SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
хайде и аз изгледах серията,в която участва Керълайн от Дневниците на вампира:) в следващата след нея го има пък гаджето на Джесика (забравих му името) от Истинска кръв:) този сериал обаче сериозно взе д аме плаши:( ами,ако теориите за доброто и злото са верни? надявам се накрая вс епак да с епояви един добър Бог,какъвто сме свикнали да го мислим,че е.

# 451
# 452
Момичета,кажете как може да толкова hot в костюми ...  Shocked Twisted Evil Heart Eyes

# 453
Може, може  Whistling
  smile3504 smile3504 smile3504

# 454
Ой,на Лиса сладурите  Crazy
Епизодът със съня на Сам и умирането на Дийн безброй пъти беше awful

# 455
  • София
Лисичке, кой беше епизодът със съня на Сам? Нещо ми се губят в поредност епизодите, ама така е като ги изгълтах за месец и малко.  ooooh! И ако някой ме подсети кой беше епизодът и с джинът би било идеално.  Laughing

Аз започнах бавно-бавно да си преговарям иначе, ама твърде избирателно към момента. Епизодът от първи сезон с шейпшифтъра активно си го избягвам.  Sick

# 456
Лисичке, кой беше епизодът със съня на Сам? Нещо ми се губят в поредност епизодите, ама така е като ги изгълтах за месец и малко.  ooooh! И ако някой ме подсети кой беше епизодът и с джинът би било идеално.  Laughing

Аз започнах бавно-бавно да си преговарям иначе, ама твърде избирателно към момента. Епизодът от първи сезон с шейпшифтъра активно си го избягвам.  Sick

Епизодът е 11 - Mystery Spot Simple Smile
За джинът не се сещам така по номера и имена малко трудно ги запомням вече.
Да се похваля след малко ще гледам 04х01  Party

# 457
# 458
  • # супернатурална #
Да ви напомня за темата, в която трябва да подкрепим нашите. Айде под строй да се изгласуваме  Laughing

# 459
Да ви напомня за темата, в която трябва да подкрепим нашите. Айде под строй да се изгласуваме  Laughing
О,аз гласувах вече.
 Heart Eyes
Импала,искам и аз такава коледна играчка ама с Дженс

# 460
  • София
Мм аз предпочитам коледен Джаред. Ех, нали започнах пак от първите епизоди и ...толкова е сладък Сами като по-малък. Прекрасен е, някак неопитен и притеснен на моменти.  Heart Eyes

Намерих си епизод с джина - 02х20.  Peace

# 461
Браво ! Simple Smile

Аз пък имам проблем с разминаване на субтитрите пак  ooooh!

# 462
Лиса,
През годините съм виждала доста предмети, вдъхновени от сериала: фигурки, гоблени, бижута, амулети, тениски. Ако ти е интересно, мога да ти покажа някои, макар че не съм се интересувала откъде могат да се купят.

# 463
Лиса,
През годините съм виждала доста предмети, вдъхновени от сериала: фигурки, гоблени, бижута, амулети, тениски. Ако ти е интересно, мога да ти покажа някои, макар че не съм се интересувала откъде могат да се купят.
Импала ,
ще се радвам да покажеш!  Hug

# 464
  • София
Момичета, от 26ти до 30ти включително, ако вървят автобуси и всичко е наред, ще съм в София, така че може да си спретнем някаква среща, ако искате. Ще се радвам да ви видя отново и да си поговорим на живо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт