул."Тодр Каблешков" по посока Парадайс и това според вас как би се отразило на цените на имотите? Ще паднат или ще скочат?
Ще го удължат, но не се знае кога Joy Joy Има имоти срещу последния блок, където нещата не са установени още. Освен това там няма парно, зимата е кучи студ. Като гледам в близките десетина години newsm78

# 2 353
Чух, че точно тези имоти вече са отчуждени...
От 10 години го говорят този проект, но сега май са задействали процедури за финансиране, проект и дори срок за изпълнение.
Хич не е кучи студ зимата, просто тук въздухът е мноооого по-чист от навсякъде в София(изключвам кварталите в планината). Има въздушен ръкав, забранено е строителството на сгради, защото се води уж Южен парк, но ето че, булевардът няма да ги спре.
Та цените ще се качат или ще падат?

# 2 354
И да го удължат, и да не го, цените ще се покачат. Не драстично, но полека ще си се качват.
Не вярвам да паднат Peace

Общи условия

Активация на акаунт