Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 120
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • КиТ
Ами ние тук така от време,на време почваме да говорим за друго и се забавляваме  Crazy Голяма драма сега Tired

# 586
  • Велико Търново
Влизам да прочета нещо я за Деймънчо, я за Клаусчо, а то тука само се коментират някакви други сериали, които си имат теми. Защо така момичета. Иначе хубави теми правите,с тараете се, обаче с това коментиране на други сериали - никой не е длъжен да гледа доктора ,а  трябва да чете за него в темата за дневниците. Разводняване сериозно...

Ми то Дневниците нямат епизод тази седмица, нямаме какво ново да обсъждаме. Затова я за голи мъжове, я за някой друг сериал, важно е комуникацията да се получава все пак.
Hug

# 587
Това е една от темите с най-малък спам в процентно отношение, ама драма да има.  Laughing

# 588
  • София
Пък и сме си едно голямо семейство вече, повечето пишем в много теми, така че има доста неща за обсъждане Peace

# 589
О, за голите мъже нямам претенции /с тези бушуващи хомрони в мен в момента/, ама ми изтичат очите да чета , докато коментирате някой от някой друг сериал, а съвсем затруднявате и като не споменавате сериала Simple Smile Та седя и се чудя, сега този *УаУ* муж с кодов прякор от къде са го намерили  Joy
Сори, ако съм прозвучала много критично, малко критична съм по принцип  Mr. Green

# 590
Пък и сме си едно голямо семейство вече, повечето пишем в много теми, така че има доста неща за обсъждане Peace

Което ме навежда на въпроса дали не е време да възродим ловджийската тема. Там може да се спами на воля.

# 591
  • Варна

Което ме навежда на въпроса дали не е време да възродим ловджийската тема. Там може да се спами на воля.

Коя е тя?

# 592
Ето я. С учудване отбелязвам, че  цели шест теми сме успели да напълним.  hahaha

# 593
На нас не ни прави впечатление (поне на мен), защото се знаем и от другите теми и както ти казаха, тук си е редовно. Епизода сме го обсъдили още в събота и неделя, какво да си говорим до другата седмица?

Ир, да си жива и здрава!

# 594
  • София

И да я кръстим "Голата тема", за да пускаме снимки на воля smile3508

# 595
  • КиТ

И да я кръстим "Голата тема", за да пускаме снимки на воля smile3508

+1 Whistling Whistling Whistling Whistling smile3508

# 596
  • Велико Търново
Ойт, това звучи супер.  Party

# 597
Свирепи мами, човек да изрази мнение и веднага го анатемосвате  Flutter
  bouquet Спирам да се обяснявам - извинете, ако съм звучала грубо Wink

# 598
Какво , какво , ще си правим чисто гола тема ли ? Crazy

LadyDaisy , обясниха ти момичетата , че във подфорума ( КиТ) сме едни и същи. Та неизмено темите се преливат.  Hug

# 599
  • КиТ
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Свирепи мами, човек да изрази мнение и веднага го анатемосвате  Flutter
  bouquet Спирам да се обяснявам - извинете, ако съм звучала грубо Wink

По-малка съм от теб,не съм майка,но ние тук се познаваме,вече от поне 2-3 години има  Crazy (въъъъ) и да връхлетиш в дадена тема и така да се изразиш  Rolling Eyes Малко остро излезе,аз не бих си го позволила  Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт