SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ух,аз отивам към 12-ката вече  Mr. Green
Г.Краули Сам ни е дибел  bowuu

# 571
Слайд-шоу Best ‘Supernatural’ Quotes from ‘Citizen Fang’.

Галче,
Да те питам под секрет - изтръпна ли странно приятно когато Бени... врата на Дийн Crazy ... Разбираш ме, нали  Flutter ?

# 572
  • # супернатурална #

Не е, но имаше един период, в който беше трупнал бая килца и страшно му отиваше  Heart Eyes То не, че всякак не му отива. Освен може би плешив...Но с Импалка и на това намерихме решение  Whistling

Импалко, първият път само Сам гледам  Laughing На повторението ще следя за Бени...врата на Дийн...

Сетихте ли се къде сме гледали Елизабет? аз се почесах, почесах, па реших, че трябва да е в СПН, щото напоследък друго не гледам. Или ако гледам-не запомням. Май играеше една майка...а, сега се сетих, от серията с подменените деца!

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 23:40 от Г. Краули

# 573
Сетихме се, още на промо снимките Grinning .

Още гифчета:

# 574
  • София
Момичета, гледали ли сте Стая 401? Заслужава ли си?
В сериалова абстиненция съм сега, като ми спряха всичките и се отрекох от Двамата мъже, когато вкараха Аштън. И да... ще се започва Американ Хорър Стори и вероятно още нещо.

# 575
Боже! Скочих от леглото като се сетих, че съм забравила картинката за третия ден hahaha ! Ето я:

Сега

# 576
eeee kak можаха да убият тия две важни личности? мен ме кефеха,а рядко жени ме кефят в сериалите.по принцип по мъжете си падам хохохохохохоооо (еп.10 от сз.5)...наистина скърбях!

сериалът е страхотен! нареди с ена 1/во място в класацията ми и измести от там истинска-та кръв.евала на сценаристите! супер съчетават нещата.от всичко по малко има!

# 577
Импала , както винаги хубава картинка за Коледа !  Hug

Добро утро от мен  smile3558

hahaha

# 578
Добър ден Hug !

Инфо за 8.11 'LARP and the Real Girl':
Скрит текст:
As previously reported, geek goddess Felicia Day will reprise her role of Charlie in an episode titled “LARP and the Real Girl.” Um, can someone explain…?
“That is our live-action role-playing episode,” show boss Jeremy Carver shares. “We will discover that young Charlie Bradbury, in running from her past life, has found herself a new life in a new community. Basically, [she] has fallen into the welcoming arms of a community of LARPers.” Watch for Day’s return to air in mid-January. (източник)

Mr. Green Joy

# 579
  • # супернатурална #
 hahaha hahaha Много яко  Joy

# 580
Пу,Дийн голям плейбой го раздава  Mr. Green
Вчера като видях,че загледа и Ашли Бенсън от Pretty little liars  hahaha
(the witch)

# 581
# 582
О,Боже,какво е това  Shocked

# 583