Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 748
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Scintillia, като притежател на доста летни Извънземни бих препоръчала Alien Saphir Soleil като най-близък  до класическия (но все пак и със собствен характер)
 http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-alien-s … nessence-m-m-.php

Рапунцел, благодаря за предложението.   bouquet Определено ми помогна!  Hug

Бижу, и аз се включвам с благодарности за инфото!  Hug

# 632
  • София
Аз пък ни в клин, ни в ръкав да споделя, че съм се размазала с микс от Тобако ванил и Амбър Ауд на бай Килиан (даже съм по речниковата тема  Laughing) - кеф, кеф, кеффф  Heart Eyes Знаех, че ми предстои тежка битка (така си и беше  Close) и ми трябваше малко подкрепа. Получих я, насред ароматния облак  bowuu Поне едно хубаво нещо днес  Tired

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 08:43 от Elitsa_z

# 633
Бижу, интересно ми е, в каква степен този на Боди шоп прилича на Боис де ирис newsm78 Кажи повече за него!
Ами в достатъчна, според мен. Ирисът няма безброй нюанси, той е просто ирис. Този на Боди шоп е доста хубав! Пудрен, сладък, цвят от ирис, а не корен.
Благодаря, Бижу  bouquet
Непременно ще му обърна внимание, ако ми изпадне.

За инфото относно enzo, отдавна съм наясно, че не са им чисти нещата, затова и се въздържам от размени на мейнстрийм. Съфорумка ми сподели, че поръчала и сравнила със стара бутилка, разлика имало. Вярно е, че има риск от всеки онлайн магазин.

# 634
  • София
И по някаква случайност доста от бг сайтовете в един момент заредиха едни по-специфични парфюми, които точно тогава бяха на изкушаващо ниски цени в енцо  Mr. Green (не само тях вероятно, но различното от масовката прави впечатление).

# 635
Не пазарувам от споменатия сайт и не бих го направила. Има отдавна доста мнения за ментета. Момичетата даже успяха и парите да си вземат обратно.

# 636
  • Варна
Лелееееееее, М7 Абсолют! Чудовищно красив и чувствен! Обаче, който съзря в него мокри косми, мишници, чатали и т.н., моля да обясни къде се помещават точно. Този парфюм е ходещ секс, но без никаква вулгарност, страхотия!

Ирисът на Ковачева е Ирис на Ермес и Ирисовата Прада без бръснарското. Хареса ми много.

Енцо не съм отваряла никога, нямам и намерение.

# 637
  • София
От Enzo имам един парфюм на Ботега Венета. Харесах го много на кожа преди да го поръчам. Обаче сега не мога да го нося. На следваща среща ще помоля някой със "сигурна" Ботега да я донесе за да сравним.
Бижу, благодаря, че каза.

Л`Инстант Екстрийм за мъже ми взе акъла. С него пречупих  психологическата бариера да нося мъжки парфюм.

# 638
Лелееееееее, М7 Абсолют! Чудовищно красив и чувствен! Обаче, който съзря в него мокри косми, мишници, чатали и т.н., моля да обясни къде се помещават точно. Този парфюм е ходещ секс, но без никаква вулгарност, страхотия!

Ирисът на Ковачева е Ирис на Ермес и Ирисовата Прада без бръснарското. Хареса ми много.

Енцо не съм отваряла никога, нямам и намерение.
Аз, но в М7. Абсолют не познавам, обаче смятам да се запозная, ако е необходимо и на сляпо, с пълна бутилка. За което ти, Мимс, и Ковачева, трябва да се чувствате виновни Laughing

# 639
  • Germany
Годес, не рискувай без проба Naughty
За мен М7 и М7 Oud Absolu се различават във връхните нотки, но като цяло базите им са доста сходни. Ако не харесваш единия, едва ли ще харесаш и другия. Пък ако го поръчаш насляпо, винаги съм готова да ме замеряш с него Flutter Flutter Flutter Mr. Green.
Аз пък днес демонстрирах на една прекрасна парфюмна фея Hug как ми стои Background на Jil Sander Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не мога да намеря припадащото от кеф емотиконче, че освен да сложа много от него, друго нямам какво да кажа, толкова го обичам този парфюм, а как се носи около мен с едно мацване самоооо Crazy Crazy Crazy

# 640
  • София
Ето ти, Ковачева - едно за теб smile3544 и едно за мен smile3544. И аз припадам днес - от Парфюм Сакре - Карон. Искам го беее, искам всички Карони, които познавам, и които не познавам, и тях ги искам, нямат празно този бранд   Heart Eyes

# 641
... искам всички Карони, които познавам, и които не познавам, и тях ги искам, нямат празно този бранд   Heart Eyes
Верно ли?! Thinking Не мога да си представя, че ще припаднеш по Aimez - Moi.  Flutter Пробвала ли си този"велик" Карон?

# 642
  • София
 smile3521 Пробвала съм го, защо мислиш, че ще ме уплаши?

# 643
Напротив, не мисля, че ще те уплаши! Защото е нищо и половина, мирише на бонбонки Сен-сен от нашето детство. И това нещо струва маса пари... Това имах предвид, но щом си го пробвала какво ти обяснявам. Grinning Просто не е от твоя калибър това мижаво парфюмче и не вярвам, че И този Карон искаш.

# 644
  • София
А защо не? Simple Smile Човек дори и да си пада по ядрени бомби, агресивна битова химия и широкоспектърни пестициди, понякога има нужда и от нещо мило, невинно и нежно, което да му отвори сетивата за следващата партида непоносимости  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт