Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 648
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Дали да не се отклоним малко и да пообсъдим образа на Гюлфем?

Би ми било интересно да ви прочета мненията. Тя е вечно присъстваща...

# 106
Май наистина трябва да прекръстим темата, както казах..Wink)  Peace

Хора, вие сте точно като Хюрем - целите да ни уязвите....Моя милост не воюва с ничии фенове тук. Както и  perfectr, всеки има право на своята гледна точка. В никаъв случай не можем да бъдем еднакви. И това не ни прави по-лоши , или по-добри.  Като жена..разбирам Хюрем...но да трогне беше последното й оръжие, дипломация във висша степен, която тя уви ползва винаги на края. Видеото , както казах,  наистина е трогателно и въздействащо и без превод дори.. Naughty Peace Но това не я оправдава в другите и действия. Peace И тя е противоречива, точно като пашата. Личи си, че в тази посока е работено при изграждането на тези 2 образа.  Peace

В този смисъл е и едно видео, което харесвам, идеята на което е май точно такава.  Peace

,

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:58 от Елена Алексиева

# 107

Никой никого не напада и никой не се нуждае от защита!Всички гледаме едно и също но виждаме и възприемаме нещата по различен начин....споделя ме ги и не се нуждаем от убеждаване в обратното.Аз лично уважавам всяко мнение различно от моето ....е имам си съмишленици за което се радвам !Но май наистина прекалихме с обсъждането на едни и същи образи Хюрем,Ибрахим,Хатидже....във филма има и доста други които заслужават внимание.
Няма нужда от остър тон,язвителни забележки и обиди!Нека видим и прочетем различни мнения...интересно е! Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]

Хайде сега да разведрим темата с красиви снимки от последната серия и с анкета за мъжете...например ...кой от всички ни е най-антипатичен  Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:24 от KATI-P-

# 108
Днес бягах по лекари,а вие пишете със скоростта на светлината,намяте стигане  Hug
Относно Гюлфем - до скоро си мислех,че тя  е единствения добър и  честен човек в този филм.
Но след историята с детенцето на Нигяр съм разочарована от нея  Naughty Все пак се предполага,че не би трябвало жена,която е загубила собственото си дете да помага в тази гадна история  Whistling

# 109
Дали да не се отклоним малко и да пообсъдим образа на Гюлфем?

Би ми било интересно да ви прочета мненията. Тя е вечно присъстваща...

newsm10..За съжаление не знаем много за живота на Гюлфем ...поне аз не знам.Вижда се ,че Султана я уважава и цени мнението и.Според мен тя е една нещастна жена която е загубила и детето и любовта си .Гюлфем не живее собствен живот...тя преживява вълненията на другите.

# 110
Разбира се, че темата е за всички  Hug  Peace Все пак след като усилено се напада Хюррем и ние усилено си я защитаваме. Водим според мен доста цивилизован диалог. Нищо лично  Peace
Все още чакам за предложение за анкета  Simple Smile Можем да коментираме и други образи. Все пак сериала не се състои само от Ибрахим и Хюррем (макар да са едни от най-интересните образи).

anna3com, на тебе мога само да ти благодаря и за толерантността и за цялостното ти присъствие   bouquet
Но последващите постове сами говорят за толерантността към инакомислещите. ВИНАГИ, АМА ВИНАГИ се намира някой да ти каже, че не гледаш същия сериал, ако не мислиш като масата. На това ли му викате толерантност? Това е такова клише.
И да, убийца е Хюррем. Почти всички в този сериал са убийци, факт.

# 111

Лирио,   bouquet Много нежен клип!

Много се радвам да те видя. Отдавна не сме се засичали.

# 112
Вие тук водите словесни битки, а аз се чудя какво ще измислят сценаристите, та да се завърне Хюрем на "бял кон" и да спечели битката с Фируузе, а и всички останали.
До сега май не са представяли някоя от любимките да си "продаде" халвета . Този вариант  най ми допада. Ферузе да реши и тя да прави благодеяния и дарения и хоп- един четвъртък от "нейните" благосклонно да върне на Хюрем с/у солидна сума. Тогава пръстена с тюркоаза /фирузе/ ще кацне на пръстчето на Хюремчетоооо!
Това, разбира се, сме го чели и гледали в др.версии , но е време да се приложи и тук.

# 113
Корделия за клипа   bouquet Благодаря!!!
Наистина много трогателно!
Хюрем спечели Хафифе хатун,защото тя разбра ,че действията на Хюрем
 са ръководени преди всичко от огромната и любов към султана и аз
смятам,че Хюрем вече има един силен съюзник в нейно лице.Може би точно
тя ще стане причината за отстраняването на Фирузе.
И както писах вече вероятно тя ще уведоми султана за опита на Хюрем да се отрови. 

# 114
А уведоми ли го със сигорност няма да има четвъртък за Фирузе.

# 115
Хахаха, тук сте като буре с барут  Laughing hahaha Joy
И понеже дейлито се ослушва от час и малко отгоре да публикува клипчето ми и не мога да представя лично доказателствата в съда на Хюррем, слагам линк към акаунта ми в дейлито. Ако тези от дейлито го публикуват, моля ви да дадете по конкретен линк за него  Praynig Peace

http://www.dailymotion.com/user/anna3com/1

Имам вече и превод от Мистик, но тъй като трябва да работя, този клип ще остане за утре. И ви обещавам, че си струва чакането. Който го може, си го може  Laughing Пригответе си и кърпички
  smile3518
И умната докато ме няма  Naughty Ако ще има бой поне да е с кал и да има залагания  hahaha

# 116
Ами дайте да обсъдим тогава предстоящите сватби Афифе хатун и Кадията,и Рустем ага и Нигяр  Laughing

Много си права! Защо си траете по отношение на Нигяр калфа? Според анкетата от 45-а тема тя е на второ място след Хюпем по симпатии. Но тук освен мен и още 2-3 човека , никой не смее да пише за нея newsm78
За мен е ясно, аз заради нея като Морозов на амбразурата лягам, ама ми се иска и други да се престрашат smile3521
Вярно, че фенките на Хюрем са много повече, но да им се дадем без бой ли smile3513 smile3521

# 117
Ани, моля те! Назначи ме за рефер! Няма да те посрамя! Laughing

# 118
Ами дайте да обсъдим тогава предстоящите сватби Афифе хатун и Кадията,и Рустем ага и Нигяр  Laughing

Много си права! Защо си траете по отношение на Нигяр калфа? Според анкетата от 45-а тема тя е на второ място след Хюпем по симпатии. Но тук освен мен и още 2-3 човека , никой не смее да пише за нея newsm78
За мен е ясно, аз заради нея като Морозов на амбразурата лягам, ама ми се иска и други да се престрашат smile3521
Вярно, че фенките на Хюрем са много повече, но да им се дадем без бой ли smile3513 smile3521

ФЕН! На амбразурата не те пускам! Не стига, че сме самотни играчи, ами дай сега и да мрем като мухи!
Няма да я женим за Рустем! Появата на детето, струва ми се, ще обърне ходовете!
 Едно не мога да разбера в този сериал - защо похватът на сценаристите е един и същ ? Всички жени ги превръщат в интригантки, та дори и мъжете... някак много шаблонно!

# 119
  • Burgas

Хахаха, тук сте като буре с барут  Laughing hahaha Joy

smile3506

Ако ще

има бой поне да е с кал и да има залагания  hahaha

няма кал, йок ! Тук направо се режат глави, както подобава за такъв  сериал... smile3540

Общи условия

Активация на акаунт