Смехоранке- винаги си била така редовна в темата!Честито за придобивките! Страхотно звучи! Все така да можеш да се хвалиш!

в събота беше заврян зет
"Снахата" имаше РД но понеже живеят в близко до града село, нямаше кой да закара Гого в уречения час. Затова се разбрахме със сватята да го закараме рано сутринта и чак вечерта да си го приберем. Голяма драма беше да ги разделим и да си го приберем
Не от любов а от хубавата игра която са си спретнали
Добре е, ходи на градина и брои с нетърпение месеците до училището. Както се страхуваше от училището, след редица драми в ДГ внезапно реши, че иска вече на училище. Записана е в 2 - но тя твърдо вече си е избрала едното 

Абсолютен мармалад.
)
Защото понякога се изисква моята намеса - я книга ще се чете, я нещо друго, което трудно могат да направят сами. Особено в дни като вторник и четвъртък, когато едната има следобед училище, а след това плуване или балет, нямат време въздух да си поемат, че и аз откачам около тях.
Аз поначало смятам, че все още играта трябва да е повече от ученето, пък сме случили на най-взискателната учителка в общината и децата ми взеха да изперкват. След две или три седмици трябва да има родителска среща, ще трябва да си обясняваме някои работи...
?