Какво, къде, кога... - 2

• 168 162
  • 1 488
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Моята Еко Коледа
в София, Варна, Бургас, Пловдив
https://www.facebook.com/events/379715925537672/?fref=ts
Благодаря , събитието тече в момента, специално София е много по-добре организирано от миналата година, атмосферата е прекрасна за деца, предлагат се здравословни храни, има ателиета с рециклирани, ръчно правени красоти, еко играчки...
Не е задушно като миналата година и не е нагъчкано.

# 1 366
Не знам дали е пускано. Коледни ателиета в Етнографския музей, но в петък.
http://www.kolonkata.info/2014/12/blog-post_88.html

# 1 367
Търся интересни събития за този уикенд. Нещо да ви е попадало?

# 1 368
В събота коледен спектакъл "Замръзналата Коледа" с героите от Замръзналото кралство:

https://www.facebook.com/events/1593489134213744/

# 1 369
  • София
За този уикенд - забавно, красиво и благородно Simple Smile

За всички мами и техните деца, които харесаха "Палечка" миналата година- елате на новия спектакъл и доведете приятели- нека заедно да направим добро дело по Коледа!

Какви ги върши Дядо Коледа в празничната нощ? На едно обикновено момиченце се падна щастието да се запознае с Добрия старец, Снежанка и неговите помощници - джуджетата. Малката Мая срещна и още някого - лошата Баба Зима, която май иска да провали празника. Елате да видите новия благотворителен танцов спектакъл на балет "Сюиви" - "Коледен сън". Създателите на "Палечка" този път ще разкажат една красива зимна приказка. Гответе се за приключения. Представлението е на 21 декември от 15:00 часа в Дома на транспортния работник. Сцената е голяма, вижда се чудесно отвсякъде и залата е много добре отоплена!
Както винаги, събраните средства ще бъдат за онкоболните деца.

Билети на тел. 0889 73 78 25 или на място в деня на спектакъла. ЦЕНА- САМО 5ЛВ!!!

За всички други мами, които не са ходили на предишните спектакли на нашия балет- можете да разгледате снимки и видео от "Палечка"  на страницата ни във фейсбук " Балет Сюиви"

# 1 370
Днес ако сте свободни - Дядо Коледа пристига на Лъвов мост, ще има и ретро трамвай:
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=22&month=12&year=2014 … id=&eid=66276

# 1 371
  • София
В Sofia Ring Mall - "Дядовата ръкавичка" куклен театър в събота, 3-ти януари от 11:00 на сцената до notosgalleries.

# 1 372
Любимата ми тема е позамряла. Sad
Нищо ли не ви е попадало напоследък?

# 1 373
  • София
На мен ми попадна Simple Smile
Тази неделя, в 10.30 и 12 ч в Кукления театър
Вчера на касата е имало изобилие от билети за спектакъла на Теди Москов - "Някои го могат, други - не!"
За мен е необяснимо, като се има предвид колко трудно се намират билети за спектаклите му за възрастни, още повече, че участва Поли Генова и се справя много добре с контакта с публиката
Препоръчвам 100%!
Цената е направо символична - за първи ред мъжът ми е взел билети по 6 лева.
До пети или до десети ред са по 6 лв, а назад са по 5 лв.

Писала съм отзив поне два пъти за това представление, мисля, че и други писаха. Моето дете ще го гледа втори път, като образите и идеите още кънтят в главата му Simple Smile

Идеален е и за възрастни Simple Smile
(на мен не ми понасят много от детските спектакли, защото актьорите флиртуват с родителите, разчитайки да дойдат отново - с жаргон, диалект, жалки имитации, мръсни намеци и злободневни подмятания. "Тримата снежковци" е такъв спектакъл)

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 16:02 от ЗаСлон

# 1 374
Аз препоръчвам Питър Пан в Театър София, гледам че ще го има и на 18-ти. Страшно много ми хареса както на мен, така и на синовете ми (единия е на 2г3м). И актьори, декори, игра и музика.  Страхотно беше.

"Някои го могат, други - не" го гледахме, но е за по-големи, за над 4г. Поли Генова много добре играе и като цяло е приятна постановката.

Обаче на мен са ми ужасно неприятни спектаклите, в които има намеци и мръсни шегички за възрастните. Не са ми на място, колкото и да не разбират децата.

# 1 375
"Някои го могат, други - не" ние също го гледахме и не съм впечатлена.
Между другото напълно съм съгласна с мнението на gingerina "Обаче на мен са ми ужасно неприятни спектаклите, в които има намеци и мръсни шегички за възрастните. Не са ми на място, колкото и да не разбират децата."

# 1 376
По принцип Теди Москов не е от фаворитите ми, но в интерес на истината не съм гледала нищо детско негово. Тоест има шанс да ми хареса нещо детско. Laughing
По принцип театралния афиш си го следя и ако няма друго интересно мероприятие ходим на театър.
А очевидно тази седмица  нямааа. Sad
Всъщност има Гонка в СМГ, на която ще ходи баткото, та може и ние с малкия да се занесем като зрители, ако въобще формата позволява .

# 1 377
Здравейте!
Някой би ли могъл да сподели по-подробно за Концертите за бебоци в Операта? За колко малки деца са подходящи? Каква е обстановката? Като се разреве някое бебе какво се случва? Продължителност, какво точно представляват концертите?
Благодаря предварително!

# 1 378
  • София
Хитовите „Концерти за бебоци“, които стартираха в средата на миналия сезон, отново влизат в програмата на Софийската опера и балет от 1октомври. Концертите за най-малките зрители – от 0-3 години, които се радват на феноменален интерес както от тяхна страна, така и от родители, баби, дядовци и роднини, през сезон 2014-2015 година стартират под формата на миниблокове.

Режисьорката на спектаклите Юлия Кръстева разкрива някои от елементите на предстоящите концерти. „Започваме с „Тръгва детският влак“, който ни води на пътешествие. Продължаваме с традиционното „Добре дошли“ за малчуганите и техните родители и с тематични песнички, посветени на есента. Няма да пропуснем най-познатите заглавия, като „Зеленчуци който не яде“ и „Дядо и ряпа“. Следва миниблок, който е плавният преход към запознаването на най-младата ни публика с музикалните инструменти. За втората част сме предвидили откъси от най-популярни заглавия, сред които „Хензел и Гретел“, „Червената шапчица“, „Козелът Сърдитко“, „Мечо Пух“.

В аванс режисьорката споделя също, че екипът на „Концерти за бебоци“ ще включи и цикъл за животните, нови песнички за всеки предстоящ сезон и още, и още... Изненадите предстоят, а дните, в които те ще се случват, са сряда, четвъртък, петък, събота и неделя от 11.00 ч. Повече информация и предварителни резервации по дни и по часове могат да се получат чрез Интернет страницата на Софийската опера и балет и от колцентъра на театъра.

ДО 8 ФЕВРУАРИ БИЛЕТИТЕ СА ИЗЧЕРПАНИ!   Peace

# 1 379
  • София
Снимки има доста във Фб страницата. Меко е, раздават чехли за родителите, срвн чисто е, седи се на пода по възглавници, за децата дават играчки. Обстановката е приятна, но беше много задушно (както на повечето събития на закрито всъщност). Ако някой се разплаче особено силно, спокойно може майка му да го изведе за малко и после пак да си влезе (ако иска). Аз съм водила бебето под годинка - много му хареса  Mr. Green Единствено няма достъп с количка - качват се стълби. НО количките остават паркирани при охраната, т.е. помислено е и това.

Общи условия

Активация на акаунт