SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 009
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Иначе ми се иска да прочета отзиви за книгата, която излизаше скоро.Бях си я харесала.Забравих и името, ама имаше събрана информация от зад кадър и други обяснения от снимането от първи до седми сезон.
Едит-това е името "The Essential Supernatural: On the Road with Sam and Dean Winchester"
Поръчала съм я Peace . Ще ти пиша веднага с мнението си Hug . Имай предвид обаче, че за празниците ще сме България и сигурно ще я видя едва догодина (през декември това не звучи толкова страшно Laughing ).

# 481
  • София
Импалко, понеже виждам, че си по-навътре с ибей нещата и въобще с книгите и т.н. Каква е идеята на costume картите? Ровя си из ибей сега и вече на 2-3 пъти ми се появяват някакви костюм карти със супернейчъръл и нямам никаква идея като за какво иде реч.  newsm78

# 482
Успешно изгледан 04х02 , може да се каже ,че за тази вечер се "наядох"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 483
costume cards = карти(чки) с парченца от костюмите, тъкан от дрехите. Водят ги оригинални. Аз чак толкоз хахо не съм (надявам се Joy ), ограничила съм се с няколко книги.
Има и хора, които ходят по конвенциите и после продават снимки или други неща с автографи. Вярвате или не, и те изобщо не ме блазнят. Когато отида на конвенция ще искам само двойна снимка и смятам да се пробвам с "Double hug me", пък току-виж успея да объркам Джаред и ми излезе късмета... двоен Praynig Joy .

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 00:14 от Impala

# 484
  • София
А да знаеш случайно дали от някъде може да се дръпне "The Mythology of Supernatural:
The Signs and Symbols Behind the Popular TV Show"? Търсих сега в нета, има уж няколко линка, но не работят особено активно.  Confused

# 485
Ако това е 'Благодаря', тогава 'Моля, пак заповядай'.
Четох за тази книга, но не ми допадна и не съм я търсила. Отзивите в сайта също не помогнаха. С цялото ми уважение към автора, бих се доверила на други източници за религиите и митологиите.

# 486
  • София
Ако това е 'Благодаря', тогава 'Моля, пак заповядай'.

Извинявай много  Hug Тотално съм се отнесла и пропуснах без да искам.
Благодаря ти.   bouquet

На мен ми изглеждаше интересна книжката иначе, колко е достоверна виж е друг въпрос.  Laughing

# 487
Jensen Ackles has declined his win on the CCC due to workload. Thanks to all the fans who voted. More news in the works. Stay tuned.
http://twitter.com/CelebCharityC/status/275729193805955072

8.09 'Citizen Fang' Producer's Preview:

Иии, вижте кой е станал рано-рано, за да ви поднесе сутрешното кафе Wink :

# 488
Мале,добро утро сладурки!
Искам и аз такава карта  Crazy

Обичам тази снимка   Heart Eyes

# 489
Добро утро Hug !
Вече е известно кой стои зад звездичките в заглавиeто на 8.13 'Everybody Hates ***', а именно
Скрит текст:
Episode 8.13 of Supernatural will now be called "Everybody Hates Hitler". (източник)
Ъъъ Rolling Eyes ...

Статия към клипчето от предишния ми пост: Jeremy Carver [...]: 'There's some pretty emotional stuff'. Значи (все) пак newsm50 .

# 490
Прекрасен ден да се полюбуваме на

# 491

Вече е известно кой стои зад звездичките в заглавиeто на 8.13 'Everybody Hates ***', а именно
Скрит текст:
Episode 8.13 of Supernatural will now be called "Everybody Hates Hitler". (източник)
Ъъъ Rolling Eyes ...
Ахахаха, сега остава само да дойде Рене Артоа и френската съпротива.  Joy

Лисанке, нали знаеш, че тази снимка е манипка? Джаред е с някакви моми на истинската.

# 492
Иначе ми се иска да прочета отзиви за книгата, която излизаше скоро.Бях си я харесала.Забравих и името, ама имаше събрана информация от зад кадър и други обяснения от снимането от първи до седми сезон.
Едит-това е името "The Essential Supernatural: On the Road with Sam and Dean Winchester"
Поръчала съм я Peace . Ще ти пиша веднага с мнението си Hug . Имай предвид обаче, че за празниците ще сме България и сигурно ще я видя едва догодина (през декември това не звучи толкова страшно Laughing ).

Мерси много. HugНе се притеснявай.Когато имаш възможност-тогава.Аз въобще не бързам.

# 493
Днес ми изкараха акъла с това - Actor - Misha Collins Falls To His Death а после се съвзех след този туит  на Миша - "Misha Collins ‏@mishacollins
I feel pretty good for a dead guy. My mom thinks that whomever keeps posting these is hilarious!"
Тия хора с какъв акъл обявяват някой за мъртъв? И живият мъртвец няма ли право да ги съди?  #Cussing out Горките миньони, сигурно е имало истерични писъци по целият свят.  Laughing

И един много сладък братски гиф да ви покажа:

# 494
Джен Hug

Рейтинги: "One program whose future is all but assured at this point is “Supernatural,” which was ironically the focus of end chatter a few years ago. Now, it is the network’s third-most-popular series, and the presence of “Arrow” has actually increased its audience. For the week of November 12 (per TVbythenumbers), the adventures of Sam and Dean clocked an impressive 1.6 rating in the 18-49 demographic, which is an impressive increase of 60% from its original 1.0 rating." (източник)
Първото изречение ме обърква малко или не го разбирам правилно, обаче следващите ми звучат много добре.

Общи условия

Активация на акаунт