Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро! Hug

Ариел и аз съм по същия начин с гърдата, ще чакам от ЛЛЛ да отговорят Heart Eyes

Ние снощи пак бяхме в криза и едно напъване и ядене през два часа ooooh! едвам станах сега, направо ми се затварят очите  Whistling

Фейт, да не ми забравиш лъжичката като идваш на лекарката  Heart Eyes Mr. Green

Мобси и аз ще взема като теб да режа ноктите, че наистина след два три дни и почва да се дере пак, та се налага да му слагам ръкавички, ама аз само вечер му ги слагам.

На нас вече банята не ни действа приспивно и като се наяде се започва едно приспиване по 1-2 часа  Whistling и това всяка вечер, не знам защо така  newsm78

# 571
Добро утро ! Моето дете от вчера все е гладно и почти не спи.Сега разбрах повечето мами как изкарват с неспящи и ревящи деца  ooooh!

Вие сте в другата крайност  Joy Моето вчера и онзи ден само спеше и не ядеше  Mr. Green
Аз днес да не казвам голяма приказка, но сутринта хапна добре ... пу, пу, пу  Crazy но не съм го карала на час ... когато се разрева му дадох балкона и засука  Mr. Green

Мобси ... и аз леко заоблям като режа, че такова дрене пада ако ги оставя прави  ooooh! Ако пък не успея после с пиличката малко и са готови  Heart Eyes за повръщаното нямам представа Rolling Eyes

Фейт, да не ми забравиш лъжичката като идваш на лекарката  Heart Eyes Mr. Green

Няма ... приготвих я още вчера  Mr. Green Към 12 може да сте в парка за да се видим.
Зорито да не се ослушва ами да идва и тя  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 10:11 от F.a.t.e.

# 572
  • Бургас
Тета, аз на твое място щях да ги разпилея. Уж частна болница, уж нова -пък същия батак. Дори в МБАЛ, дето всички го плюят, правят такова изследване. Поне пиши в темата на бургаските майки да знаят. Само на Герито ли не са направили? Тя още ли има толкова много косичка? Качи снимка да я видим Simple Smile

# 573
здравейте,
аз станах преди малко и то едва едва, но да използвам да ям, докато Вики спи
снощи пак имаше колики и заспа в 12, буди се към 5.30 яде, ака, гука - пълна програма и така до 7.30 и оттогава до сега спи

в кичука голяма дружинка, аз тук си обикалям сама

# 574

има и още но е скатават  Heart Eyes идвай и ти  Hug

ох тези Бургаски лекари са много "прочути" ooooh!

# 575
здравейте,
снощи пак имаше колики и заспа в 12, буди се към 5.30 яде, ака, гука - пълна програма и така до 7.30 и оттогава до сега спи

Бели ти къде живеeш?Не е  ли някъде близо до центъра или се лъжа?Ако си в тоя район може да излизаме , ние се срещаме с Ева, когато има хубаво време.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 10:59 от velviamo

# 576
Запис в 39 страница  Shocked

Нещо не ми остава време за четене и писане, но почвам да наваксвам. Ние с Теса сме супер, гледкаме си се самички, разхождаме се в студа, много й е кеф на студено навън, май ще се падне на мен, да обича зимата  Mr. Green

Само вечер има нервни епизоди, но това шъткане чудеса прави. Мисля че някоя мама тук бе дала линк към доктора и методът му на успокояване на ревящи бебчета  Hug

Да ви питам, заиграват ли се бебетата ви с играчки, аз почнах да пускам песнички от кучето на Фишър Праѝс на малката и тя го заглежда и се смее, забавлява се сама, милата ми.  Crazy

А и да се похваля, вече цяла седмица спи по осем часа нощем.

Връщам се да чета, прекрасен ден от нас   bouquet

# 577
Момичета от София Simple Smile Имам въпрос към вас. Някоя има ли мнение за д-р Венелинова от "Доверие". Забравих онзи ден да ви спомена, че ортопеда ни прати на дерматолог за нашето петънце  Crossing Arms И днес записах при нея час за понеделник, една позната ми  каза за нея. Но пък в нета не намирам никакви мнения за нея...

# 578
Здавейте и от мен   bouquet
teta014 ние до преди 2 седмици имахме жълтеница (сега сме на 3 месеца), споко Hug На нас не можаха да ни обяснат точно, защо толкова дълго продължава, но си мина от само себе си. Какви са ви стойностите на общия билирубин?
flowerofpeace как ви завиждам за нощното спане. Ние поцял ден ядем и не спим ooooh!, вчер спим, но ядем пак начесто  Tired
Ноктите като режа никога не заоблям. Преди години ми направиха една малка оперцийка на пръстите на краката (2-та палеца), че така се бяха врязали ноктите в кожата (срастнали и с  гной ), че не бих си ги причинила отново, камо ли на малкотоми слънчице.
Ние не сме излизли от понеделник и направо  newsm45 ku-ku, и аз още съм болна (няма оправяне ейййййй  #Cussing out).
Да ви споделя момичета,моя приятелка, която роди заедно с мен (2 дена разлика имат бебоците) е болна от хепатит. Много ми е мъчно за нея и бебока, който е без мама (тя е в болница). Моля се бързо да се оправи и да си гушне отново детенцето   Praynig

# 579
Ние качихме през първия месец само 500гр.Сега я следят всяка седмица та първата беше наддала 300гр само от кърма,втората 90гр като бяхме на кърма и гликоза, а третата 260грама като бяхме на ам и кърма.Като се изцеждах кърмата от гърдата за 3часа правих от 120 до 180мл.Герито изяждаше понякога 120 понякога 180.Не знам дали това не е много,но тя сама си го иска и отказва когато се наяде .Не съм я насилвала.Сега пак минахме директно от гърдата да яде и имам чувството че не й стига кърмата.Не знам защо така се получава.Другата седмица ще проверяват пак колко е наддала само от хранене на гърда.
Здравейте, момичета! Извинявам се, че се намесвам така в темичката ви Embarassed
Ще ми кажеш ли как даваше глюкозата, понеже и ние за първия месец качихме само 500 гр, а сме на АМ от самото начало, че така и не ми тръгна кърма.Много ти благодаря предварително Hug

# 580
pocoloco дано скоро се оправи твоята приятелка  Praynig ужасно е да не може да виждаш и гушкаш бебето си  baby_neutral

и аз днес с въпросче  Mr. Green сменяхте ли вече биберонът на шишето, аз карам с един и същ вече 2 месеца и половина (силиконов), не се е променил нещо  newsm78 и се чудя...

а..сега видях във ФБ, че и Миленка се чуди същото  Grinning ама как си четем мислите само  Hug

# 581
Анхелка , тъкмо и на Миленка щях да отговарям, но направо и тук да пиша... И моите са силиконови и ако не се променят ( не помътнеят или не започнат да лепнат ), продавачката в магазина ми каза, че се сменят на 3 месеца. Другите, мисля че каучукови бяха, се сменят май всеки месец  newsm78

# 582
здравейте,

Бели ти къде живеeш?Не е  ли някъде близо до центъра или се лъжа?Ако си в тоя район може да излизаме , ние се срещаме с Ева, когато има хубаво време.
до полиграфия, но ходя надалеч, най-вече на каменица, но може и на центъра да идвам

# 583
Здравейте,момичета  Hug Вече нямам търпение да видя провокирана усмивка на Ники,но уви-само докато спи я има..
Има ли вече усмивки при някоя  мама и на какво се усмихна бебче за 1ви път?оххх,нямам търпение Simple Smile
И аз Не й заоблям ноктите,понеже съм със същия проблем със забиването..
Да ви се похваля вече сме 4 кг,много хубаво ми наддава принцесата,много съм щастлива!За 1 месец 1.400 кг ,а сме само на кърма,лекарките бяха  Shocked и още 0.5 за последните 2 седмици Simple Smile
Айде кукли,лек ден от нас и целувки на бебоците  Hug

# 584
Бели , ще ти свиркам като излизаме , днес нещо студено ми се струва newsm78

Общи условия

Активация на акаунт