MAC & Sephora - 7 тема

• 39 084
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • в пералнята
Аз не пиша много често, но пък чета постоянно. И ще излъжа, ако кажа, че форумът не ми влияе.
Обикновено аз си харесвам няколко неща. Чета отзивите за тях, защото често са коментирани и решавам дали да си ги закупя след като ги пробвам. Преди се възползвах от промоцията с гримирането - нали политиката беше безплатен грим като си закупиш 3 продукта. И винаги като имах повод си купувах по няколко неща наведнъж - прилежно описани и пробвани преди това - не съжалявам, ползвам си всичко. Сега пак ми предстои повод - и пак съм си направила едно списъче с желаните покупки.  Peace

# 241
Страхотна тема, благодаря за нея тъй като съм фенка на MAC за съжаление тук в Пловдив нямаме MAC или аз съм назад с материала но не съм виждала, а знам че в София вече отдавна отвориха и Сефора, но поне ще черпя идеи от тук за тествани продукти   bouquet и ще трябва да си ги купувам онлайн. Grinning

# 242
Форумът има влияние, не ще и дума.

Никога не ми е идвало наум да си купувам бляскащата пудра на Герлен за Нова Година, дори не знаех за нея.

А сега знам.

Все още обаче не съм прекрачила прага на магазина на МАС, не ги харесвам и ги бойкотирам успешно засега.

# 243
И аз не съм фен на МАC.Някои продукти харесвам,други намирам като качество на ниво дрогерийна марка.При всеки бранд е така,няма еднозначна позиция.
Днес ще получа MAC lightscapade,подтикната покупка от суперлавитивите,които прочетох тук.Никога не се доверявам на 100%,но ако имам опция за връщане на продукт,не се колебая и минута,за да го купя,да пробвам и съответно да споделя тук личното си мнение.

# 244
  • USA, Steak State
И аз не съм фен на МАC.Някои продукти харесвам,други намирам като качество на ниво дрогерийна марка.При всеки бранд е така,няма еднозначна позиция.
Днес ще получа MAC lightscapade,подтикната покупка от суперлавитивите,които прочетох тук.Никога не се доверявам на 100%,но ако имам опция за връщане на продукт,не се колебая и минута,за да го купя,да пробвам и съответно да споделя тук личното си мнение.

Сръчквам те да пробваш пигмент на Мак, после пак ще си говорим. Simple Smile

Първите ми продукти на Мак са именно лот от погменти, които обожавам.
Като се замисля, разочарована съм само от червилата и глосовете им, първите ми стоят парцаливо, а вторите много лепнат.

# 245
И аз не харесвам червилата.Нетрайни и както казваш,стоят на парцали.
Апропо,дублирала съм поръчката на Лайтскапейд(в бързината да го грабна,навярно Mr. Green ),а днес ще получа и двата финиша.Единият ще върна,разбира се.
В Nordstrom е наличен($29+$2 такса),спомням си,че го издирваше тези дни.

За тези пигменти ли става въпрос? http://shop.nordstrom.com/s/mac-pigment/3080074?origin=keywordse … &resultback=0

# 246
  • USA, Steak State
Да, приличат доста като финиш на Ърбънските, които хареса. Simple Smile Количеството им е огромно, ще си имаш за години.

А взех го и аз, ама голяма драма беше с този скинфиниш.  Mr. Green

# 247
Все още обаче не съм прекрачила прага на магазина на МАС, не ги харесвам и ги бойкотирам успешно засега.
Защо не ги харесваш, какво точно не ти допада? Кои продукти си оценила високо на марката и кои не ти допадат?
Ползвала ли си някога скинфиниш и кой?

Бойкот на Мас, на човек който обича грима......?! Голяма грешка. Grinning Намери кого точно да бойкотираш. Mr. Green Имат тъпотии,разбира се, но имат неща които другите марки и на Марс да търсят няма да намерят.

# 248
  • USA, Steak State
Както споменах вчера Дабъл Уеър ми е суховат Sad Ще си го измажа де, но май няма да си сменям сегашния фон дьо тен. Майтапа на страна от нисък клас е, но на мен ми стои чудесно като усещане и цвят. Мисля да поръчам 2-3 бройки да се запася, да не би да му спрат цвета.   Embarassed

Искам да похваля този stippling brush http://m5.paperblog.com/i/19/197103/real-techniques-stippling-brush-L-yNxinx.jpeg Сложих си фон дьо тен-а с нея и ефекта е наистина като на air brush, но продукта се натрупва доста и за тези, които не търсят голяма покривност стандартния метод за нанасяне ( с пръсти) е по- удачен. Вече похвлих колко е подходяща четката на Пучи за метеоритите, но пак да си кажа.  Mr. Green

# 249
Да се включа и аз в темата като евентуална бъдеща "фенка" на MAC. Искам да ви следя, за да мога по-добре да си подбирам продуктите, които купувам  Hug Heart Eyes

# 250
Малко за чужда Сефора:
http://www.missnattysbeautydiary.com/2012/11/final-day-for-sephora-vib-sale.html
Тук Сефората нямат ли да имат нещо на промоция - миналата година май имаха след като минаха празниците newsm78!

Момичета, в МАС УК доставката е безплатна за поръчка над 30лири!
Някой поръчвал ли е от там  Rolling Eyes, използвайки превозвач от адрес в УК?!
http://www.maccosmetics.co.uk/product/9892/23738/New-Collections … gments/index.tmpl
ПС Там имат Lights sapade скинфиниша (излиза към 53лв.)!

Някой питаше за разлика при тези червила..
http://addictedtoallthingspretty.com/rihanna-in-ruby-woo-melissa-in-russian-red/

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 16:58 от elhi4ka

# 251
Защо не ги харесваш, какво точно не ти допада? Кои продукти си оценила високо на марката и кои не ти допадат?

Бойкот на Мас, на човек който обича грима......?! Голяма грешка. Grinning Намери кого точно да бойкотираш. Mr. Green Имат тъпотии,разбира се, но имат неща които другите марки и на Марс да търсят няма да намерят.

Аз обичам красотата, а грима само колкото е в нейна услуга.

# 252

Аз обичам красотата, а грима само колкото е в нейна услуга.
Ясно! Пробвай продукти на марката, запознай се с бранда и после сподели мнението си тук ако желаеш.

# 253
Днес ходих до магазина на МАС и питах за новите палитри и това,  което чух въобще не ми хареса.  Rolling Eyes
Имаха само от старите палитри, а от новите нямало да получават със сигурност поне до месец март. Кога точно ще ги получат, не можа да ми каже. Дано да ме е излъгала с цел да си купя от старите.
Аз си купих една четворка и сега ще падне голямо мислене, какво да сложа в нея.  Crazy  Laughing
Не можах да устоя и си купих два пигмента - Naked и Vanilla  Grinning Харесах си и Bright Fuchsia, но него го оставих за следващия път.
И с Bare Study и Rubenesque се обзаведох  Grinning Painterly не е лош - за него също ще си мисля до следващото ми посещение на магазина.
Много се чудих дали да си купя Whisper of Gilt и Superb - по едно време мислих и двата да ги взема, но истината е, че са доста лъскавки и нямам нужда от подобни скинфиниши....и все пак ми харесват.   Дано да се свършат по-бързо, че не ми се иска да ги купувам.
Lightscapade при мен няма  Sad Дано поне в България да се появи отново, че да се опитам да си го купя от там.

# 254
Не съм много сигурна, че MAC имат какво да ми дадат.
Визията на марсианка не е сред таргетите ми.

Шанел, Диор, Ив Сен Лоран, Герлен, Ланком, Долче Габана, Боби Браун са ми интересните брандове.Те ми дават каквото искам.

Дай Боже повече Сефори.

Общи условия

Активация на акаунт