Е-бирария 10 малки езиколюбителчета - тема юбилейна :)

• 16 475
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Ænima/Albuquerque
Ауууу, какво секси име съм била имала.  Flutter  hahaha

newsm53

Настръхвацийнооо!
Мен ми действат (Све, да не си шукнала!) - Ники, Кристиян, Калин, Мартин, Мариян и още едно, ма ше си затрая, че Све верно ше изригне.  hahaha

# 106
  • гр. София
Ох, продължавам да чета оная тема с имената...
Цитат
което ме убеди, че мъж с фамилия Пушкаш или Железни действа също толкова еротично, колкото и такъв със собствено име, съдържащо ррррр, мда.... Кровопусков малко ме стресна, но за някои садо-мазото е приемливо.

# 107
  • Mars Hotel
Ауууу, какво секси име съм била имала.  Flutter  hahaha

newsm53

Настръхвацийнооо!
Мен ми действат (Све, да не си шукнала!) - Ники, Кристиян, Калин, Мартин, Мариян и още едно, ма ше си затрая, че Све верно ше изригне.  hahaha

smile3532 smile3532
Не ми казвай, ще си изригна така или иначе!

# 108
  • Ænima/Albuquerque
 rotfImbo  rotfImao

# 109
  • гр. София
Не мога повече (пак от оная тема)  Joy
Скрит текст:
Истинската същност на хората може да се види само, ако се знае истинското име на човека.... Не това на личната карта, а магическото име
А докато разглеждаме тез от личната карта, ще изпадаме в съсътояния дет някоя Мара ще ни сбръчка от секс, а друга, примерно някоя Лорийн, ще се мръщи на свирка като каракачанка на морков...
Покрих го зарад едната там нецензурна дума...

# 110
  • Ænima/Albuquerque
Каракачанка на моркооов!  Joy Joy Joy

# 111
  • Mars Hotel
Абсолютно така е. И предпочитам Симеон пред Рики, нищо че няма ни К, ни Р.  Crossing Arms

# 112
  • Ænima/Albuquerque
Ми да. Ко муй на Мони?!  Mr. Green

# 113
  • гр. София
Пффф, на един познат пекинезът се казваше Рики... то па една еротика...  Mr. Green
А Симеон е много хубаво име (силно пристраст(е)на съм към имената на българските ханове и средновековни царе).

# 114
  • София
Пффф, на един познат пекинезът се казваше Рики... то па една еротика...  Mr. Green
А Симеон е много хубаво име (силно пристраст(е)на съм към имената на българските ханове и средновековни царе).

ааа, моля! нещо против пекинезите ли? що ли? може да има скрити заложби!
и аз съм пристастена към имената на разни безобразни роялити персони!

# 115
  • гр. София
Ванче, нищо против пекинезите нямам.  Peace
Обаче сега като казваш за скритите заложби се сещам, че таковаше на поразия един плюшен заек...  Rolling Eyes

# 116
Абсолютно така е. И предпочитам Симеон пред Рики, нищо че няма ни К, ни Р.  Crossing Arms

Аз пък знам защо.  Whistling

# 117
  • Mars Hotel
Това е друго. Whistling Но също е вярно - отъждествяваш името с един конкретен човек и неговите характеристики и емоциите, които влагаш. Както аз дълго време мразех името Ирина.  Mr. Green

# 118
Шайба.

Анги, Ангиии, нали знаеш, че не говоря сериозно оттатък, нали?

# 119
  • София
Ванче, нищо против пекинезите нямам.  Peace
Обаче сега като казваш за скритите заложби се сещам, че таковаше на поразия един плюшен заек...  Rolling Eyes

еми... ето де!

Мен името Габриела не ми носи нищо позитивно в тиквата... нямам лош спомен, но някак... кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт