От къде да започна ?

• 4 660
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
до колкото разбрах съм съдлъжник ,защото съм съпруга

# 31
споко„ той е направил кредита преди брака !! тогава не си съдлъжник

# 32
  • София
А възможно ли е да си съдлъжник при изтеглен кредит и да не знаеш за това?

Нали задължително трябва подпис за съгласие в банката?

Принципен ми е въпроса!

# 33
Документите, които подписах са само за контакт/ т.е лице за контакт /.Не съм носила никакви други документи.А си мисля , че ако бях съдлъжник, трябваше да запорират и моята заплата.

Вече не знам какво друго да очаквам  Sick

# 34
Не знам какво значи лице за контакт ( защо не е той  Thinking ) , но дано да не си съдлъжник . Peace

# 35
  • ...на безопасно
Лицето за контакт, е само лице за контакт Wink.
Да се установи връзка при нужда, ако длъжника например се окаже с перманентно изключен телефон.

# 36
  • София
Значи няма как да си съдлъжник и да не знаеш, нали?
Необходим е подпис?

# 37
  • ...на безопасно
И аз съм била лице за контакт, но никъде не съм се подписвала си спомням. И то няколко пъти. И аз съм давала лице за контакт, но и то никъде не се е подписвало, само звънят по телефона и те разпитват за кандидат- длъжника.
Не знам ти, Иванова какво си подписвала Thinking

# 38
Абе знам какво е лице за контакт , но конкретно с кредитите не съм запозната , защото нямам .
Иначе съм посочвала лице за контакт като съм постъпвала в болница , ако гушна букета ! Joy

# 39
Днес ще отида до банката да проверя със сигурност

# 40
Изготвяне на споразумение за развод по взаимно съгласие по чл. 50 от Семейния кодекс и депозиране на същото в софийски районен съд Брачна Колегия, както и последваща справка за деня и часа на насроченото съдебно заседание.
Изготвяне на молба за промяна на име по чл. 19 от закона за гражданската регистрация, депозирането и в СРС, както и справк.
Изговяне на заявление за придобиване и  отказ от наследство, придобиване на наследство и входирането му в СРС.

Телефона за контакт: 0894 95 88 35

# 41
здравейте,бих искала и аз да задам един въпрос който много ме мъчи.ще се опитам да обясня моят случай накратко,но точно за да се разбере.Разведена съм от лятото,в решението ми развода пише,че трябва делбите да се правят след това като излезе ПОДЕЛИХМЕ автомобилите,но как се разделя кредит който си е изтеглен от него си?Може ли след време да има претенции и аз да изплащам от него.
ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО НЕ СЪМ ОБЯСНИЛА ТОЧНО_ЩЕ ДО УТОЧНЯ! Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт