SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 22 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Сега ще се концентрирам Joy ! Ако си на 6.17 'My Heart Will Go On', гледай докрай и ще разбереш.

разбрах.още една шантава серия:) аз обаче побързах да си зитрия предния пост,че стана безсмислен,след като разбрах и сега другите нека се чудят з акакво става дума хаха

# 706

Маритка и аз гледам да гледам повечко,ама понякога не става,поради разните неща из нас ,ама днес викам да го свърша 5-ти  Whistling
Добро утро Ви  Hug

# 707
здравейте пак и от мен! от снощи имам проблем със сайта за субтитри http://DMCA-removal-from-Google/search.php но си мислех е временно или е от моя компютър.днес обаче още си е така,а и на брат ми от компютъра е по същия начин. изкарва ми само първа страница със субтитри,а долу падащото меню за смяна на страници е неактивно.някой д аима идея какво е това нещо?

# 708
Маритка нямам идея аз  Hug
Хей,цял ден Ви няма къде сте,ние имаме извинение - на разходка бяхме в това хубаво време,ама сега е време за УИН-ЧЕС-ТЪР  Party

# 709
  • Варна
Здравейте, искам да попитам следващият епизод през януари ли ще се излъчи?

# 710
Да, чааак на 16 януари Confused .

Папарашко клипче от летище:

# 711
Пу,и аз да се падна на точното място,ще съм нахален папарак  Mr. Green
  hahaha

# 712
  • # супернатурална #
Момичета, спокойно! Като извъртите всички сезони, ще ги започнете отначало. На второ гледане много неща стават ясни, има и такива, на които не сте обърнали внимание...Абе...ще имате занимавка за още 2-3 години  Laughing

# 713
Г.Краули 2-3 добре звучи  Crazy
hahaha hahaha hahaha

# 714
Подкрепям Галчето - дайте шанс на броненосеца.
Бро-не-но-се-ца !
 Joy

Отивам да погласувам, че остават броени часове.

As Jared said last year: “LET’S WIN THIS.”

# 715
А дано Win -нат  Heart Eyes

Скрит текст:
Много тъжно завърши 17-ти епизод като Дийн се разделяше с Лиса  newsm45

# 716
  • # супернатурална #
Кой седемнайсти? Този, в който цяла Маракана ликуваше, че и половината Градина?  Laughing

Аа, броненосецът е висока летва, аз от амнайсет гледания не бях го видяла, добре, че ми отворихте очите  Laughing

# 717
Сигурно тоз , да  Blush

Карам към 19 вече  Whistling

# 718
къде са ходили нашите хора?

# 719
Лол,много са яки !
А,добро Ви утро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт