Размяна на козметика за коса - 2 тема

• 73 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Търся за проба малко количество Термично мляко Kerastase Ciment Thermique.

# 91
Tърся малко количество от топката на Tigi

# 92
Разменям хидратиращия шампоан и балсам на Aphogee.
Търся нещо по-силно хидратиращо. Моята коса е много суха и явно тези продукти не са й достатъчни.

# 93
  • Русе
Търся доза от интензивната маска /про-концентрат/ с бамбук на Алфапарф и количество за проба от хидратиращата серия на Матрикс Биолаж /шампоан+балсам или маска/ или Джойко.

Предлагам за размяна:
- 2 мин. реконструктор на Афоджи, протеин + балсам пак на Афоджи /за 1 терапия/
- доза за проба шампоан + маска от противокосопадната на Лакме
- шампоан Биотин на Авалон Солюшънс против косопад /около 100 мл./
- спрей за обем на Джон Фрида
- спрей за блясък с арган на Кюн
- спрей за подхранване Макадамия
- маска с арган за боядисана коса Иноа /мостра/
- гел за обем в корените на Шварцкопф

# 94
  • Paris
Момичета, бих искала да пробвам различни термозащитни продукти преди да закупя-нещо на Керастаз, на Макадамия. Имам  какво да предложа в замяна.

# 95
  • Варна
Разменям :
1. Спрей с кератин и зелен чай на Афоджи - 50мл
2. Спрей за подхранване на Макадамия - 60мл
3. Маска за коса Митик ойл колкото за проба
Търся продкти на чи Peace

# 96
  • София
Търся пробички от кремовете за къдрици на Тиджи Foxy Curls и Керастаз Oleo Curl. Отворена съм и за други пробички от кремове за оформяне на къдрици, ако някой има желание да ми прати.

Отделно от това, или паралелно с това, предлагам за размяна шампоан на Лореал от серията Absolut repair - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal- … html#.ULTMAWfOIuw, около 70 мл. имам.

# 97
Търся си 1 флаконче от 30 мл Дюкре Неоптид

# 98
  • Русе
Добавям и МИТИК ОЙЛ за размяна - 20-30 мл за проба Simple Smile

# 99
Търся за проба малко количество Термично мляко Kerastase Ciment Thermique.
 търся и от Термичния крем против накъсване Loreal Форс Вектор за проба

# 100
Момичета,незнам дали е уместно да пиша тук по въпроса,моля ако е неуместно коментарът ми да бъде изтрит.Искам да попитам имате ли и вие проблем като моя,напоследък когато правя размени и изпращам по пощата,и когато несъм опаковала от вкъщи имам проблем в пощата постоянно ми казват че нещата които изпращам са забранени,и нямам право да ги изпращам,последното нещо което пуснах вчера (ШАМПОАН)ми казаха че го изпращат на моя отговорност и не гарантират че ще стигне,какво значи това,на вас случва ли ви се,защо да са забранени шампоани и маски?

# 101
  • София
Момичета,незнам дали е уместно да пиша тук по въпроса,моля ако е неуместно коментарът ми да бъде изтрит.Искам да попитам имате ли и вие проблем като моя,напоследък когато правя размени и изпращам по пощата,и когато несъм опаковала от вкъщи имам проблем в пощата постоянно ми казват че нещата които изпращам са забранени,и нямам право да ги изпращам,последното нещо което пуснах вчера (ШАМПОАН)ми казаха че го изпращат на моя отговорност и не гарантират че ще стигне,какво значи това,на вас случва ли ви се,защо да са забранени шампоани и маски?
При мен никога не е имало такъв проблем. Ако питат какво е - казвам козметика без да уточнявам. Дават ми да напиша декларация, че не са опасни и т.н. стоки  Peace Иди в друг пощенски клон, защото във всеки си работят по различен начин (от мои наблюдения).

# 102
Да когато са опаковани от вкъщи няма проблем,но когато нямам време,направо купувам плик от там и опаковам на място,тогава се случва така,а и в краина сметка нали навсякаде забранените вещества са едни и същи,никаде не виждам да пише че е забранена козметиката освен запалимите,като лакочистител например

# 103
  • София
Да когато са опаковани от вкъщи няма проблем,но когато нямам време,направо купувам плик от там и опаковам на място,тогава се случва така,а и в краина сметка нали навсякаде забранените вещества са едни и същи,никаде не виждам да пише че е забранена козметиката освен запалимите,като лакочистител например
И аз имах предвид, когато го опаковам на място с техни пликчета. Не е забранена козметиката. Просто "лелките" в пощата понякога не са особено любезни, така да се каже  Mr. Green
Не се притеснявай, ще изпратят шампоана

# 104

Общи условия

Активация на акаунт