Е-бирария 10 малки езиколюбителчета - тема юбилейна :)

• 16 460
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Заповядай, Лате, до Стара Загора, село Дълбоки.  Mr. Green

# 406
  • София
Добро утро!

Тази нощ взех едно важно решение. Догодина ще се кандидатираме на изборите. Аз и моята партия. С предизборна програма, основана на едно единствено нещо - заличаване на понеделник от календара.

# 407
  • Казанлък of all places
Пуце, убиф тъ! От Дълбоки имах , хм, гадже на млади години, все пак в Стара загора съм учила...
Хубави хора!

# 408
Я пък ти! Баща ми беше оттам, ше се броя и аз за хубав човек.  Mr. Green

# 409
  • Казанлък of all places
Мчи кък! И прасетата са хубави!  Mr. Green

# 410
Eха , благодаря  Hug Тая есен ги оставимя на катеричките , но догодина ш`ги оберем  Wink

# 411
Ще ви чакам с гюзлеми и сол. Не съм правила никога, но там си имам човек, който ги праи невероятни.  Mr. Green

# 412
Идем ! От човека гюзлемите , от теб солта!

# 413
И бадемките.  Mr. Green

# 414
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тази нощ взех едно важно решение. Догодина ще се кандидатираме на изборите. Аз и моята партия. С предизборна програма, основана на едно единствено нещо - заличаване на понеделник от календара.
С кеф ще ти водя предизборната кампания Laughing

# 415
  • гр. София
Ей го тук на поточната линия:

Розе, а ти разбра ли, че имало мармот-саботьор? Развивал шоколада от станиола.  Tired

Да, разбрах, ама бързо го уволнихме. Развиваше шоколада и тайничко си го хапваше. Що готова продукция опропасти, гадта му ниедна! На изпроводяк го набихме по дупето, че да си знае за дуг път.

# 416
Е, браво, нехуманно отношение към животните. Срам! Позор! Бира!

Пък някакъв хитмейкър щял да има концерт нам си кога. Атака от хитове ни очаква на неговия лайф.  Sunglasses

# 417
  • Пазете Гор
Сетове ли ще забива?

На някакъв фирмен купон се случих, бяха поканили диджей, дето се имаше за артист. Хората подпийнаха, разтанцуваха се, бяха на възраст, дето първата им целувка е била по времето на Bon Jovi. Даваха му пари, молиха го да им пусне нещо с ритъм и мелодично, а той, пъхнал глава под слушалките смесваше ли , смесваше. Миксираше и правеше скречове.

Така е, творците често неразбрани биват. Ама и днешни пари над 300 лева пара в дребни бакшиши отърва с тая пуста гордост.

# 418
  • Ænima/Albuquerque
А ако е миксирал на Мак, и се е бил похлупил с Бийтс бай Дре...  doh

# 419
Май няма да има сетови и миксиране, грък е някакъв, попест такъв звучеше...

Общи условия

Активация на акаунт