Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 769
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Редичката, освен Сеншъс и Сеншъс Ноар включва - Трусарди Инсайд, La Perla Charme, My Queen McQueen, Belle Sonya Rykiel и съвсем слабо усещам вредителя в Ambre Gris Balmein и Femme de Montblanc.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 17:06 от Атти

# 526
  • на североизток от Рая
Атти, може би изброените от теб трябва да ги пробвам, щом се оказва, че съм на другия полюс.

Всъщност,  Thinking, аз съвсем не съм сигурна, че с теб нямаме и общи допирни точки.  Flutter

# 527
  • София
Разбира се, Нели  Peace Различията не изключват и общи пристрастия Simple Smile
Много е възможно обаче човек, който не се дразни от тази нотка, да не успее да я различи толкова ясно в цитираните от мен парфюми  Thinking А при мен направо боде в носа.

# 528
  • Sofia
Редичката, освен Сеншъс и Сеншъс Ноар включва - Трусарди Инсайд, La Perla Charme, My Queen McQueen, Belle Sonya Rykiel и съвсем слабо усещам вредителя в Ambre Gris Balmein и Femme de Montblanc.

И мен ме дразни нещо в Сеншъс-ите и подозирам, че това е дървесната нотка, която не е на сухо , а влажно и зелено, обелено  дърво , подобно на миризмата на разлагащите се във ваза стъбла на цветя.

# 529
  • Чукарландия
И мен ме дразни нещо в Сеншъс-ите и подозирам, че това е дървесната нотка, която не е на сухо , а влажно и зелено, обелено  дърво , подобно на миризмата на разлагащите се във ваза стъбла на цветя.

Попадение. На разлагащи се във ваза стъбла на цветя. Peace
И още нещо при мен. Което така и не мога да определя. Има го и в Crystal Noir Versace. А може би, наистина е  woody компонента?!? Thinking

# 530
И не харесвам Сеншъси, слабо казано. Не ми харесват и на други хора.

# 531
подобно на миризмата на разлагащите се във ваза стъбла на цветя.

ММ го определи като миризма на гнил домат  Mr. Green

# 532
  • на североизток от Рая
 Направо ме разбихте с тези асоциации на гнило и разлагащо се.  ooooh!

Не знам как мирише разлагащо се стъбло във вода, но на мен Сеншъсите ми носят само приятни ухания- дървесина, нещо сладко, топло и меко.  Heart Eyes

Ето пак доказателство колко различни носове имаме.

Hug

Що не ги мятате насам?  Whistling

# 533
  • София
Нищо от това, което споменавате не откривам в Сеншъс Ноар. Само Сеншъс ми е леко безличен.

П.П. А, Нели, видях, че си ме изпреварила. Само така! Нищо лошо за Чувствените!

# 534
Не познавам Sensuous, но много харесвам Sensuous Nude, макар че съм го тествала само веднъж. Има ли голяма и съществена разлика между двата?

# 535
  • София
Аз изброените в редичката ги намятах всичките  Mr. Green Сеншъс няма шанс да се свърти, иначе и него го намятвам веднага.

# 536
  • на североизток от Рая
Аз изброените в редичката ги намятах всичките  Mr. Green Сеншъс няма шанс да се свърти, иначе и него го намятвам веднага.

Пропуснала съм мятането...Сори. Сега ще трябва да си купя цял, а исках да понося първо по-малко количество. Здраве да има, парфюмът ще дойде.  Simple Smile

# 537
  • София
Не познавам Sensuous, но много харесвам Sensuous Nude, макар че съм го тествала само веднъж. Има ли голяма и съществена разлика между двата?

Nude е по-добрият от двата според мен. Малко ме разочарова в базата, но мисля, че това е до кожа, химия и минал опит. Следващото лято ще му дам още един шанс.

# 538
  • Там, където ме обичат
Този задължително.
Ако не знаех колко много са почитателите тук на Хипнотичната отрова, щях и нея да включа, но пусто, повечето са приятелки  Hug

# 539
  • Истанбул
На мен Сеншъс Ноар ми мирише на Вишневска мас =навремето се използваше май при обработка на раните.

Общи условия

Активация на акаунт