Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Направо ви изпуснах този път. Rolling Eyes

Днес би трябвало да ми доставят пратката от Русенското намаление (най-после!), както и една от намалението на пуловери миналата седмица - стига да се разберем с куриерите, че, както винаги, издебват минутите, в които няма никой вкъщи. Crazy

Felis, кой номер получи? Можеш ли да измериш стелката, че имам два чифта на тази марка и, според мен, си отговарят точно?!

# 181
И този панталон , на Бершка е, плата  е промазан, не е дебел- тип ОлСейнтските дънки,  но не си отговаря на номера и ми е голям. Довечера вкъщи ще го разгледам дали ще мога да си го стесня, защото много ми харесва Cry
Гледам в сайта е останал 40 номер.На какъв размер отговарят според теб?

# 182
  • София
карамелена, взех №36  и  според  мен отговаря на 38, а предвид , че е еластичен , даже и на 40 Peace Довечера мога да дам точни размери. В краката ми е добре /не стои така впит и не се набръчква/ , но в  талията и ханша ми е доста широк Sad

# 183
  • на земята
jully m,36 на каква номерация отговарят за панталона,по ев 26 ли ?

# 184
  • София

Felis, кой номер получи? Можеш ли да измериш стелката, че имам два чифта на тази марка и, според мен, си отговарят точно?!
Получих 36 номер, стелката я меря 22.5 см. Наистина излизат умалени.

# 185
Получих първата си поръчка от miniprix - черните ботуши Pataugas, 40 номер. Много са удобни, подметката е равна и мека, но не много дебела. Спортни ботуши за всеки ден са. Тесни са, но пък сякаш ми остава 1см  място напред пред пръстите (аз съм с 25.5 см ходило). Доволна съм. Благодаря на всички, които ми помогнаха с избора!   bouquet

# 186
Пристигнаха и моите неща. Доволна съм.

, не е розово, Теранова е , ще видим на живо дали ще го удобри ММ
 Много е червено  Laughing , Jennyfer , но е дебеличко, харесва ми
 - сив и черен , Esprit , мекички , много приятни
 - страхотен пуловер, за колежка , много ме е яд, че няма мой номер вече
- пак за колежка, нищо особено, мекичък е иначе, тя си го хареса много
Няколко чифта обеци , ръкавици и обикновенни тениски за пълнеж

# 187
  • София
 Лаленце, 36 EUR / UK 8 /  26 MEX / IT 40- това пише на етикета.  По дънковата би трябвало да са 26-27  Hug

# 188
  • София
Отчитам и аз една скромна поръчка:
- малко спонтанна поръчка от неделя вечерта, с pdf фактура още в понеделник сутринта и доставена в сряда - най-бързата ми поръчка от сайта  Simple Smile. Изкуствена кожа са, но много добра - ако не пишеше, че е изкуствена, би могла да мине за естествена. Отвътре са топлички и може би една идея умалени - взех си 38, нося 37 и тези са ми отлично с дебел чорап, както искам да ги нося. Като за миньонче като мен на сайта няма голям избор на боти на стабилен ток или платформа, равни не нося, така че са приличен избор, доволна съм. Щях да съм по-доволна, ако ги бях взела с някакво намаление, че се разглезих, но като бързам да поръчвам ...  Wink
http://www.miniprix.bg/produkt/1012361/

# 189
  • на земята
jully m ,мерси  Hug

# 190
  • Варна

Получих 36 номер, стелката я меря 22.5 см. Наистина излизат умалени.

Мерси! Ще дебна 38 номер тогава. Peace

# 191
  • София
вчера нищо не поръчах, а днес си измерих прасеца... е за този мой крак имам само 2 опции и то изкуствена кожа или текстил ботуши.... #Cussing out

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 14:16 от Таня Гошова

# 192
  • Germany

jully m, не става за зима това панталонче така ли? Много отдавна го заглеждам Thinking

# 193
вчера нищо не поръчах, а днес си измерих прасеца... е за този мой крак имам само 2 опции и то изкуствена кожа или текстил ботуши.... #Cussing out
Колко см. ти е прасеца ? Ще намерим нещо  Wink

# 194

Общи условия

Активация на акаунт