Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 534
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Неееееее, гледаме един и същ сериал. Съвсем нормални са дискусиите около развитието на героите.. та ние вече 3-ти сезон следим... нормално е да има и застой при някои от образите..
Няма лагери, има аргументирани коментари от гледна точка на всеки зрител, нали????

# 91
  • София
още чета предишната тема, но да се запиша да мога да изчета и тази после   bouquet

# 92
  • По света и в нас.
Записвам се тук и отивам да дочета в старата тема и след това тука. Wink

# 93
  • В сърцето на любимите мъже!
Серията снощи беше много хубава. Фирузето показва вече зъбки, но ми харесва, че и Сюлейман не е напълно олигофренясал. Афифе харун май също ще прогледне и ще излезе от налудничавия транс на Хатиджето.
Изобщо доволна съм от развитието на филма.  Peace

# 94
  • Burgas

В момента ви подготвям клип с диалога на Афифе и Хюррем. Ако след него пак не разберете Хюррем...то тогава ще ви поздравя с песента "Безнадежден случай"  Laughing  hahaha (шегичка)

smile3508

anna3com, давай направо, мини към поздрава , не се надявай на разбиратилство  newsm62

Шегичка, диалога  на Афифе и Хюррем е от същественно значение да стане ясно , как дори  такава  кисела  краставица  можа да се осъзнае ...и да `и затупка сърцето  по нашто момиче. С голямо умиление я слушах, като казваше на Хюрем...Султанке, тука съм! Моя султанке ,при вас съм !

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:10 от PIPINA127

# 95
Добре де, аз имам въпрос.

Огромната част от пишещите тук са яростни защитници на убийцата Хюррем. Имам чувството, че и Султана да убие, пак ще й намерите оправдание. Тези, които гледаме обективно на Хюррем, сме единици и мнения извън славословието на въпросната ПОЧТИ няма.

Та въпросът ми е: Тази тема е само в прослава на Хюррем и Султана и тяхната "велика" любов, нали? Инакомислещите мнения не само че не се толерират, а явно се неглижират. Има ли толерантност тук към различните мнения или има непоносимост? Въпросът ми е съвсем добронамерен.

# 96
  • София

Огромната част от пишещите тук са яростни защитници на убийцата Хюррем. Имам чувството, че и Султана да убие, пак ще й намерите оправдание. Тези, които гледаме обективно на Хюррем, сме единици и мнения извън славословието на въпросната ПОЧТИ няма.

Та въпросът ми е: Тази тема е само в прослава на Хюррем и Султана и тяхната "велика" любов, нали? Инакомислещите мнения не само че не се толерират, а явно се неглижират. Има ли толерантност тук към различните мнения или има непоносимост? Въпросът ми е съвсем добронамерен.
Логичен въпрос изхождащ от твоя- ти защо не търпиш различни от твоето мнение?!? Наричайки Хю "убийца " обиждаш и не приемаш мнението на останалите, които я харесваме, нали? И след като не проявяваш толерантност, как очакваш такава в отговор? Това тук е дискусия- нали не очакваш някой да развее бяло знаме след твоя пост?!?
Съвсем добронамерено...

# 97
  • Burgas

Тези, които гледаме обективно на Хюррем, сме единици и мнения извън славословието на въпросната ПОЧТИ няма.

а така,  Grinning, та кой ви определи вас за обективно гледащи, пък нас за необективно  ?
Май се самопровъзгласявате за такива , така ми се струва  newsm78

И какво очаквате от нас, да си променим мнението от толерантност към вас ли ?

# 98
# 99
  • Burgas

..
Няма лагери, има аргументирани коментари от гледна точка на всеки зрител, нали????
БРАВО ! newsm10 smile3521

# 100
Разбира се, че темата е за всички  Hug  Peace Все пак след като усилено се напада Хюррем и ние усилено си я защитаваме. Водим според мен доста цивилизован диалог. Нищо лично  Peace
Все още чакам за предложение за анкета  Simple Smile Можем да коментираме и други образи. Все пак сериала не се състои само от Ибрахим и Хюррем (макар да са едни от най-интересните образи).

# 101

И ако искаш,още по-добронамерено, може да  не гледаш и филма,щото явно,че коментарите са ти слабост .А иначе темата има друго име,това,което те дразни е мотото на филма...

# 102
Разбира се, че темата е за всички  Hug  Peace Все пак след като усилено се напада Хюррем и ние усилено си я защитаваме. Водим според мен доста цивилизован диалог. Нищо лично  Peace
Все още чакам за предложение за анкета  Simple Smile Можем да коментираме и други образи. Все пак сериала не се състои само от Ибрахим и Хюррем (макар да са едни от най-интересните образи).

Никой никого не напада и никой не се нуждае от защита!Всички гледаме едно и също но виждаме и възприемаме нещата по различен начин....споделя ме ги и не се нуждаем от убеждаване в обратното.Аз лично уважавам всяко мнение различно от моето ....е имам си съмишленици за което се радвам !Но май наистина прекалихме с обсъждането на едни и същи образи Хюрем,Ибрахим,Хатидже....във филма има и доста други които заслужават внимание.
Няма нужда от остър тон,язвителни забележки и обиди!Нека видим и прочетем различни мнения...интересно е! Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • В сърцето на любимите мъже!

О-о-о, я-а-а! Crossing Arms

Joy Joy Joy

# 104
Ами дайте да обсъдим тогава предстоящите сватби Афифе хатун и Кадията,и Рустем ага и Нигяр  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт