В очакване сме на ритничета от МАЙските мъничета!

• 26 433
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Poster
За килата - и аз ще претендирам за слонче... вече съм +4. Почнах от 60/61 кг на 170 см ръст, сега съм 64/65 кг. Аз си знам защо качвам толкова - не че ям толкова много, но преди да забременея почти година и половина бях постоянно на режими и диети и ядях мнооооого малко въглехидрати. Като почнах да си похапвам пак картофки, ориз, хляб и плодове и килата тръгнаха нагоре. А откакто забременях не мога да гледам месо, нищо че преди основно с това се хранех.

Здравейте,това все едно аз съм го писала.Почнах от 62кг,аз съм 172см.Последно бях 64 и за +2 акушерката ми каза -много са.  smile3516 Ама тя си е права жената сигурно.Аз преди да забременея бях на разделно,защото спрях цигарите и качих 5 кг.Свалих ги и сега като забременях-Ела да видиш.Така ми се хапва всичко друго освен месо  newsm55.Ама ще гледам да се стягам,че  newsm57. Ама аз съм си с  bombs и сега са Огромни и  preggo и тя.

Като гледам колко пишем за КГ.Явно на всички ни е болна тема  smile3511

# 151
 Майната им на килограмите, те да са ни проблема  Hug
 По предложение на Рейни, направих нов акаунт в сайта- потребителското име е Май2013. Целта е друг да може да внася корекции или да пуска нови теми, когато нямам възможност или някой има желание . Постнала съм паролата за акаунта, електронната поща, с която го регистрирах и паролата за нея в фб групата. Тези мами, които не са членове, а искат да имат достъп до акаунта - да пишат на л.с.

# 152
  • насън...
мама на ани, кожата на моите ареоли се обели...и са мнг чувствителни, гърдите вече са ми по-добре...
архи, от собсвен опит да кажа за астмата...тя се води най-сериозната алергия...нашата щерка има фамилна обремененост с алергии - от моя род астма, а пък от страна на мъжо алергии към храни и лекарства...мнг е сериозно това с алергиите и е голяма мъка и съобразяване...водили сме я на алерголог и той ни каза, че гена на алергиите бил един от най-силните и най-лесно се предава...астмата, както и останалите алиргии се провокират при определни условия...стискам палци при вас да няма такива условия... Hug
за присъствието на мъжо - аз раждах в частна клиника и попитах дали мъжо може да присъства...първо раждането продължи толкова дълго, че се смилиха над него и го пратиха вкъщи поне той да се наспи и ми казаха, че не е препоръчително да присъства, защото им се е случвало да се чудят кое по-напред - бебе ли да израждт или да свестяват припаднали татковци... Joy
адашче мерси за темата...  bouquet ей и аз идвам в раждам в русия... Laughing

# 153
shivani, абсолютно те подкрепям за количката X Lander триколка, ние сме със същата вече почти 2 години,а живеем в Манастирски ливади където  асвалтираните улици са лукс, не вярвам друга количка да издържи на тези дупки и лунни пейзажи, а даже си е здрава и се надявам да ми изкара и второто бебе. Платих около 800 лв със всички възможни аксесоари...много здрава и удобна  Peace
За килограмите момичета от сега сме се зажалили, ами в 9 месец какво ще правим не знам, но пък предполагам, че тогава ще сме в трепетно очакване на бебешоците и килата просто няма да имат значение  Hug

# 154
Адашче, най-накрая да се отчетеш и ти, бях започнала да те мисля  Hug Ами идвай да раждаш тук, идвайте всички и ще си направим един родителски кооператив  Grinning Или може нещо по към комуна  Mr. Green
 За количка- спрях се на Мамас енд Папас- Сола Плъм, ще си купя и зимен кош. Парк имам наблизо, градинка- зад блока, а за по-дълги разстояние ще сме в седалка в колата, тук няма как иначе, много са големи разстоянията. Слинг също ще взема Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 00:20 от Анум

# 155
ANUMче,Солата я пробваи първо дали ште ти е удобна.моя приятелка си я купи,когато споделих че ми е любимия модел.продаде я след месец Peaceтака и не и свикна. Hug

# 156
ANUMче,Солата я пробваи първо дали ште ти е удобна.моя приятелка си я купи,когато споделих че ми е любимия модел.продаде я след месец Peaceтака и не и свикна. Hug
Аз мислех наистина първо да я пробвам в някой магазин  Simple Smile Има доста време, засега само плакна окото  Mr. Green

# 157
аз се бях влюбила в нея,като излезе модела и исках веднага да си я купя оште преди да забременея hahaha Joyисках задалжително в лилавко Hugсега ми е ужасно трудно да избера с толкова много модели Peace

# 158
  • София
да Зузи, за мен X-Lander е правена за софийсkия лунен пейзаж, не бих я сменила за никоя друга. Лошото е, че при нас тротоарите са пълни с коли, колко благословии отнасят шофьорите. заради това паркиране...! Никога няма да забрав[ как излизам на булеварда, покрай мен фучи кола след кола, а на тротоара паркирани една след друга няколко коли. Като видях, че в една кола е заспал шофьора, събудих с тропане и като му вдигнах неописуем скандал, че той спи, а ме излага мен и детето ми на невероятен риск от премазване. Този човек съм сигурна, че никога повече през живота си няма да си позволи да паркира на тротоар, като ми видя бебето в количката, а до нас минаващ самосвал и други разни МПС-та!

за ехографските прегледи - прaвен ми е само един за сега и то късно, в края на 9тата седмица. Отидох късно, за да съм сигурна, че с един преглед ще се види сърдечната дейност и това, че бебето е в матката! Другите два важни за мен прегледи са ранната ФМ (другата седмица за мен) и втората ФМ, която се пада януари май. Други прегледи не искам да му се правят на мъничето. Колкото по-малко ехографски интервенции, толкова по-добре; единствено ако се наложи специално, тогава ще си помисля. Дори тези 4 прегледа, които след 35г в ЖК ми се полагат бих ги съкратила до този един, който мина! За мен е много по-важно всекидневното комуникиране с бебчо в спокойна и релаксирана среда, отколкото безкрайните и ненужни ехографски прегледи!
Ето едно радио за бременни и бебета от 0 до 3 год, което е стартирало сега септември! http://www.bg.radio4baby.com/play

за килограмите - миналата бременност качих 14кг, сега се надявам да са по-малко, но... ще се види. Да, наистина има жени, които в началото на бременността качват килограми, а във втората част - не, а има други жени, които качват във втората част на бременността и не толкова в първата. Аз съм от плавно трупащите  hahaha

зачетох се днес  в едни статии за бременните : ако имате желание http://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/16398-vnimanie-bremennostta-e-zarazna/, в Аз-жената има цели 46 страници с какви ли не статийки за бременните. Могат да се родят интересни теми за дискутиране тук!

да ви питам за индийското орехче - противопоказно ли е при бременност, нещо не намерих отзиви. Защото има една рецепта от топло мляко с малко настъргано индийско орехче -действа успокояващо и релаксиращо на нервната система и е добро за хора, които имат проблеми със съня! Аз привечер нещо губя напоследък дебилското си спокойствие, отдавам го на хормоните и на смяната на сезоните. Комплексът асани за бременни си го преместих следобед,порадаи тази причина, но се зачудих за това питие - мляко с индийсо орехче!?

И друго се сещам - казвате че имаме албум за снимки  във ФБ. Как мога да получа информация (сигурно на лични) за парола и за наименованието на групата във ФБ?!

Анум - Русия е друга губерния, без кола там е немислимо, но пак тази сериозна мрежа от метрото спасява хората, които нямат коли.  Но с бебешка количка там ви оправя само лека кола, въпреки че и задръстванията си ги бива!

за зацапванията - момичета, казвайте им къш на тези последни издихания! Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 21:44 от shivani

# 159
  • София
Аз мислех наистина първо да я пробвам в някой магазин  Simple Smile Има доста време, засега само плакна окото  Mr. Green

Анум,
преди да я пробваш намери приятелка с детенце в количка, тъй като едно е да усетиш количката с детенце, а друго е да я разхождаш в магазина празна!

# 160
  • София
Мммда,говорете ми за колички,говорете BlushТова ми е такава слабост,разглеждам колички от мига,в който почнахме да правим бебе преди цели почти 5 години Crazy

Моите фаворити след разглеждане на магазини,каталози и изложения,се сведоха до тези:

http://www.slunce-bg.com/product/225/mutsy-4-rider-team-green.html

http://www.abc-design.de/bg/produkti/trikolki/3-tec.html

Обожавам зелено и лалаво,но второто не е подходящо за бъдещ мъж,такач че зелено Peace

# 161
  • София
Анализиращ се, Мутсито изглежда добре, но ABC-то ми изглежда възтромавичка. newsm78

а ето това е моята количка,  но от 2008/9г. http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xT, т.е. помпащите гуми тук  ги има и още едно две новички неща, а кошът мечта тук е без закопчаване с цип, както при четириколките!

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 22:07 от shivani

# 162
Анум,
преди да я пробваш намери приятелка с детенце в количка, тъй като едно е да усетиш количката с детенце, а друго е да я разхождаш в магазина празна!

Благодаря много  Hug През ум не ми мина  Joy Ще взема съседчето, то е на година и половина, още ползва количка и е доста бойно, така че ще е добро мерило  Grinning
 Администраторките на фб групата ни са - ☽ silver_moon ☾, Dita_82, zuzi_beliata, VanilaV, Bubitoo и Poster. Пиши на л.с. на някоя и ще те добавят  Hug
 Много интересни линкчета сте публикували, ще ги разгледам в безсънната нощ  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 22:18 от Анум

# 163
3 tec нa ABC,черно и жълто, си избра моята шефка миналата година,горешто я препоръчва Peace аз много я харесвам,но да тромавичка и тежичка като за мен 1.58 newsm03височина :35:47кг.но е идеална за по якички мацки Hug

# 164
  • София
Ми,честно казано,аз и двете съм ги бутала,не намирам разлика ThinkingМного манервени ми се виждат,но Мутсито е по-маневрено,въртят му се колелата на 360градуса,което било уникално.Освен това има още едно предимство,коша идва по-височко,което е идеално за мен,аз съм 1,70 и с токче като сложа 1,80.Повечето колички ми идват ниски на мен и се усещам как стоя приведена,за да бутам Rolling Eyes
Друсите ми варианти-Макси Кози Мура и Фил енд Тедс май отпадат.Първият,защото не влиза в асансъора ни Laughing,вторият,защото таткото не го хареса Confused

Общи условия

Активация на акаунт