SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 019
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Децата в стените са от 4.11 'Family remains'. В 1.15 'The Benders' бяха откачалките, които ловуваха хора, щото бил най-интересния лов. Щерката Миси нападна Дийн и Сам му се подиграваше. После видяхме актрисата и като амазонската дъщеря на Дийн, която Сам застреля.

# 421
О,тъкмо си гледам 3х10,много интересен епизод,и как си бяха легнали на леглата спокойничко,точно да им се метнеш отгоре  Mr. Green
Иначе за Боби много жалко,че е убил жена си ...

Скрит текст:

# 422
Боже Лисо  smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3508 smile3508

# 423
Мистик,то туй пак някой манип ама готин  Blush Heart Eyes,но епизода наистина беше върха.
Жал ми стана за Дийн.

# 424

За съжаление нямам манипи с Джаред като капитан.

Тук само ще  Whistling -на многозначително.

# 425

За съжаление нямам манипи с Джаред като капитан.

Тук само ще  Whistling -на многозначително.
Найз !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 426
От пълнежните епизоди забавен беше този със заешкото краче 3.03.И каубойския епизод, както и френската грешка ми харесаха.

Епизодът с антихриста 5.06 за мен беше същит с бели конци.Епизодът сам по себе си не беше лош, но толкова могъщ го направиха антихриста и после съвсем забравиха за него.Не разбрах смисъла.Можеше и без епизода.

Дано спечелим People’s Choice Awards.А гласуването значи е до 13.12 така ли, защото някъде прочетох, че било до 03.01.Ама може и грешно да съм прочела.

# 427
Джен,
И на мен ми се стори рано, но публикувах крайната дата, която прочетох на http://blog.peopleschoice.com/2012/11/15/the-2013-peoples-choice … e-been-announced/:
THE 2013 PEOPLE’S CHOICE AWARDS NOMINATIONS HAVE BEEN ANNOUNCED!
You voted for categories in September. You voted for nominees in October. Now, starting today on November 15, you are officially invited to vote for the winners!
Our 2013 nominees were announced this morning at the Paley Center in Beverly Hills, and what an awesome collection of nominees they are.  As you know, at the People’s Choice Awards, we are all about the people. To make sure that your voice is heard as loud and as clear as possible, we’ve created several different platforms from which you can cast your votes.  Check them out below:
PeoplesChoice.com – The main voting hub is sitting pretty right on this very website! Click around to all of the different categories and make sure you vote, vote, vote!
Facebook – [...]
Twitter – [...]
Mobile Apps – [...]
There you have it!  You can vote as early and as often as you like until December 13. So what are you waiting for? Start voting NOW!

В ретуитове (прекрасна дума Laughing ) на https://twitter.com/peopleschoice излиза пак тази дата:
https://twitter.com/SHO_Dexter/status/273078706904375297
https://twitter.com/SHO_Homeland/status/271357368237961217
https://twitter.com/USA_Network/status/269144737003491330

Самата церемония ще е на 09 януари 2013.

# 428

Маритка, за този епизод (Бендърс) една девойка фенка на Досиетата Х казваше, че било нещо като закачка с Досиетата. И там имало подобен.

кой епизод от кой сеон е ако може пак да ми кажеш? и аз съм фенка на досиетата,но не съм гледала всичките сезони,защото по едно време бях много скарана с телевизията (бях го ударила на купон на макс навън),а сега немога да си ги намеря.

коя е ушатка?

# 429
  • # супернатурална #
Тази щастлива кучка  Mr. Green

Децата в стените са от 4.11 'Family remains'. В 1.15 'The Benders' бяха откачалките, които ловуваха хора, щото бил най-интересния лов. Щерката Миси нападна Дийн и Сам му се подиграваше. После видяхме актрисата и като амазонската дъщеря на Дийн, която Сам застреля.

А така, на мен децата в стените ми беше малко гаден, но ловуващите хора беше як. Дийн беше страхотен с "първо ще наритам теб, после теб..." и после го наритаха  Laughing

# 430
За мен 1.15 е това:

# 431
  • # супернатурална #
Как можах да забравя  ooooh! Това го запази за другата тема, че съм обещала яка агитация от теб  Laughing

# 432
Офф, вярно бе!  ooooh! Е, значи два са ми били скучните епизоди и толкова съм ги запомнила, че съм ги сляла.  hahaha

Маритка, за този епизод (Бендърс) една девойка фенка на Досиетата Х казваше, че било нещо като закачка с Досиетата. И там имало подобен.
кой епизод от кой сеон е ако може пак да ми кажеш? и аз съм фенка на досиетата,но не съм гледала всичките сезони,защото по едно време бях много скарана с телевизията (бях го ударила на купон на макс навън),а сега немога да си ги намеря.
Не знам, не съм фенка на Досиетата. Девойката - Дейна Скъли - преди пишеше в темата, но от доста време не се е появявала. Та тя беше направила паралела.

# 433
Mомичета, една мила съфорумка пусна тема "Гласуване за ТВ любимец на 2012!". Заповядайте да подкрепим нашите и не само тях Wink .

# 434

Общи условия

Активация на акаунт