Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 219
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Иве съгласна съм с написаното от теб.
Таня значи казваш крива работа е тази Нермин.И да ашкъм е любими или любов моя,поне така съм го виждала преведено.А за Синан не знам,имам чувство че му е неудобно да показва чувствата си.
Аз си промених намерението,няма да гледам еп.4 а ще гледам "Белия ангел". Този филм така ми е влязъл под кожата че ми стана навик да го гледам поне веднъж в месеца.
Ето нещо и от ангела

Таня погледнах фрагмана,жестока работа.Много злоба в тази жена много нещо.Само да не стане така- лошата,нежелана снаха се оказа най-добрия човек.Обикновено така става.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 20:46 от вили-72

# 721
Вили, "Белият ангел" го гледах само два пъти, също и "Видях слънцето". Вторият път беше за удоволствие, след като се бях запознала с филмите. Смятам да повторя и "Пет минарета...".  За "Крилете на нощта" ще видя. Мерси за инфото, което си пуснала Peace.
Поправих заглавието с правилното: "Видях слънцето".

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:54 от Iva49

# 722
Вили, за теб в спойлер - песента от 4. еп. на НИЗМ "Marsis - nana" в превод на Милена
Скрит текст:
Песента е на група Марсис, заглавие „Какво да правя без теб, мамо”:

Видях те отново,
   Събудих се тази нощ,
   Липсваш ми отново, мамо.
   Видях те отново,
   Събудих се тази нощ,
   Липсваш ми отново, мамо.
   Мамо, мамо,
   Какво да правя без теб, мамо.
   Мамо, мамо,

Изгрява луната отново,
   Аз съм този, който плаче днес.
   Какво се случи, кажи ми, мамо.
   Изгрява луната отново,
   Аз съм този, който плаче днес.
   Какво се случи, кажи ми, мамо.
   Мамо, мамо,
   Мамо, мамо,
   Мамо,
   Мамо,
   Мамо.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:55 от Tania M.

# 723
Иве "Крилете на нощта" съм го гледала мисля 2 пъти и не мисля да потретвам.Минаретата го гледам отвреме на време,но "Белия ангел"е друга работа.Този филм докосва сърцето,гледам го на почивки.
Започна ли да го гледам нещо така ме стяга за гърлото....скъсвам се от рев но докато не свърши не се отказвам.
Таня благодаря.За фрагмана писах по-горе.

# 724
Я ми кажете,актьора който играе Ниязи в кой друг филм е играл? Имам чувство че съм го гледала това момче но не се сещам къде.Или пък много прилича на някой друг?
Докато четях текста на песента си мислех точно за Ниязи,"...какво да правя без тебе мамо..."
Така го почувствах че е сам и в мъката си и в любовта си.Буке и тя се пече на бавен огън,предпочита да страда сама и праща Ниязи да бъде опора на майка си.

# 725
Вили и трите му филма/ на МК/ са различни /в които играе/. И трите естествено ми харесват. "Белият ангел" е "по-специален" и си права, че докосва сърцето на най-чувствителното място.

И ние точно като теб коментирахме Ниази и Буке. За актьора нищо не знам.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:36 от Iva49

# 726
  • София
Güneşi Gördüm - се превежда буквално, а и е преведено за българската публика като "Видях слънцето"

За Тансел Йонгел, бях написала погрешно, че е театрален актьор от театъра в Газиантеп, ама ... от бързане взех много да правя глупави грешки - от Трабзон естествено.

Ето, филмография и театрални роли:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Tansel_%C3%96ngel

Ами, ами, ... то, това на турски, аз затова не ги пускам такива информации, ама нямам време да го превеждам, пък и специално за такава кратка биография, то доста се разбира според мен. Ама за "Elveda derken" ме свари неподготвена, та ... проверих, според мен е точно "Сълзи над Босфора" преведено на български, не съм го гледала това.
И за слънчевите очи, чувала съм и друг път така да наричат някого, т.е. който е много добър и услужлив, с добро сърце, .... Вили, племеницата ти е е разпознала безпогрешно. Ти намирай време да коментраш по малко тук и да си отдъхваш от тичането през седмицата, пък информацията е ... лесна работа. Hug

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:59 от milena d

# 727
Вили, за Тансел Йонгел /Ниязи/ а-ха да ти отговоря, и Милена ме е изпреварила. Освен това в един от предишните й постове се казваше, че феновете на НИЗМ го смятат за много харизматичен.
А в допълнение на написаното от теб
Скрит текст:
за Нермин /майката/ ти цитирам авансово нейни думи от 4. еп.  в превод на Милена. На фона на песента, която коментирахме, „Какво да правя без теб, мамо” , Нермин плаче жално за Ахмед и целува терлиците, но … после – „Нека Господ накаже, тези които те отделиха от мен! Докато на този свят е майка ти, на онова момиче ще му покажа лицето на смъртта! На тази, заради която ти си под земята, няма да позволя да влезе в тази къща!”

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:58 от Tania M.

# 728
"Elveda Derken"-това "Сълзи над босфора" ли е? Разбира се-Керим,не че съм гледала целия сериал от начало до края но се сетих.
Благодаря ти Милена свикнах на готово и въобще не съобразих че мога да потърся инфо.
Таня като че ли наистина има нещо в актьора,за мен специално очите му са едни такива закачливи и като че ли усмихнати.
Скрит текст:
като писах за усмихнатите очи,скоро малката ми племенница ми каза-лельо знаеш ли че понякога като гледаш слънцето и очите ти стават слънчеви,та и аз усмихнати очи  Laughing

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 22:01 от вили-72

# 729
Ниази е с по-хубаво излъчване от Харун, въпреки, че последния има хубави черти.
Вили, значи си и слънчево момиче! Имаше такава псен. Милена го е казала по-вярно Simple Smile

# 730
Вили, ама точно така е, с усмихнати очи е Тансел Йонгел. И аз писах, че все повече ми харесва лицето на Тансел Йонгел с тоя ласкав поглед. Половин глава - чело (и 1/4 - мустаци, би добавила Муци, според която мустаците като че ли му пречели и си прехапвал горната устна). И точно във връзка с мустаците Милена писа, че феновете си го харесват такъв и го намират харизматичен. И за сведение, зодия "Дева" е.
Браво на племенничката - слънчеви очи. На Ниязи засега са усмихнати, скоро няма да види слънцето.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 23:32 от Tania M.

# 731
Иве за теб и за всички щастливки

# 732
С трамвай № 5 - бавно и уверено към новата тема!

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 23:32 от Tania M.

# 733
Вили, едва бях продумала и ти извади клипчето! Голяма работа си! Hug

Я нещо от "биографията" на нашето момче:
http://vbox7.com/play:3f6ea60a

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 22:44 от Iva49

# 734
И от мен една песен

и ви казвам

Общи условия

Активация на акаунт