SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Даже мърррр-мяуууу Joy

# 271
Импала,само красоти показваш! Simple Smile
Имам и друга идея - да направим обща съфорумска касичка ( за темата само ) и веднъж месечно да слагаме по нещо,и после съфорумски на гости на Екълсчето  newsm53

# 272
Явно ми е тъп ден hahaha . Обясни, моля, идеята.

# 273
Не,ама аз не мога да обяснявам хубаво и май Дийн ми дойде в повечко днес  Mr. Green
Да събираме пари и да му ходим на гости предлагам  hahaha
Епизод три беше интересен,онзи Гордън си заслужи завързването за стола и шамарите на Мистър Ди Simple Smile

# 274
Ааа, ясно Peace . И аз така предположих. Обаче ходенето директно на гости е твърде рисковано - госпожата е тренирана и опасна Mr. Green . По-безопасният вариант са конвенциите, например римската, като най-осъществима. Посещават се панелите, има снимки с гушканки, автографи. Край на закуските от утре Joy !
PS. Няма такова понятие като "много Дийн".

# 275
Ааа, ясно Peace . И аз така предположих. Обаче ходенето директно на гости е твърде рисковано - госпожата е тренирана и опасна Mr. Green . По-безопасният вариант са конвенциите. Край на закуските от утре Joy !
PS. Няма такова понятие като "много Дийн".
Хаха,добре тогава нека да е по-безопасният начин,е,страхотно- щом много Дийн не е много ,ще се намери място за още  Heart Eyes Mr. Green

Лекинка от мен  Hug

# 276
# 277

В голяма чуденка ми се вижда тук .... веднага се изтрелвам при него да му я разясня  Mr. Green

# 278
Добро утро,днес се успахме малко,но така е след Дийн вечер  Mr. Green

# 279
  • # супернатурална #
Добро да е!

Верно, че Дийн никога не е в повече, но пък Сам/Джаред винаги не стига.

Mr. Green

Лисе, аз имах щастието да открия темата и сериала почти едновремено, но и твоя вариант си има плюсовете. За нас  Laughing Радва ме много ентусиазъмът ти  Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 09:39 от Г. Краули

# 280
Г.Краули и аз се радвам,че Ви открих  Hug
Ох,днес малко по-късно ще си пусна 04 епизод,че съм на интервю за работа,дали да покажа на бъдещета шефка евентуално Дийн,може да ме вземе заради него  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 281
  • # супернатурална #
Стискаме палци! Моята шефка като ми видя телефона, попита - "Това любимият ли е?" и Аз - "Да". После поясних, да не вземе да ми завиди и да ме изгони. А вече два пъти ми се случва, като влезе някой външен и ми види скрийнсейвъра (так ли беше?) и да каже - "Оо, Супернатурал!" , и аз  smile3521

# 282
Стискаме палци! Моята шефка като ми видя телефона, попита - "Това любимият ли е?" и Аз - "Да". После поясних, да не вземе да ми завиди и да ме изгони. А вече два пъти ми се случва, като влезе някой външен и ми види скрийнсейвъра (так ли беше?) и да каже - "Оо, Супернатурал!" , и аз  smile3521
Благодаря !   bouquetХаха,моят Дийн засега само в къщи се върти на десктопа Whistling

Скрит текст:
Дано,стане вече таз работа,че от август съм в нас и откачам.

# 283
Лисичке, успех на интервюто Peace Hug .

Снимки от сета на 8.12 'As Time Goes By':
Скрит текст:
Има разни таратайки, щото е епизода с пътуването във времето:

Има и една красавица класика Mr. Green :

# 284
Импала , благодаря!  Hug
Нямам търпение вече да разбера какво е казал татко Джон на Дийн.
И ме хвана яд,че Сам не си открадна онази мацка - Сара май беше  newsm78
А тоя "Демонът" дано по-скоро го убият,ама като гледам ще се върти доста сезони занапред.
Ух,време май да ядем  Mr. Green Heart Eyes Blush:

Скрит текст:

Да се редактирам  това ме разби :

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 10:35 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт