Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 756
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък днес бях в сервиз за да сменят гумите на колата и докато чакахме, до нас един таксиметър сновеше напред-назад, а моят нос светна червено и започна да следва посоката му на движение. Накрая се заприказваха мъжете, за коли, за гуми... то в сервиз за какво друго?! Мен обаче не ме свърта Crazy като немска овчарка, надушила следа, ама вързана на каишка.  Laughing Мотахме се доста, онзи човек по едно време отиде за кафе и с него си отиде ароматът, който ме събуди от безразличието на жена в автосервиз. Върна се и аз не се стърпях, та чак го повиках да се приближи, и директно го попитах с какъв парфюм е. Blush Ми... замисли се, каза, че имал много, не можел да се сети веднага, отиде до колата и домъкна един Silver Scent Jacques Bogart, който му стоял в жабката за пръскане ей така аварийно за из път и не беше лош парфюм. Явно беше мъж с капка парфюм в кръвта, защото отиде в един ъгъл и взе да се напъва да се сети с какво, аджеба е напръскан. И се сети! Дойде и гордо заяви: с Герлен! С Герлен съм напръскан! hahaha Joy Ама с кой Герлен, бе пич?!  Laughing Можеше да се очаква, де... Наизвадихме телефони, отидохме във Фрагрантика и дружно стигнахме до заключението, че ползва L'Instant de Guerlain pour Homme. Ами, влюбена съм! В парфюма, не в таксиметраджията Mr. Green
Да кажеш, че не съм тествала парфюма, съм, ама защо не ми е харесал ТОЛКОВА до сега не знам! Thinking Май намерих коледен подарък за ЛМ. Grinning

Сега тази чанта ще мирише до свършека на света и след това още толкова  Crazy
Е, значи няма да мирише особено дълго. Само още един месец Crazy Mr. Green

Цитат
Случвало ли се е да ви дразни парфюм нощем - имам предвид като сте решили да спите, а той... не ще?
Случи ми се с Жасмин ноар. Като се завих и се затоплих и той така избуя, че нямаше място под завивките и за двама ни... Обожавам го, но ме остави безсънна за дълго през онази нощ.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 21:54 от Бижy

# 496
  • София
Атти,  spoko но сега поне можеш да не се притесняваш в ГТ - 1) ще имаш периметър и 2) никоя мургавелка няма да посмее да цапцарапи от твоята чанта (че кой знае какво ще извади  Stop)

Парфюм, колкото и нахален/досаден/натрапчив, не може да ми попречи на здравия сън - то всъщност много малко неща могат (търчащите през главата ми котки, например  Crazy), щом и в самолет спя като бебе  Whistling Ако няма нищо интересно около мен, откъртвам на първата турбуленция; хората се шашкат, а пък аз - все едно съм в люлка, нЕма такъв добитък  bowuu ooooh!

А днес си направихме много хубава донякъде планирана донякъде инцидентна мини среща с две парфюмни феи  Heart Eyes Heart Eyes Много хубаво си изкарахме, душихме разни интересни неща, бъбрихме си сладко, голям кеф  Blush

# 497
Бижу, точо този Герлен не познавам. Ще ходя  на среща с него в най-скоро време.

# 498
  • Чукарландия
Парфюм, колкото и нахален/досаден/натрапчив, не може да ми попречи на здравия сън - то всъщност много малко неща могат (търчащите през главата ми котки, например  Crazy), щом и в самолет спя като бебе  Whistling Ако няма нищо интересно около мен, откъртвам на първата турбуленция; хората се шашкат, а пък аз - все едно съм в люлка, нЕма такъв добитък  bowuu ooooh!

+1 Crazy

# 499
  • София
Гъбаркайте се вие с нещастната ми Кожа (Белла, тази е). Чантата е чисто нова, освен това е цялата в черепи и вериги, няма да я изхвърля скоро  Twisted Evil И портфейлът ми е добре наквасен, ще омирише и другите ми чанти, като си го местя  Sunglasses

Сега тази чанта ще мирише до свършека на света и след това още толкова  Crazy
Е, значи няма да мирише особено дълго. Само още един месец Crazy Mr. Green
Махъм, няма и толкоз. А нищо чудно и да допринесе за това събитие  Crazy

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 22:20 от Атти

# 500
  • на североизток от Рая
Бижу, така си описала този автосервиз и случката, че се почувствах там. И аромата си представих. Че то кой мъжки аромат не е предизвикателен? Аз бих ползвала мъжки парфюм. И съм го правила. Кефът е голям. Бижу,  Hug!

А на какво толкова мирише тая пуста кожа, че сте я наплюли така?  Laughing Ама то и самото наименование `кожа` буди у мен неприятни асоциации. По-скоро - асоциация за чанта, обувки, но не и за парфюм.

Бел
, и аз искам парфюмен покой. Но пък сега съм попаднала в период, в който искам да помириша, да мацна на китката си, да опозная много неща. Не да ги имам като количества, а просто да ги познавам като аромати.
 Е, искам си Сеншъс Ноар, но ще го имам в ръцете си по някое време.
 Но изпитвам любопитство към недостъпните за мен парфюми.

Чакам си парфюмната апатия и аз. А, дано да ме споходи!  Crazy

Хубава вечер!

# 501
  • Чукарландия
Гъбаркайте се вие с нещастната ми Кожа (Белла, тази е).

И верно ли има прилика с Румба-та? Тя не е толкова страшна, просто доста ретро. Hug

# 502
  • София
Има прилика, да. Няма плодове, за разлика от Румбата, иначе е пак такъв ретро, сух и прашлив. Не знам какво му се плаши народа толкова.

# 503
  Joy Joy Атти, е как да се сдържи човек да не се гъбарка !? Подозирам, че нямаш чанта, в която да не разлят парфюм  Laughing И, като се замислиш, на чанта с черепи отива зловещ парфюм  Twisted Evil

Само на мен ли ми става лошо от Сеншъс Ноар?

# 504
Че то кой мъжки аромат не е предизвикателен? Аз бих ползвала мъжки парфюм. И съм го правила. Кефът е голям. Бижу,  Hug!

А на какво толкова мирише тая пуста кожа, че сте я наплюли така?  Laughing
Naughty За нищо на света не бих могла да ползвам мъжки парфюм, колкото и да ми харесва! Дори тези, които са унисекс са ми трудни. Предпочитам да ползвам мъжа, чийто парфюм ми е подкосил краката, ако се налага и това е единствения начин да ползвам мъжки парфюм. Mr. Green

На нищо чак пък толкова страховито не мирише, Нели!  Laughing

# 505
  • София
  Joy Joy Атти, е как да се сдържи човек да не се гъбарка !? Подозирам, че нямаш чанта, в която да не разлят парфюм  Laughing И, като се замислиш, на чанта с черепи отива зловещ парфюм  Twisted Evil

Само на мен ли ми става лошо от Сеншъс Ноар?
И на мен ми става лошо от него. И от Сеншъс също.

Ама пък намират кои парфюми да ми се изливат по чантите, а, cayenne? В едната чанта - Хабанита (10 мл), в другата чанта - Монтанската кожа (30 мл)... такива лекинко протекли откъм пулверизатора хич не ги и броя. Съседното шише на счупеното в чантата ми беше Ароматикс Еликсира...  newsm43 това вече щеше да ми разбие сърцето.

# 506
  • на североизток от Рая
Предпочитам да ползвам мъжа, чийто парфюм ми е подкосил краката, ако се налага и това е единствения начин да ползвам мъжки парфюм. Mr. Green

Как безсрамно си го каза само.  Joy

cayenne и Атти, кое в Сеншъс ноар не ви понася? Аз не съм усетила нещо, което да ме дразни. А с всяка следваща употреба ставам все по влюбена в тях. Heart Eyes

Мъжът ми има един ейвънски парфюм, който много харесвам. Днес синът ми си призна, че преди време /помня аз кога  Mr. Green/ си пръснал от парфюма `само` 5-6 пъти.  ooooh!
 Дали не ме е гледало детето като се пръскам.  Thinking

# 507
  • Варна
Атти, веднага си представих на какво ще мирише в твоята чанта чак до апокалипсиса. Преди да кастрирам Сандринището, когато още беше много младо и с високо либидо, беше ми се изпикал зловещо в една чанта, ама хубава, от естествена кожа, чудо и приказ! Тръгвам да излизам, бъркам и започвам обичайното преброяване - портмоне, цигари, документи, телефон и... джвака нещо! Пречуках набързо виновника, изпрах чантата напълно безсмислено и отидох при ветеринаря да запиша час. Та, ясно ми е каква е ситуацията ти с Монтанската кожа  Mr. Green Laughing Hug

Мъжкият Л`Инстан е смъртоносно секси! Бижу, как хубаво ме подсети да оборудвам пак мъжа  Heart Eyes

# 508
Мъжкият Л`Инстан е смъртоносно секси!
Мда, и аз стигнах до този извод! Crazy Щом този нищо и никакъв човечец ме впечатли до толкова, че да го повикам и да го питам с какъв парфюм е... значи си струва парфюма! Twisted Evil
А мъж ми, който впрочем също го надуши, в отговор на моето любопитство и коментар за аромата, каза: М, не е хубаво мъж да се напръска чак пък толкова! Като жена... Mr. Green Joy
Но и той го хареса де. Wink

# 509
Мъжкият Л`Инстан е смъртоносно секси!
ЕДП варианта с черния обков обаче. Много го бива. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт