Какво, къде, кога... - 2

• 168 162
  • 1 488
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Днес се открива немски коледен базар пред Народния театър. Ще бъдат включени и представления за деца.

http://www.edna.bg/koleda/idei-za-koledni-podaraci/otkriva-se-ko … den-bazar-4628579

# 91
  • на последния етаж
Днес се открива немски коледен базар пред Народния театър. Ще бъдат включени и представления за деца.

http://www.edna.bg/koleda/idei-za-koledni-podaraci/otkriva-se-ko … den-bazar-4628579
Чудесна новина! Благодаря, InannaLaughing

# 92
  • София
И sweetkids_mama трябва да се поправи.

Какво да поправя? Rolling Eyes

# 93
И sweetkids_mama трябва да се поправи.

Какво да поправя? Rolling Eyes

16-11 на 16-12

# 94
  • София
За Киноманията - само искам да отбележа, че противно на писанията из нета, билети могат да се купуват предварително и съответно за този уикенд всички билети за детските филми бяха изкупени. Ние си взехме за следващия уикенд. Малко неприятно се получи - огромни опашки родители с ревящи разочаровани деца и двата дни Sad Sad

За коя зала и за кой спектакъл става дума? Аз бях от писалите , че салоните са полупразни и е излишно да се купуват предварително - за Дом на киното и за Зала 11 в НДК.

А за немския коледен базар има ли някъде програма? Миналата година имаше сцена с прекрасен Дядо Коледа и прекрасна Снежанка, а преди това детски спектакъл.
Извън тези двете неща никак не съм възторжена да ходя да ръся пари за ненужни неща, само за да си "създам коледно настроение"- тоест да "поддържаме икономиката".

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 09:12 от ЗаСлон

# 95
За Киноманията - само искам да отбележа, че противно на писанията из нета, билети могат да се купуват предварително и съответно за този уикенд всички билети за детските филми бяха изкупени. Ние си взехме за следващия уикенд. Малко неприятно се получи - огромни опашки родители с ревящи разочаровани деца и двата дни Sad Sad

За коя зала и за кой спектакъл става дума? Аз бях от писалите , че салоните са полупразни и е излишно да се купуват предварително - за Дом на киното и за Зала 11 в НДК.

Евросинема - там заличките са много малки, може оттам да е тръгнал проблема

# 96
А за немския коледен базар има ли някъде програма?
Програма

# 97
А за немския коледен базар има ли някъде програма? Миналата година имаше сцена с прекрасен Дядо Коледа и прекрасна Снежанка, а преди това детски спектакъл.
Извън тези двете неща никак не съм възторжена да ходя да ръся пари за ненужни неща, само за да си "създам коледно настроение"- тоест да "поддържаме икономиката".

Ами не го прави, не е задължително. Аз пък обичам да поддържам икономиката.

Ето тук има снимки от открития снощи базар: http://www.dnevnik.bg/photos/2012/11/26/1955719_fotogaleriia_nem … ia/?pic=1#picture
На сайта на немското посолство пише, че на базара ще има представления и разнообразна програма, но не се уточнява каква: http://www.sofia.diplo.de/Vertretung/sofia/bg/06/DE__und__BG/Ver … __26-11-2012.html

# 98
Програма

Това са споменатите в съобщението на посолството немскоезични институции, но каква е програмата не пише. Например днес от 11 до 21ч. какво ще представя Увекинд не е ясно. Може би информативно представяне на училището, предполагам с рекламен щанд. Ако е така, повече ще прилича на изложение на немскоезичните институции. Не се сещам къде може да сложат сцената, толкова е тясно пред Народния театър, а сега с базара още повече. 

# 99
  • софия
Програма

Това са споменатите в съобщението на посолството немскоезични институции, но каква е програмата не пише. Например днес от 11 до 21ч. какво ще представя Увекинд не е ясно. Може би информативно представяне на училището, предполагам с рекламен щанд. Ако е така, повече ще прилича на изложение на немскоезичните институции. Не се сещам къде може да сложат сцената, толкова е тясно пред Народния театър, а сега с базара още повече. 
Аз ще мина от там след малко и по-късно ще пиша Peace
Иначе, от миналата година детето си спомняше за това, че е дошъл Дядо Коледа. Иска пак да я водя. Програмата за децата беше приятна. Започвала е около 5 ч. Аз помня безобразни цени без фискален бон.

# 100
  • София
Интересна тема с добри предложния  Hug

# 101
  • София
изпуснала съм да се запиша в новата тема и се чудех защо никой нищо не пише.
с нетърпение очаквам разни коледни забави за деца  Blush

# 102
  • софия
Програма

Аз ще мина от там след малко и по-късно ще пиша Peace

Сцената е пред химическите тоалетни. Издигната е на високо. Има около 10-15 къщички. В няколко продават коледна украса, има 2 с книги и другите са с "немски" вурстчета и т.н.

# 103
  • София

Уф, досадна грешка, съжалявам. Не мога вече да редактирам поста. Sad

"Приказки за арфа", камерна зала България, 16 декември, неделя, от 11 часа и от 12.30 часа.

# 104
  • дядовата ръкавичка

Миналата година участва училището на щерката. Доколкото си спомням по-малките ученици представяха някаква кратка пиеска на немски. Продаваха изработени от тях коледни украси.
Тази година ще пеят. Предполагам, че такава ще е програмата на повечето училища - песнички и пиески с коледна тематика, на немски.

Общи условия

Активация на акаунт