Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 536
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Aз пък вчера ни в клин, ни в ръкав, вкъщу по анцуг си носих Амбр Наргиле  Crazy
Луда гъба  Crazy Но пък много ме радваше, така хубаво ми тръгна денят от сутринта  Heart Eyes

А днес, Ели Сааб  Heart Eyes Това понеже се оплаках онзи ден на Карен и ковачева как напоследък не мога да нося нищо сладко  Laughing Та, излекувана съм явно  Whistling

Годес, за Наргилето хич не се кахъри - ако ти не го искаш все ще се намери кой да го приюти  Wink

На тема Сеншъс, аз съм в отбора "про" - първият ми е най-неутрален, Нюд е прекрасен и на топло и на по-хладно (мирише ми на плаж), а Ноар ми пасва като подходящ на по-хладничко. Засега само с Нюд съм се сдобила и то 30-ичка, а от първия ми се мота някакво мини, на което се радвам само визуално и от капачката  Blush

# 556
  • София
Парфюмни, замириса ми на мандаринки в офиса и ми хрумна нещо... дайте идея за леснооткриваем цитрусов (мандаринов или портокалов) аромат, но да е сочен, сладък и искрящ, може би да напомня освен плода и захаросани корички.  Peace Наскоро пробвах Fan di Fendi EDT (EDP ми е лекарствен), но установих, че не ми е достатъчно сочен и женствен, нещо му липсваше.

# 557
  • Истанбул
Аз внасям уточнение относно вишневската маз!Няма да намерите никакви вишни или череши,защото въпросното мазило е дело на руския лекар Вишневски,и съдържа 3 бромфенол,боров катран и рициново масло.

# 558
Най-добрата мандарина е Аква Алегория Мандарин-Базилик. Вече обаче не е лесно откриваема.

# 559
  • София
И аз съм определено фенка на Сеншъс Ноар.  Simple Smile  В уиш листата ми е. Описанието на Ковачева отговаря на моите усещания, ама тя ги е описала много по-добре, отколкото би ми хрумнало на мен!  Hug

Имаше въпрос дали има парфюм, който да ни пречи на съня. Съвсем изненадващо за мен такъв се оказва ето този... http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Le-Parfum-15967.html Обожавам го, толкова много ми харесва, но два пъти го тествам и два пъти не мога да спя в деня на теста (на втория път вече се убедих, че е от него, тъй като по принцип нямам проблеми със съня). Аромат, който много харесвам, но уви, не е за мен...

Искам да попитам някоя от вас тествала ли е вече http://www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Florabotanica-15512.html? Това ми е мечтата за пролетта... Ей така на сляпо съм готова да го взема... Но все пак, ако някоя от вас го познава, ще се радвам да сподели впечатления.  Hug Hug Hug

# 560
  • София
По въпроса с парфюмите и съня - на мен ми е леко изумяваща идеята да се напарфюмирам преди сън Crazy, това е сигурен начин някой парфюм да ми досади. Та след душ единственият аромат, с който си лягам, е този на някой лосион/масло за тяло с успокояваща и ненатрапчива миризма. Peace

# 561
Добре че съм мирисала парфюма че след описанието на Ковачева щях да тръгна да го търся.Нищо подобно няма в тоя ноар за мен, камо ли прекрасна роза Joy ooooh! Нищо от Ести не съм харесала и ги подминавам като малка гара Grinning

# 562
Нищо от Ести не съм харесала и ги подминавам като малка гара Grinning
Последния им парфюм също не става за нищо. Whistling Толкова да са добри в кремовете и грима и толкова зле с парфюмите. Дори Том Форд не можа да направи нищо свястно за тях. Crazy

# 563
Парфюмни, замириса ми на мандаринки в офиса и ми хрумна нещо... дайте идея за леснооткриваем цитрусов (мандаринов или портокалов) аромат, но да е сочен, сладък и искрящ, може би да напомня освен плода и захаросани корички.  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Liberte-932.html Прекрасен!!!

# 564
  • София
Искам да попитам някоя от вас тествала ли е вече http://www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Florabotanica-15512.html? Това ми е мечтата за пролетта... Ей така на сляпо съм готова да го взема... Но все пак, ако някоя от вас го познава, ще се радвам да сподели впечатления.  Hug Hug Hug

Петя, аз със сигурност съм  bowuu

Накратко, свежо зелен, на моменти чак горчив. Билков, на блотер остър, на кожа - нежен. Записала съм си "ще бъде прекрасна компания за онези ужасяващо горещи летни дни, в които само при мисълта за излизане на вън се изпотяваш до степен на лепкавост" и "бих очаквала нещо такова от Hermes"  Hug

За пролетта не знам, но аз отсега съм го строила в уишлистата за лятото  Blush

# 565

Честита придобивка! Много наслада да ти донесе?
От къде го купувате? Споделете моля, сънувам го вече.  Crazy

# 566
  • Germany
Scintillia, ЧЕСТИТО!!!
Много, много да те радва, а ако ти омръзне, насреща съм Wink Whistling
Готова съм да се запася с цялото налично количество от Bois d`Iris Van Cleef & Arpels в световен мащаб  ooooh! hahaha
И аз откривам разлики във Feminite du bois, този на СЛ за мен е по-остър, подправков. Не е мой аромат и не съм се задълбочавала в проучване, но твърдо са ми различни, поне в началото.

...Нищо подобно няма в тоя ноар за мен, камо ли прекрасна роза Joy ooooh! ..
raz_nejena, аз розите ги помирисвам през девет планини в десета Wink, тук има роза, доста осезаема и прекрасна. Вярно, нетипична е, чудесно комбинирана с дървото, но си е там през цялото време и е втората носима за мен роза.

Aз пък вчера ни в клин, ни в ръкав, вкъщу по анцуг си носих Амбр Наргиле  Crazy

Ели, не си сама в лудостта Peace Mr. Green
Аз днес изчистих банята със Sensuous Noir. Беше ми едно ведро, прекрасно Mr. Green, чувствах се направо като Пепеляшка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 567
Спечелих в еВау едно 30 мл бутилче Very Hollywood Sparkling MK. Дано ми хареса. Laughing И един Heat Ultimate Elixir Beyonce отнесох, пък да видим. Thinking

Кожените Тиерита са налични в онзи сайт.

# 568
  • София

Честита придобивка! Много наслада да ти донесе?
От къде го купувате? Споделете моля, сънувам го вече.  Crazy
Благодаря ви момичета!  Simple Smile Аз от размени го получих.

Скрит текст:
Има го в ausliebezumduft.de, както и в luckyscent.com!

# 569
raz_nejena, аз розите ги помирисвам през девет планини в десета Wink, тук има роза, доста осезаема и прекрасна. Вярно, нетипична е, чудесно комбинирана с дървото, но си е там през цялото време и е втората носима за мен роза.
ще ме накараш да се офъщя специално Wink  bouquet
днес и аз съм с наргиле мога да карам само с него честно казано Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт