Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 616 251
  • 6 123
  •   1
Отговори
# 4 290
  • в света на неограничените измерения
Не бих искала да живея на няоя от преките на "Витошка" - Парчевич, Неофит Рилски, Хан Аспарух...

Защото гроздето е кисело.

# 4 291
Не бих искала да живея на няоя от преките на "Витошка" - Парчевич, Неофит Рилски, Хан Аспарух...

Защото гроздето е кисело.

Глупости. Не се изживявай. Бях на пряка на Солунска, А. Кънчев. По тягостна гледка не съм изживявала. Никога не бих причинила такъв кафез на семейството си.

# 4 292
Не знам в какъв кафез сте живяли, но точно изброените улици са много приятно място за живеене.

# 4 293
  • София
Тук вече Дора 24 е права от моя гледна точка.  Sunglasses

# 4 294
  • София
Има много приятни нови кооперации в топ центъра, където бих живяла с удоволствие. Към момента обаче не мога да си го позволя.
Хората сме различни, търсим различни неща. Няма лошо.

# 4 295
Аз също не бих живяла в преките на Витошка, работя там и не е приятна гледка около кофите за боклук например, няма да влизам в детайли. И аз харесвам панорамни гледки, но не на всяка цена, например ръждясалите балкони на блоковете в Дианабад не ме привличат изобщо. Харесвам спокойни и зелени улички с малки магазинчета и кафенета в близост, баш центъра не е за мен. И да - повечето хора харесват и търсят различни неща.

# 4 296
Купуваме апартаменти с прекрасни гледки, докато не дойде някой с много пари и яки връзки и реши да си построи небостъргач...
 Нашият случай е такъв, два апартамента имаме на висок етаж и с прекрасни гледки към Витоша, но за съжаление скоро ще гледаме не Витоша, а поредната нетипична за района купчина бетон на известен "бизнесмен", на минимално отстояние от нашия блок. Та нито слънце. нито гледка...

# 4 297
Страшно неприятно наистина....да не би да става дума за недоразумението на Артекс срещу Маринела? Там беше хубаво място едно време, сега се продават лъскави апартаменти на килограм.

# 4 298
  • София
Купуваме апартаменти с прекрасни гледки, докато не дойде някой с много пари и яки връзки и реши да си построи небостъргач...
 Нашият случай е такъв, два апартамента имаме на висок етаж и с прекрасни гледки към Витоша, но за съжаление скоро ще гледаме не Витоша, а поредната нетипична за района купчина бетон на известен "бизнесмен", на минимално отстояние от нашия блок. Та нито слънце. нито гледка...
Продавай ! Цените са добри сега и ще има интерес ! Като цъфне това ми ти чудо, кой знае , дали и как ще можеш да избягаш ?

# 4 299
Да продава, ама какво да купи като се застроява плътно и навсякъде

# 4 300
Гледките в София очевидно са временно явление. Няма как.

# 4 301
Има как. Въпрос на финансови възможности.

# 4 302
Ето ти пример как често и парите не решават този проблем: Диамантът на Артекс на 2к и хоп бетон отпред.

# 4 303
Точно това имам в предвид.

# 4 304
Какъв е тоя зор за южните квартали. На северен склон на Витоша, не знам. Миналото лято гостувах на позната в Бенковски. Цялата махала с къщи, дворчета, разкош. Няма кой да ти скрива гледката.

Общи условия

Активация на акаунт