Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 757
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, малко помощ - търся мек, топъл, гушлив, но не сладък аромат  Blush
Пробвай Valentina. Точно така бих го описала.

Hug
Бижу, за тази Valentina ли иде реч?

Magrat, fata_morgana - благодаря за отзива за Бърбъри  Hug

# 616
Да, дава ми усещането за комфорта, който ми носи Ботега Венета и някак ми напомня Беж, без да твърдя, че си приличат.

# 617
  • София
Български бонбони станаха известни :
 http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2012/nov/07/e … ed-at?INTCMP=SRCH
http://dnes.dir.bg/news/perfume-bonboni-12507925?nt=10

Simple Smile Аз лично за първи път ги виждам..

# 618
  • София
Тези бонбонки са дрън-дрън, та пляс Simple Smile От година някъде се продават в Билла. Не знам колко ароматизират, обаче са УЖАСНО, потресаващо сладки, аз не можах да изям и един. Оставам си на старомодния начин да се ароматизирам отвън навътре  Mr. Green

# 619
  • София
Годесче, никак даже не е страшен Черния кашмир. Който каквото ще да казва, но моята кожа си го хареса.  Blush Или той нея.  Laughing Сега остава по-трудната задача: Да си го намеря!  Whistling

Защо откривам във Feminite du Bois Shiseido препратки към Cuir Amethyste Giorgio Armani? На моята кожа ли е само така?  newsm78

Момичета, имам нужда от помощта ви.  Praynig Бях помолена днес да препоръчам за коледен подарък парфюм за момиче (разбирайте жена на 40 години  Wink ). Тя е любителка на класическия Alien. Имаше го, даже ми е разказвала, че си е търсила нещо сходно, но не си е намирала. Помислих си, че добър коледен подарък би бил някоя от разновидностите на Alien, която се намира по нашите онлайн сайтове за продажба. И тъй като не съм любителка на Alien, нямам задълбочени познания. Кой ще препоръчате? Нещо, което е интересно и би й харесало. Не много сладко! Скоро душих ликьорения! Знам, че го няма из сайтовете, но и идва доооста сладък.  Парфюмът ще го купува мъж. Тоест трябва да му кажа точно кой вариант да й вземе и откъде.  Mr. Green

# 620
За пореден път се убеждавам, не и  че тук не е казвано хиляди пъти, че парфюм се пробва с истинско носене. Валентина и Малката черна рокля ги бях отписала, докато не ми дадоха виали и реших за всеки случай да ги понося поне по веднъж, еми искам ги  Flutter
Няма нищо химично в МЧР, само едни разкошни вишни, ама най-добрите.

# 621
  • виртуално
Scintillia, като притежател на доста летни Извънземни бих препоръчала Alien Saphir Soleil като най-близък  до класическия (но все пак и със собствен характер)
 http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-alien-s … nessence-m-m-.php

# 622
Дами, искам само да ви кажа за информация, с която не искам да предизвиквам полемика, че ми се обади моят приятел, който притежава два парфюмни сайта и каза, че enzo породили интерес в техния екип, защото подбиват цените на пазара и някой от колегите му поръчал парфюм от там, който сравнили със същия от техния сайт и разликата била впечатляваща в ущърб на enzo... Тъй като те са сигурни от къде внасят парфюмите и козметиката си, добре познават и гарантират за качеството на продуктите си. Освен това на мястото, посочено като адрес на сайта, има просто една празна, заключена стая. Приятелят ми се обади, за да предупреди мен, да не се лъжа да взема нещо от там, ако го няма при него в момента, защото знае, че като искам нещо, го искам едва ли не с вчерашна дата, а не за друго. А аз реших да споделя и с вас това инфо. Всяка от вас си преценява, разбира се, дали да вярва или не, и дали да продължи да пазарува от там. Продуктите са внос от Чехия, Полша или Румъния, но произходът им е съмнителен. Аз нямам никакъв интерес да ви лъжа за това инфо, ако на някого му мине такава мисъл през главата, защото няма да споменавам сайтовете на моят приятел. Останалото е ваш личен избор. Hug

# 623
Бижу, много благодаря за информацията   bouquet

# 624
И аз благодаря за информацията!  bouquet
На мен някакво шесто чувство ми подсказваше ,че не са читави, без да съм имала допирни точки с тях.

# 625
Също така смятам, че би било коректно, ако някой продукт от въпросния сайт се появи в размените, това да бъде споменавано. Peace

# 626
  • виртуално
Винаги има риск от даден сайт да получиш менте. От предпочитаният сайт също имаше оплаквания, явно всичко е въпрос на партида и шанс.
Приятелка си поръча от енцото Златното Извънземно - сравнено с моето нямаше никаква разлика в аромат и трайност. Друга поръча Романс на Ралф Л. - предишното и шише беше от летището - също няма разлика.
Не защитавам никого, просто има ментена - има и оригинални . Според мен това важи за всички интернет магазини.

# 627
Винаги има риск от даден сайт да получиш менте. От предпочитаният сайт също имаше оплаквания, явно всичко е въпрос на партида и шанс.
... Според мен това важи за всички интернет магазини.

Моите от Енцо също са си ОК, сравнявам си ги със същите в Дъглас и Съркъл  Hug
Но информацията е ценна да се има едно наум винаги, Бижу  Hug

# 628
Само споделих инфо, изборът е личен. Не смятам да обсъждам.

# 629
  • на терасата
Не съм пазарувала от enzo. Въздържам се заради това:
http://www.pazaruvaj.com/stores/enzo-bg-s64679/mneniq.html

Най-вероятната причина едни да са доволни, а други не е, че продават и оригинали, и ментета. Лично аз няма да пазарувам от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт