Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 711
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Според мен по-скоро към Беж има препратки - медени цветя са и двата.

# 481
  • Чукарландия
Часът е 12, Сънчо не пише, сигурно е пръснала Монтанската кожа и се е шпицирала  newsm43

Joy

Хора, аз сериозно се притесних за Сънчо  Rolling Eyes Хем си я знам, че е iron lady, ама като го знам това чудо що за чудо е... Ако не влезе до час, почвам да звъня телефони, сериозно  Naughty

rotfImbo

Атти вдигна на балон Гражданска защита, Сънчо сериалче гледа!

А на мен JOY доста хард ретро взе да ми идва.

# 482
Petale Noir Agent Provocateur вече е зареден в БЗ в мола на Стамболийски.
Интересен парфюм.
Започва покъртително силно с доста мъхове и здравец, който ме блъска буквално в главата. Нещо като шипърче модерно, нещо като олекотена, разводнена нова версия на Сисли, нещо интересно за проследяване и нещо може би докосващо ......дано, ама надали! Това нещо / мъховете и здравеца/ обаче си заминава точно за 10 минути и остават банални цветя с цитруси и доста виолетови листа. Уляга много бързо и доста тихо. Доста бели цветя, но без да са душевадци. Стои по ръцете ми но трябва да си мушкам носа, а това не е желан ефект при мен. Тубероза няма, но зюмбюл бол! Mr. Green
По-слаб от другите обожаеми Провокатори. Спестих едни пари, но ще последват поне още 3 проби с хубаво носене за хубаво разучаване.

# 483
Вчера реших да си припомня Мадмоазелата на Шанел, но май съм му отвикнала - толкова присъствен, че не ти дава дъх да си поемеш от него. До вечерта вече ми се искаше да не бях се пръскала с него - отнемаше ми личното пространство сякаш!
Случвало ли се е да ви дразни парфюм нощем - имам предвид като сте решили да спите, а той... не ще?

# 484
  • виртуално
Вчера реших да си припомня Мадмоазелата на Шанел, но май съм му отвикнала - толкова присъствен, че не ти дава дъх да си поемеш от него. До вечерта вече ми се искаше да не бях се пръскала с него - отнемаше ми личното пространство сякаш!
Случвало ли се е да ви дразни парфюм нощем - имам предвид като сте решили да спите, а той... не ще?

и на мен вече ми действаше натрапчиво, затова го махнах  Peace

# 485
Имам Passenger S.T. Dupont. Мога да кажа, че по нещо ми напомня J'Adore, макар него да не мога да нося, защото е мнооого задушливо цветен. И този е цветен, но някак е по-умерен. Не усещам плодове, но пък усещам подложката от сандалово дърво. Харесвам доста парфюма, за мен е женствен и елегантен.
Ако наистина O de L`Orangerie Lancome прилича на Miss Dior Cherie L`Eau значи и той е приятен жасминово-цитрусов аромат. На моята кожа Miss Dior Cherie L`Eau е абсолютно същия като Alien Sunessence EDT Legere.
Съгласна! thumbsup
Аз съм под ефекта на новото божоле и ми се носят жасминиииииии! Пръсках се с жасмините на Зара и Mon Jasmin Noir, но ми стана лошо. Замазвах положението с Le Parfum и Sensuous Nude, но възприятията ми съвсем се объркаха Crazy, а бях излязла от вкъщи с малко Miracle Forever в деколтето...Луда жаба! Че и работа имам да върша, ама сега няма да стане. Просто сгафих ароматно и полегнах консумативно като презряло жито...Или пресукало коте... baby_neutral

Знам си аз, че докато не сдобия Eclat de Jasmin - Armani Prive, всички други жасмини ще ми се виждат недостатъчно сурови и искрящи. Е, изключение за мен е Jasmin de Nuit - The Different Company, "любимецът" на Наталка.

Преди няколко дни минах през бутика на Ести на Витошка, за да преслушам новите попълнения на от Том Форд. Влюбих се в Noir, Oud Wood (не е нов, ама го преоткрих) и Lys Fume. Първият стоя пудрено пачулен доста дълго време, щипеше ми носа, ама мнооооооого приятно и сексииииии! Вторият при мен е свръх мека и комфортна дървесина, не зъболекарски уд, сладни приятно, не ме бие по чутурата, както правят повечето Том-Фордовски творения от Private Blend-а. Третият е ултра интензивен лилиум, по-сладък отколкото съм свикнала, но много, ама много женствен и отварящ. Отварящ врати, де.
На блотер - Зюмбюлът е много горчив и зелен, Нарцисът - свеж, с повече портокалов цвят, а Кафеената Роза много ме изненада с простотата си - не, не прост, а семпъл, без интрига. Може би ще пробвам розата на кожа, защото не мога да повярвам, че Том Форд ще направи парфюм без интрига. Noir de Noir не видях...

# 486
Нищо ново при мен, ,но днес напръсквайки се преди да излезем с ЛМ, той възкликна: Ох, мирише на шоколад, от този дето го правиш ти! Прияде ми се от шоколадовата торта, ще правиш ли скоро? Няма да ви казвам, че само се потвърди мнението ми за предпоследната ми голяма любов, в лицето на Musc Maori Heart Eyes Не съм го питала, дали му мирише на нещо,  той сам го отрази. Заявих му, че след Коледа ще си купя цяла бутилка Mr. Green

# 487
  • София
Да попипам някой случайно да има карта за БЗ  Flutter Да ми смигне на лични плийз  Praynig Praynig Praynig

# 488
Аз пък забравих (на замаяната глава какво може да се очаква), че ми дадоха 2 талончета за промоционални пакети на Булгари в Сефора - за дамски и/или мъжки комплект - парфюм в разфасовка 50/75мл (не помня точно) + душ-гел и лосион за тяло - на цената само на парфюма. Доколкото помня за MOn Jasmin Noir цената беше 114лв за 75мл, но може и да се лъжа за точната сума и разфасовка. Все пак, ако някоя иска да се възползва - давам ги. Аз не мога да го взема в момента. До 30.11.2012 е в сила.

Силвеее, голям изкусител е този Маорски Муск - който го е подушил, все се облизва!

# 489
  • Чукарландия
Благодарение на мила съфорумка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, днес тествам Аметистовата кожа. Сигурно иде реч за този парфюм: Cuir Amethyste Giorgio Armani. Прекрасна "кожа". Уютна и различна. И ме връхлетя прозрение. Дорасла съм за него.  Peace Ако преди година го бях срещнала, щях да го подмина, без дори и "здрасти". Оттогава насам много са се променили вкусовете ми, изглежда. Харесва ми и то много. Но все още не съм дорасла дотолкова, че да го притежавам. В малки количества, върху китката, ми е напълно достатъчен. Засега. Има още много път да мина, много парфюми да си "инжектирам", много ароматни любови да срещна. Засега съм в парфюмен покой. Отмина времето на лудите покупки.  Crazy Ще си взема нещо, много желано. Но не сега и не веднага. Не бързам. Heart Eyes

Скрит текст:
ПП Не мога да се позная. Може би е временно. Или е времето на тихата лудост (апатия). Joy

# 490
  • София
Преди малко се прибрах от гости. Понеже вече ме знаят, че хлопам парфюмно откъм главата, си ходя с една пълна чанта с парфюми, със запознавателна цел  Grinning На тръгване децата нещо се сбутаха в антрето и чантата ми падна на земята. В жертва падна... Монтанската кожа  ooooh! Laughing Едни 30 мл доволно се изляха в чантата ми и я наквасиха обилно. Сега тази чанта ще мирише до свършека на света и след това още толкова  Crazy Най-хубавото беше, че не падна директно на пода, защото щеше така да обгази жилището на невинните хора, че да ги принуди да го сменят  Crazy

# 491
тази чанта и циганите няма да искат да я отнесат от контейнерите - ще омирише и бунището  Whistling

# 492
тази чанта и циганите няма да искат да я отнесат от контейнерите - ще омирише и бунището  Whistling
Joy Joy Joy
Ахъм!!!!

Бела, аз Аметистовата кожа я взех на сляпо, пък после и сватбен парфюм ми стана.  Wink

# 493
  • Чукарландия
Коя е тая Монтанска кожа, прословута? Дайте линк, да я видим. smile3508

# 494
  • София
О Атти, съжалявам, май ще имаш чанта с мирис на засъхнала плюнка Rolling Eyes

BBella Наистина се променят вкусовете, понякога и в обратна посока. В моя случай - не мога да си пръсна дори веднъж от Ботега Венета - само помирисвам капачката и го забутвам все по-навътре. Направо ми е мъчно.
Но  много ме радва Спайсбомб в това време - като че ли си изнасям част от домашния уют навън с мен. Прилича ми много на Tea for two на Л'Артизан, но като че ли е с по-малко ванилия и с добавена мъничко вишна.

Цитат
Точно казано. Всъщност мога да спя само с Прада Кенди и олиото на Nuxe.

Общи условия

Активация на акаунт