Е-бирария 10 малки езиколюбителчета - тема юбилейна :)

• 17 232
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Маркиз Дьо ла Тайад-Еспинас е преведено в книгата.

# 601
  bouquet Благидиря!

# 602
  • Казанлък of all places
Тайад Есписнас, ама да го проверя пак.
Атти, писали сме тугедър! Simple Smile

# 603
Ул-тра-си-те! Ул-тра-си-те!

Безпощадно ясно е, защо не съм му запомнила името. Не, че помнех на другите имената, де. Само Грюнуи, което най-вероятно съм запомнила погрешно.

# 604
  • София
Тайад Есписнас, ама да го проверя пак.
Атти, писали сме тугедър! Simple Smile
Hug
То един парфюмен въпрос и аз да не мога да се включа навреме  ooooh!  Crazy

# 605
Колега, ключовите ви думи бяха достатъчни, ето го и цитата:

Скрит текст:
Лично маркизът напудри с талк сипаничавото лице на Грьонуй, начерви устните и бузите му с кармин, а с въглен от липа изписа веждите му в истински благородна дъга. След това го напръска със собствения си парфюм с доста посредствена нотка на виолетки, отстъпи няколко крачки назад и му трябваше доста време, преди да изрази възторга си с думи.

— Мосю — издума най-сетне той, — аз съм във възторг от себе си. Потресен съм от собствената си гениалност. Наистина никога не съм се съмнявал в правилността на моята флуидална теория, наистина никога, но да я видя потвърдена в терапевтичната практик, за мен е потресаващо. Вие бяхте животно и аз ви направих човек. Едно направо богоравно дело. Разрешете да се покъртя от себе си! Застанете пред онова огледало там и се погледнете! За пръв път в живота си ще проумеете, че сте човек — е, не някакъв изключителен или с нещо забележителен, но все пак доста сносен човек. Идете, мосю! Погледнете се, дивете се на чудото, което сторих с вас!

За пръв път някой се обръщаше към Грьонуй с „мосю“. Той отиде до огледалото и се взря.

А, междувременно вие сте открили карактера.  Mr. Green

Много сме, силни сме!

# 606
"Потресен съм от собствената си гениалност."!!! Да! Пфу и аз, потресен бил, не покъртен.  hahaha

# 607
А, и покъртен, ей това ми грабна окото:
Цитат
Разрешете да се покъртя от себе си!

# 608
  • Казанлък of all places
Разрешаваме. Също така настояваме да прочетеш "Парфюмът" . Не, молим всъщност.

# 609
  • Ænima/Albuquerque
Разрешете да се покъртя от себе си и да се повторя, ама тази книга беше най-трудната, която съм чела.
Басиму и мъката, басиму и нещото.
Не, че не е хубава, разбира се.  Mr. Green

# 610
Анджи, злоупотреба с неслужебно положение му се казва на това.  Mr. Green След като изгълтах последната горещо препоръчана от теб книга, ще се хвана да прочета всяка следваща, за която помолиш. А Пуц и Саркът подкрепят, струва ми се, та съвсем.

# 611
  • Казанлък of all places
"Ulysses" за теб, Сарк!
Мирослав Пенков ли прочете, Ники? Или за нещо друго съм говорила?

# 612
Същият, същият.

# 613
  • София
що толкоз рано сутрин говорите кодирано.
правете като мен - аз не чета! даже и комикси. много е хубаво да си тъна в безпросветност!

# 614
  • Ænima/Albuquerque

Коя? Ирландската или гръцката версия?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт