Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 404
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
За вани си говорите-аз веднъж влязох с Тео в нашата вана и той много се изкефи...Но не е като да е най удобното и няма да ни става навик:))

# 631
Мимсат, спрях кърменето, защото прочетох лоши неща в листовката на лекарствата, след като не стана нищо с масажиране вчера, реших че ще спирам кърменето, тази сутрин се събудих препълнена естествено, проблемната гърда беше като камък, изцедих малко, защото се притеснявам да не стимулирам кърма, мястото си стои болезнено, звъннах да попитам в спешна помощ, казаха, че можа да поизцеждам, така ли е?
Много благодаря за отговорите до сега, интересно, че с другата гърда няма проблем, дори не се препълни тази сутрин, но пък и аз не я цедих вчера целия ден, надявам се и с проблемната да стане така, като не я цедя много днес, а на лекар мога да отида чак понеделниквероятно ще го направя. Звънях и на телефона на ЛЛЛ, но никой не вдигна, предполагам е раничко още. Ако ще спирам кърменето да изцедя ли гърдата максимално? Или да я оставя с относително пълна? Нали кърмата се абсорбира от организма, там където е запушването няма ли също да се абсорбира?
Отново благодаря за отделеното и отделяното внимание.

# 632
  • При моите мъже...
Привет момичета, чета ви всеки ден, но нещо не ми се пише Tired
Та да не ме забравите, да драсна няколко реда. Бяхме на консултация - малкия е наддал само 470 гр и е 5250 на 59 см. Да се надяваме, че е от болестта, която изкара, въпреки, че не е спирал да суче. Ще видим следващия път как ще е:)
Нещо съм много изморена, ама няма какво да се оплаквам - повечето сте така:) Най много ме изтормозва това, че баткото ми тези дни е на върха на лигата, вчера съм кърмила бебето права, ходейки между стаите, за да не го докопа, да го натиска и щипе ooooh! Не мога и да си помисля да го оставя на креватчето му - веднага скача отгоре му ooooh! Днес уж по-добре започва денят, дано да му е минала кризата. В понеделник го пускам на ясла и се надявам да мога малко да си почина..., въпреки, че ще трябва и да поработя малко. Но пък работата може да почака няколко дена, че да си поема малко въздух. Wink
Айде оплаках се:) Хубав ви уикенд!

# 633
Момичетаааа, тази вечер падна егати съня, чувствам се като нов човек  Laughing Значи, като заспа в 22:15 се събуди в 4 часа - накърмих го и продължи да спи, след което се събуди чак в 7:05  Shocked Егати кефа, толкова сън не съм видяла от 2 месеца и кусур  Laughing
Майка ми е днес вкъщи, ще ми помага, така че мисля след като го нахраня в 10 да ходя да бягам  Party  Айде хубав ден ви пожелавам, макар че времето е ужасно депресарско  Whistling

# 634
Добро утро!Наспинкахме ли се?Ние да  Mr. Green.Моичкия нахранил малкия в 3 и чак в 8 всички се сибудихме.Голям сън му ударих просто не е истина.
Иначе и ние спим за около 20 мин през деня ,но да чукна на дърво не ми плачеа си гукаме и смеем.
Оф,с това студено време моя не му се ще да изкарваме бебо,а мен ме Фаща съклета вече в къщи. Искам на въъъън пък  Crossing Arms
Хаха,дребното само как е ходило из кошарата.За какво ли слагам да го подпирам newsm78.Прави каквото му е гот.

# 635
Фейт и Поколоко1, мерси за отзивчивостта, обаче не се получава при мене с тоав кърмене, или правя бучки или се запушвам и то все една и съща гърда, след като вчера нищо не се получи с отпушването  Cry пих си хапчетата и да спиарме. Отново ви благодаря.

# 636
Ариел Аз не бях сигурна че си ти и ме досрамя да се обадя  Blush Blush Парка ни е на половин час път, а аз не кърмя навън и гледам да сме по наблизо ако малката се събуди.Но и не веднъж сме се возили в метрото Heart Eyes .
Скай  hahaha hahaha Това със свекървата е добро.
Hrisik Мисля че за този линк става дума. Интересно, че всички похвати сме ги коментирали, но не и да ги ползваме наведнъж  http://www.youtube.com/watch?v=aivfKI6Vjdg
Августа И ММ мисли че не съм имала подход хахха. Един път така във ваната й държи главата и решава да я пусне  Shocked Габи се нагълта с вода естествено и рев .Аз му викам ти добре ли си какво правиш?!? А той "Е нали бебета могат да плуват, наш'то що не може?"  #Crazy Mr. Green

# 637
  • shumen
Добро утро,момичета.То май всички мъже са така.Мислят,че ние нямаме подход към децата.
Ние вече 3 ден спим от 20 до 6 сутрин.В 23 се събуждаме и ядем и пак заспиваме.Тогава хапваме,поиграваме малко и пак заспиваме.Следобяд от 17 до 19 ревем,но това нищо не е.Днеска има мъгла и вече 4 ден дреб ще е в къщи.Дано малко се пооправи времето,че да излезнем.

# 638
Добро утро!;)
Фейт както си пиех сутрешното кафе си спомних след като роди с какъв тон каза "Ми родих го!" Толкова развълнувано,щастливо и изненадано от бързината на процеса:))).Та ми стана много мило.После се сетих и за Стаси като каза за Чудовището Heart Eyes.Как си я заплюх за снаха още тогава хихи.И после и за мене се сетих и спрях да си мисля за това Laughing

# 639
Здравейте, милички Simple Smile Днес съм много щастлива - вчера изписаха мама от болницата, сега трябва да се възстановява, но и това ще стане лека полека. Благодаря на всички за подкрепата, радвам се че Ви има и че може да си споделяме радости и тревоги  Hug
Ние се връщаме от ортопед, всичко ни е наред - каза, че няма проблем да я слагаме и в кенгуро вече и да подскача, ако иска. Мисля, че Ани (edna ot nas) беше писала, че Явор много се отблъсква с крачетата, ами и ние сме същите - дори като и сменям памперса, ако намери опора веднага се ритва нагоре.
Да ви се похваля - вече и ние тупнахме матрака  Embarassed сигурно съм от последните останали Laughing
Мобси, аз имам "Голямата книга на мама и татко" на д-р Калина Дичева.
Скай много ми хареса вица Joy Joy Joy
Някой беше питал за помощта за майки-студентки. Заповедта ми е от 16.11 и казаха паричките от 15.12 нататък че ще ми преведат. Сега чакам и еднократната, че миналия месец подадохме за нея.
Тук изгря слънчице, ще папкаме на обяд и излизаме да хайманосваме. Хубав ден на всички  Sunglasses

# 640
Явно нашите бебета като чуят какво прави едното и всичките почват  hahaha И моята нещо не ще да яде като хората. Едвам половината изяжда. Да не остане и тя по-назад  Mr. Green
whisper__1 , мерси за линка с шъткането- сега разбрах защо мойта заспива бързо. 90% от нещата ги правим едновременно. Както преди ви бях казвала, не е ли увита като пашкул- не заспива. и много обича да я носим по корем. Явно сама си показва какво я кефи.
Уф как го мразя това мъгливо време. Направо човек депресия може да си докара  #Cussing out

# 641
здравейте  Laughing направо като чета за спиране на кърма и главата ме заболява  Praynig аз нещо пак взех трудно да цедя, ужас, всичко е на периоди, 1час и 20мин сега за 125мл, а моето прасенце си чака ли чака шишето  ooooh! дано да има до 6ти месец, пък после като се захрани и с по-малко кърма ще се задоволява, пак не мисля да спирам...

# 642
За захранването и аз мисля да почна към 5 месец че сме само на АМ,междудругото Фейт колко струва една кутия Хип 300гр?А за акането една приятелка имаше същият проблем като вас,бебе то и акаше на 4-5 дена но след като захрани нещата се оправиха.

Зависи от къде го взимаш, но около 11 лв някъде. Моето е от ДМ и е 10,99 лв  Heart Eyes
Иначе и аз си мисля, че ако захраня по-рано ще ни се оправи акенето  Heart Eyes

psmama
наистина съжалявам, че трябва да спреш кърменето  Tired дано поне гърдата ти се оправи бързо  Praynig Hug

chiki
браво на майчето ти ... герой е  Hug

Добро утро!;)
Фейт както си пиех сутрешното кафе си спомних след като роди с какъв тон каза "Ми родих го!" Толкова развълнувано,щастливо и изненадано от бързината на процеса:))).Та ми стана много мило.После се сетих и за Стаси като каза за Чудовището Heart Eyes.Как си я заплюх за снаха още тогава хихи.И после и за мене се сетих и спрях да си мисля за това Laughing

Mr. Green  хубави спомени, които няма да забравим  Hug

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 13:07 от F.a.t.e.

# 643
Здравейте мами, аз вече 2-3 теми съм изпуснала но ще гледам да наваксам. Гледам за храненето говорите, ние се кърмим изцежда и двете гърди и дори дохранвам с НАН. Не знам дали съм ви показвала каква ни е количката, но съм много доволна за тези пари чудесна работа върши. Ето такава е- http://babyland.bg/bg/kombinirani/2115-kombinirana-kolichka-baby-max.html
Малка е още но е доста усмихната. Много е спокойна, то и аз такава съм била и явно е наследствено- Laughing Как искам да стане вече на 6-7 месеца и пак да забременея. Много обичам дечицата искам поне 3 да имам хихихи.

Въпрос към ЛЛЛ:
От известно време Ния както си я кърмя и изведнъж присвива очи и се почва страшен рев и се задавя позата ни на кърмене и или аз легнала а тя на мене по корем или стандартната поза аз я държа и придържам главичката.

# 644
Здравейте  Simple Smile влизам да кажа, че сме добре, но имам да чета 23 страници и не знам кога ще успея.
Свекървата е тук, помага жената ама е и бърборана...не мога да и кажа:
Трай сЯ  не ме закачай...ще чета форума   hahaha
Половинчо все още е без работа...положението с намиране на работа не е никак розово.
Преди малко получил предложение в една фирма  да почне на 1 декември......, но до тогава много време ако не изскочи друго ще е това.., но спокойно ще ми стане чак когато започне.  Rolling Eyes
Дано всички бебчовци са добре и мамите също  Hug
Сега ще погледна кой е качил снимки в албума, ще кача и аз и ще направя колаж, според времето може и няколко...
Поздрави от мрачна и дъждовна Англия   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт