В очакване сме на ритничета от МАЙските мъничета!

• 26 217
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Хаха,признавам се за истинса блонди,разпитвам ви за козметека Палмърс,отварям сайта и-моят крем е тази марка,ноккой да забележи(този най-гъстия).Някой ползвал ли е Hipp mama?

# 601
Добро утро!

Вчера ми беше много динамичен ден и вечерта заспах май преди децата.  Embarassed Срещата с акушерката мина добре, допадна ми жената, поговорихме доста. Мога да ѝ се обаждам с всякакви въпроси, а при проблем, ще идва пак у нас на място. Ако всичко е наред, ще се видим чак след раждането. Имам възможност да избера между 2 вида престой в болницата - ако всичко е наред, да си тръгна 5 часа след раждането или ако желая да остана 3 дни. В зависимост от това, тя ще идва в началото по 2 или по 1 път на ден, за да наблюдава мен и бебето. Тези 5 часа ми се виждат екстремно малко и колкото и да не обичам болници, май ще се въздържа. Колкото и леко да мине раждането, не се виждам да се прибера вкъщи с бебе на няколко часа.

Фолиевата киселина, но вече в намалена доза, както и рибено масло ще приемам до края на бременността и по време на кърменето. Други витамини няма да приемам.

# 602
Добро утро!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 603
hriseto88, не се притеснявай за риска не е чак толкова висок.При мен при първата бременост беше 1:609 и на ФМ при д-р Марков всичко беше наред.А доктора е много приятен и подробен,много обстойно преглежда бебето и със сигурност ще те успокои и той.Едниственото нещо,което е досадно е чакането...въпреки часовете винаги има някакви спешни случай и им се отделя доста повече време...подготви се предварително за това и успех!
Аз си записах час при д-р Марков в края на миналият месец за 20.12.12.

# 604
Здравейте на всички.Днес май се очертава доста мрачен ден, надявам се за всички да е светло и весело в сърцата и вече да се махат тези притеснения и проблеми за всички.Хриси88, всичко ще е наред, сигурна съм , че Доктор Марков ще ти обясни и ще видиш, че бебето е добре  Hug Hug Praynig

# 605
  • в пералнята
Хаха,признавам се за истинса блонди,разпитвам ви за козметека Палмърс,отварям сайта и-моят крем е тази марка,ноккой да забележи(този най-гъстия).Някой ползвал ли е Hipp mama?
Аз го ползвам. Но понеже съм ползвала и бебешкото олио на хип, не виждам ама никаква разлика - освен между цена и грамаж де.  hahaha Joy

# 606
Добро утро,

Звъннах в Майчин дом БХС не е безплатен за майки над 35 г. Може би от ЗК имат впредвид амниоцентезата.

Аз си взех крем на Чико -Мама Дона, но понеже преди 2 седмици посетихме една ферма за щрауси, в която се продаваха различни козметични продукти, включително и лосион против стрии за бременелки със щраусова мас, сега се мажа с него. Мъжът ми ме базика "Чакай да те цункам по корема преди да си се осмърдяла на щраус"  Joy

# 607
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН ,ИЗГЛЕЖДА ,ЧЕ ЩЕ СИ СТОИМ В КЪЩИ ДНЕС,МНОГО Е ДЕПРЕСИВНО ВРЕМЕТО.....

# 608
  • София
Добро утро,

Звъннах в Майчин дом БХС не е безплатен за майки над 35 г. Може би от ЗК имат впредвид амниоцентезата.

Благодаря ти, Рени! Много жалко, че за пореден път в БГ няма единно мнение по въпроса, не знам как се получава - един си плаща за болничните, един не, един лежи в болница, а друг не, сега и това ...
В едно от приложенията на НЗОК относно наблюдение на бременността си пише, че за жени над 35г. се полагат две еьографии плюс "2. Серумен скрининг за (което е БХСС):
-алфа-фетопротеин
-свободен бета ЧХГ. за оценка на риск от синдром на Даун и дефекти на невралната тръба"
По този повод лекарката на моя колежка над 35 си и го пусна, коато трябваше...
Не се учудвам вече на нищо - преди 3-4 години мен ме караха да си платя така 100на лева за всички изследвания, защото "НЗОК плаща, но нашата лаборатория не го признава това" Shocked Ставаше дума за Цибалаб и излседванията ми за СПИН, Сифилис и т.н. тогава...

# 609
зузи аз ползвам витамини мама протект,пия ги защото съм скарана с плодовете....и бебо няма от къде да си вземе витаминчета Simple Smile....
някой да има проблеми със съня, аз не мога да спя,вчера умишлено не си взех следобедната дрямка с надеждата вечерта да спя но уви....

# 610
И аз имам проблеми със съня,будя се много често и хода до тоалетна по сумати пъти през ноща.Гледам да не спя през деня за да мога да спя през ноща но ефекта си е същия.Само когато съм имала по динамичен ден и съм изморена тогава спа по спокойно.

# 611
Здравейте момичета!
Първо честито на всички мами разбрали вече гащичките на бебоците си.Мамито с нерасположения бързичко да се оправяте...Не пиша много понеже нямам много време секи ден пътувам за лекции,връщам се много изморена пък и нямаше нищо ново около мен...по-някои от темите наистина като ви чета няма какво да пиша и но си ви следя честичко...
Ние днес бяьме на консултациика бебо е добре неспря да шава отново...смениха ми желязото и ако с това не стане вече незнам... ooooh! иначе следващия месец пак боцкане...аа и каза мажко... Heart Eyes
за ФМ каза да отида в пети месец ако искам...та така и ме искара не 15 а 16 сед...
А да и да не забравя споделих му че от няколко дена усещам гъделичкане и нещо като мехурчета и каза че това са първите усещания на малкия ми принц  Heart Eyes след седмица може вече да усещам и по-силните му ритничета много се радвам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
reny77 къде си ходила в щралсова ферма,да не е в Долна баня?

# 613
  • София
Някой ползвал ли е Hipp mama?

Аз съм го ползвала. Сутрин се мажех с него, а вечер със свинска мас. Нямам стрии. Сега ползвам на Мустела, защото нямам толкова време като преди /стоях по 1-2 часа и то не попива/, а с този крем е супер.
Бях спряла фолиевата, ама като ви слушам пак я почнах. И без това имам цяла опаковка ще си пия.
buffy благодаря за кафенцето.

# 614
Felicity*, може би зависи дали самата лаборатория работи със ЗК. Аз си пуснах моите изследвания в Рамус и не съм платила една стотинка.

За мазането - аз си ползвам какаовото масло, купено от аптеки Ремедиум. Ухае страхотно,  доста овлажнява, само попива малко трудно. ММ го обожава това масло и всеки път, когато се мажа с друго, мрънка. А всички ли се мажете по два пъти на ден. Аз само вече и даже понякога пропускам.

Общи условия

Активация на акаунт