Е-бирария 10 малки езиколюбителчета - тема юбилейна :)

• 16 468
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Това ми напомня как в далечните млади времена развеселих Куркума с оплакването си, че по ключови думи tongue-lovers гугъл имиджиз не ми предлага нищо подходящо за първи пост на темата.  Mr. Green

# 511
  • Ænima/Albuquerque
 doh tooth

# 512
# 513
Да открием днес по-рано пиеньето, камаради, силно нужно е.

# 514
За мен от десничкото, сипвам си направо. Що силно, колега, за мезе към сините омари ли?  Mr. Green Аз вече няма да играя с теб, щом ядеш братчедите.  Naughty

Сега се сещам, че имам езиков въпрос към Анги - в друга тема видях, че е превела разказ за Ан Болейн, в който авторката е настояла името ѝ да се изписва Анн. Страшно любопитно ми стана какво е основанието за това настояване. Кажи, Анги, кажи, моля, моля, моля! Тъкмо чета "Другата Болейн", та ми е съвсем сърбежно.

# 515
Знаех си, колега, че и вие сте джони деснячка като мен!  Heart Eyes Днес ми се употреблява поради опасното изчерпване на квотите от iSic от преупотреба, още няколко и ще паднат до степен, несъвместима с живота.
Защо така жестоко? Горко признавам, че гриза братовчеди от разнообразен характер once in a blue moon, но не разбивайте бедно ми сърце със заплахата, че няма да играете с мен. То, горкото, на касетъчна бомба се обърна от разпарчетосване и събиране.

И аз Грегъри/Анн-фен, и аз чака с нетърпение да разбере. Анджи?

# 516
  • Ænima/Albuquerque
Аз па си оставам левичар! Да живее лявото!    ura

# 517
Моето го няма, затуй го вметвам, 'ма след малко ша го изтрия.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:22 от Nickkie

# 518
Верно ли , Ники  Laughing

# 519
  • Пазете Гор
Не е верно, десняците сме просто...
Бих казал: All the left-handed girls I've slept with were great in bed! Щото Никиният вариант е малко дискриминационен по ръчен признак.

В процес на детоксикация съм, ще прощавате, ако съм кисел и неадекватен.Cry

П.П. Ех как ми трябва един разбирач по текстове, да направи един анализ и сравни чисто технически някоя произволна коледна нова българска песен и щедьовъра "Нас ни свързва мъжка дружба с вас, другарю старшина!" Бас бих вързал на няколко суджука, че е един автор в много тела.

# 520
Верно, Кафенце.  Laughing
Куркума, не мога да се позова на емпирика, да не се приема като дискриминационен признак.  Mr. Green

Бих си поиграла с текстове, особено срещу такова плащане в натура като горнообещаното (т.е., суджука визирам), но ми трябва мат'риала - и за мъжката дружба, пък и на нова коледна песен не съм чувала ритми.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:21 от Nickkie

# 521
Хохо, колко интересно. Орис е това, орис.  hahaha Никви касетъчни бомби, ще продължа да те обичам, макар и обезбратовчедена.  Grinning

Куркума, покажи не тескта на шедьовъра, че прелюбопитно звучи.

# 522
  • Казанлък of all places
Пуц, единственото обяснение за мен е авторовата интерпретация и/или пофренчването на името. Въпреки,че и от френски да идва, пак трябва да се пише Ан на български.
Ровя, рова, търся обяснение и не намирам.

# 523
  • Пазете Гор
Коледа:
Утрото ми се усмихва
сгушено във снежен шал.
Целият свят днес е бял -
коледен сняг е валял.

Слънце във снега рисува,
в детството се връщам пак.
Моите мисли тънцуват
светли като първи сняг.
Припевът ви го спестявам, а правописът си е оригинален. И авторите, и изпълнителя спестявам, ама може да е всеки.
 Песньовката за старшинката я няма, язък. Хем се родееше по худежествени качества с пиесата "Бий сърце железничарско", както казваха в "Вчера" (така ползва ли се във).

'Сичката целина, вярвах, че в Гугъл има всичко. Сега трябва да се гъзуря да търся армейска песнопойка.

# 524
Никви касетъчни бомби, ще продължа да те обичам, макар и обезбратовчедена.  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes И аз теб, и аз.

Анджи, мерси за ровенето. Моята единствена асотсятся е с Анн от Грийн Гейбълс/з, която настояваше, че е  с 2 "н" - и толкоз.

Куркума, подозирам, че най-интересното си ни спестил. Сега ще те запитаме за "Бий сърце", нали се сещаш, защото сме от любознателна по-любознателна сбрани.  Mr. Green

А иначе още докато чета цитирания текст в главата ми зазвучава "Батальонът се строява". Идеално пасва като мелодия:

Утротоо мии /се усмихва
сгушеноо във шал.
Целият свяят/ днес е бял -
коледен сняаг - валяял.

Чак ми иде да запиша звуков файл в лично изпълнение, но ще издъните дюшемето на пъба при паническото разбягване, та ще създадем работа на противопожарния екип.

Общи условия

Активация на акаунт