отчаяна съм вече-някой сблъсквал ли се е с този проблем?

• 1 638
  • 10
  •   1
Отговори
детето ми е на година и 1месец,изправяше се стабилно,ходеше хванат за пръста ми напълно стабилен и уравновесен,и изведнъж започна да трепери,сега не може да се изправя,при опит целият трепери,държейки го под мишниците прави крачки,но трепери,няма никаква стабилност,лекарите казват,че нищо му няма,били добри изследванията,но е факт,че детето ми не може дори да седне самостоятелно,а преди само 15дена можеше  Sad

# 1
За ваше успокоение най-добре посетете невролог! Той ще направи необходимите тестове, както и ако се налага изследвания.

# 2
# 3
  • София
Генетик посетете.

# 4
  • T"A
Невролог е лекарят, който може да прецени състоянието на дете, което е ходило и е спряло. Това е неврологично развитие на детето, тъй като равновесие, стабилност са функции, управлявани от мозъка.

Дано е само от стрес (понякога децата се стряскат и губят смелостта си при ходене, изправяне и т.н.)

П.П. Сега виждам, че началният пост е стар, от месец ноември. Сигурно вече потребителката си е намерила отговора...

# 5
  • София
И аз не съм обърнала внимание, че постът е стар. Но, само да вметна, че понякога невролозите пропускат редки генетични заболявания, за които са характерни описаните симптоми.

# 6
оказа се последствие от ваксина,това е мнението на невролозите,

# 7
как да спасим децата си от бялата смърт/отрова,наре4ена ваксина... Tired,но бялата мафия за  Money не се замисля и жертва най-милото ни...нашите деца.... newsm78 ooooh! Crossing Arms

# 8
детето ми е на година и 1месец,изправяше се стабилно,ходеше хванат за пръста ми напълно стабилен и уравновесен,и изведнъж започна да трепери,сега не може да се изправя,при опит целият трепери,държейки го под мишниците прави крачки,но трепери,няма никаква стабилност,лекарите казват,че нищо му няма,били добри изследванията,но е факт,че детето ми не може дори да седне самостоятелно,а преди само 15дена можеше  Sad
И аз имах този проблем заведете детето веднага на Невролог и то на 4-ти километър при доц.Божинова защото дъщеря ми е на 8 години и благодарение на доцентката се махнаха тези треперения

# 9
ходих и при Божинова,и при Литвиненко,и при кой ли не,Божинова първият път се опита да ми обясни как съм се вманиачавала,а на детето нищо му нямало,след няколко дни вече каза че всичко е от ваксината,

# 10
Диагнозата ви , кой доктор постави ? При нас не е била такава диагнозата , аз всъщност не знам и каква ни е била диагнозата след ваксината    Защото се отзовахме в инфекциозна болница тогава , детето не можеше да си седи на краката и залиташе и падаше , а те не направиха нищо два часа и така си получи гърч в болницата , ама диагноза така и не сложиха , защото принципно в БГ деца пострадали от ваксина няма . По големи некадърници от в инфекциозна болница не знам направо дали има , та така до преди две години , два дни бяхме в болница / пак инфекциозна / и тези нещастници хич и не се осъмни ха че нещо не е в ред та като почнаха едни гърчове на минута и половина , та тогава разбраха ,че вече е станала белята /енцефалит / . После 15 дни на 4 ти км. при Божинова и така тогава за първи път им се преметна през устата да кажат ,че вероятно ваксината нещо е направила , защото детето ми е обременено генетично . Аз на две годишна възраст съм направила менингоенцефалит след вариолна ваксина.Та не знам и аз какво да ти кажа   Но ваксините каквото могат да направят....а за Божинова , защото тя лекува сина ми след енцефалита / той спря да говори , ходи , седи , всичко е учил наново / мога да ти кажа ,че е особен на , шашава , нервна , но иначе знае какво прави и може да и се вярва на мнението . Това ти казвам от много неприятен опит и ходене по мъките .

Общи условия

Активация на акаунт