Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Банкя
baibibi Много ти благодаря за отговора.Аз малко се отчаях.Определено очаквах май нещо друго .По точно масата е горе долу добре, но сега пък не се връзва с другите мебели в кухнята.Все ще я изкараме някакси.Това , че може да се яде направо е добре.

# 676
СедеФка, ходи ли?
Искаше ми се ама много ангажименти тия дни. Не че това е оправдание де... вчера монтираха част от мебелите в стаята на синковеца. Хубавки, ама ПДЧ-та та ще показвам цялата стая в темата за детските като стане готова.

# 677
Миоки, ходих да, но повече няма да повторя. Писах вече във Фейсбук подробности. Ако трябва ще се повторя и тук. Няма как това да е тип "гаражна разпродажба" Naughty 99% от нещата бяха нови като по всички улични, коледни сергии- обици, свещи, ръкавици, покривчици. Имаше 2 маси с дрехи и 2 чифта кецове 2-ра ръка, но не си заслужаваха Sick Буквални парцали за по 3-5лв. ooooh!
Освен да се разсея от стоварилата ми се простотия през деня, мислех че ще има интересни употребявани предмети от бита- кутийки, порцелан, хубави /не китайски кич/ свещници, коледни стъклени играчки.....нещо такова. А то пълен цирк! Според мен този вид пазар трябва да е нещо като битак на закрито, а не като сергиите от Световния търговски център Илиянци Mr. Green
Просто пихме по един топъл шоколад с малката Чума, защото бяхме зверски премръзнали докато намерим смотания клуб и си тръгнахме.

# 678
Ааа пропуснала съм, отивам да чета.

# 679
  • София
Миоки, ходих да, но повече няма да повторя. Писах вече във Фейсбук подробности. Ако трябва ще се повторя и тук. Няма как това да е тип "гаражна разпродажба" Naughty 99% от нещата бяха нови като по всички улични, коледни сергии- обици, свещи, ръкавици, покривчици. Имаше 2 маси с дрехи и 2 чифта кецове 2-ра ръка, но не си заслужаваха Sick Буквални парцали за по 3-5лв. ooooh!
Освен да се разсея от стоварилата ми се простотия през деня, мислех че ще има интересни употребявани предмети от бита- кутийки, порцелан, хубави /не китайски кич/ свещници, коледни стъклени играчки.....нещо такова. А то пълен цирк! Според мен този вид пазар трябва да е нещо като битак на закрито, а не като сергиите от Световния търговски център Илиянци Mr. Green
Просто пихме по един топъл шоколад с малката Чума, защото бяхме зверски премръзнали докато намерим смотания клуб и си тръгнахме.
Преди 2 години попаднах на такава разпродажба в двора на Американското посолство, съвсем случайно. Беше истинска гаражна разпродажба  , дребни мебели, сувенирчета,  порцелан на изключително смешни цени. Нашият  Продавалник е смешна история, не може да си купил нещо за 1000лв, да си го ползвал 2-3 години и да искаш на го продадеш за 950лв-примерно

# 680
Момичета  Hug
Влизам да ви пожелая Весела Коледа!
Много здраве и благополучие ви пожелавам. Много усмивки да греят на лицата и много любов в душата!
Много сръчност да блика от ръцете и камари от любими вещи за преправянееее Whistling
Весела Коледа  newsm51 txtloves

# 681
Да споделя колко доволна съм от вчерашния ден.
Ходих до Бриколаж да си купя латекс за стеничката на бара, която искам да оцветя.

Купих 1л Дулукс, който ми оцветиха в желания цвят (шоколадово кафяво) за 5 минути. Не знам защо се притеснявах как точно ще се случи процедурата, но могат да оцветят в какъвто искаш цвят от картелката. Най-хубавото от всичко е, че цвета се получава точно такъв какъвто трябва и какъвто е на мострата.  Sunglasses
Яд ме е, че не попитах за оцветяване на друг вид боя например за дърво, дали биха могли по същия начин да направят цвят.  newsm78

# 682
  • София
Яд ме е, че не попитах за оцветяване на друг вид боя например за дърво, дали биха могли по същия начин да направят цвят.  newsm78

Сигурно се повтарям вече за стотен път, но да, могат да оцветят и боя за дърво. Направиха ми точно дулукс в червено, но не в Бриколаж.
Весела Коледа! иииии много, много, многоооо творческо вдъхновение за всички момичета Peace

# 683
Simple Smile Аз явно съм пропуснала. Благодаря за инфото отново  Hug

Весела Коледа и от мен!   bouquet

# 684
Девойки- боклукджийки, желая ви незабравима Коледа Hug Hug Hug
Здраве, любов и мир в домовете ви santa2

# 685
Весели празници и от мен!  bouquet
Все така креативни, вдъхновяващи и много много нови "стари мебели преправени с любов"!
 newsm51

# 686
Девойки- боклукджийки, желая ви незабравима Коледа Hug Hug Hug
Здраве, любов и мир в домовете ви santa2

Благодаря, ще имам нужда от втората част на пожеланието ти - отнася се до половинката, а, дано (не мЪ гледа накриво с моите увлечения!) Grinning  bouquet

И от мен весели празници, с много настроение и положителни емоции! Дядо Коледа цяла година да ви носи чудни боклучета!  bouquet 

# 687
  • Банкя
Ето какво се получи от моята маса.

Пожелавам ви много приятни празници.

# 688
Браво, tarlio, спретнала си Коледната трапеза навреме! Да й се радваш всеки ден и да се гордееш с постиженията си.
Весели празници на всички!

# 689
Честита Коледа.Много здраве,щастие ,усмивки и споделени емоции в красивите ни домове.И много вдъхновение...

Общи условия

Активация на акаунт