Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 120
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Няма да пипате Клаус, идеален си е!  Naughty

Йо, да ти кажа, замислям се за Доктора - оня ден превеждах епизода с Тенант и за пореден път много ми хареса човекът. Гложди ме любопитство...

# 556
  • UK
Колкото и да сте забавни ще ви върна към епизода. Изгледах го чак сега. Не беше особено напрегнат, но ми хареса.

Относно вашите размисли за облагородяване на лошите. Катрин си е същата, каквато беше в началото, въобще не е станала по-добра, тя си е кучка, гледа си интересите и това е.
КЛАУС доколкото знам, планът е бил в един момент да бъде победен от добрите, но поради страшният рейтинг на героя, планът се променя, дори вампирясването на Елена се отлага, заради Клаус. Иначе за мен Клаус не е станал по-добър, просто за да има развитие в сюжета трябва да не е в непрекъснат конфликт с другите, макар че тук всеки си гони интереса и няма постоянни отбори. Клаус си иска това, което искаше и когато се появи.

Пък и в най-големият злодей има добро. И в добрият има лошо. Не всичко е черно и бяло, има толкова нюанси на сивото.

За любовният триъгълник - на мен пък хич не ми е омръзнал. Дори толкива бавно се развива, че въобще не смятам, че всичко се върти около него. Ако се въртеше около него досега Ленка трябваше да ги е сменика около по 3, 4 пъти. Толкива други събития и истории се случват, а триъгълника е съвсем междудругото!

Деленаааа ис къминг!

# 557

Йо, да ти кажа, замислям се за Доктора - оня ден превеждах епизода с Тенант и за пореден път много ми хареса човекът. Гложди ме любопитство...

Къде играе Тенант :O От новите доктори той ми е любим, обаче трябва да изтърпиш Екълстън един сезон. Той не че не е готин също, просто другите са по  Mr. Green

И така, обожавам го тоя сериал просто  Joy Свеж въздух след всички американски бози  Peace

# 558
Кой е тоя доктор? Просветлете ме, че търся още един сериал в колекцията си.

# 559
  • Buffyworld
Аз ще гласувам за Дийн.

Donsita ,
Скрит текст:
Къде гледа гледа Керолайн да се целува с Дийн ? Не си спомням ? В кой сезон е било това ? Надявам се , че не говирш за новата осма серия от осми сезон, защото снощи още не беше излязла , нали ?  Hug

# 560
Къде,за какво се гласува ?  Thinking

# 561
В някой категории бях толкова разколебана! Ужас! Много любимци на едно място, но Дийн ми е първия Simple Smile Тъй, де... След Спайк и Ейнджъл. Първия, който следя на компютър. Нямаше как да предам Свръха. Обаче, като видях  Нийл Патрик Харис не погледнах и кой са другите в неговата категория. За ТВ драма седях и се чудих 5 минути дали да е Анатомията, Клюкарката или Имало едно време. Измъчи ме тая категория.

# 562
  • sf
Аз ще гласувам за Дийн.

Donsita ,
Скрит текст:
Къде гледа гледа Керолайн да се целува с Дийн ? Не си спомням ? В кой сезон е било това ? Надявам се , че не говирш за новата осма серия от осми сезон, защото снощи още не беше излязла , нали ?  Hug
Аз сега гледам 4ти сезон, новите не ги следя, ще си чакат ред. Ако не се лъжа беше 13ти епизод. Дийн и Сам отидоха в едно училище,дето са учили преди и даваха спомени. Та там тийнеджъра Дийн се целуваше с Кер в един килер  Mr. Green

# 563
Йо, не играе, а учавствува, разказвала съм ти за QI - седми сезон, пети епизод.  Mr. Green

People's Choice, има линк малко по-назад.

# 564
ИрПуц , мерси  Peace
Ще гласувам и аз значи

# 565
  • Buffyworld
Donsita, благодаря ! Сетих се коя е тази серия. Но тогава още не бях гледала Дневниците и не съм знаела, чо това е Керолайн. Даже може би по времето на Супернечъръл на 4- ти сеозн Дневниците още не са били излезли като филм. Аз си го гледам от самото му излъчване.

Силве, и за мен Спайк и Ейнджъл са на първо място Heart Eyes. След това са Дийн, Джон Шепърд от Старгейт Атлантис, Джон Сноу от Игра на тронове , Едуард Калън, Емет Калън, Мат , Кастеил, Деймън и най- накрая на опашката евенуално Клаус. Но за Клаус още се колебая дали да го включвам в списъка на любимците ми.  Mr. Green Joy

# 566
  • КиТ
Спамаджийки! човек малко да поработи и да поизлезе и вие го обърнахте на стриптийз бар! Пфу!

[Или да го изпратим да тренира малко с Сюжета  Mr. Green.
Може, може, че тоя гредоред требе да се подържа  Mr. Green

Тук прочетох, че тоя ГАРДЕРОБ трябва да се подрежда!

Това да не е заради мебелната тема  Crazy hahaha hahaha hahaha

# 567
Йо, не играе, а учавствува, разказвала съм ти за QI - седми сезон, пети епизод.  Mr. Green

А дааа, то е шоу, ясно! Може да гледам епизода с него Simple Smile

Доктора е Doctor Who, новите серии от 2005  Simple Smile

# 568
  • Велико Търново
предлагам по едно питие докато гледате 2 от любимите ми клипа

https://www.youtube.com/watch?v=pPjz9UfgXes

На мен пък този ми е най-най-любим. Може би и заради песента.

# 569
  • КиТ
Доктора е Doctor Who, новите серии от 2005  Simple Smile

7 сезона  Shocked Ъпсурт  Naughty Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт