Новите ни козметични похождения 33

• 63 458
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Олеле Алена, страхотни покупки.Трите от коледните ми желания, уау  Heart Eyes Hug

# 376
  • София

за първи път получавам пратка с пощенска марка  Laughing

# 377
  • в 1001-та нощ
newsm09 a.l.e.n.a , какво направи?

сложих Шалимар и 4 колежки тръгнаха по дирята - 30 мин след като влязох в офиса да питат кой е парфюмът, много се хареса и осатвя диря явно  Blush (аз не си го усещам, а и съм с лека хрема  Blush )

Едната колежка каза, че го мирисала в магазин и бил ужасен, сега не може да го познае, но така е - от капачка не бива да се оценява  Peace

# 378
дори и на чужда кожа или в чужда диря не е редно да бъде оценяван кой да е парфюм, ако се планира покупката му

# 379
  • София
От вчера:

Тази спирала на Лореал в коледния комплект с двуфазния дегримьор:

Скрит текст:

и този ексфолиант за лице на NUXE, днес дори го пробвах, очарована съм, много нежен, а същевременно и много добре почиства:

# 380

за първи път получавам пратка с пощенска марка  Laughing

Нинче, ще дадеш ли по-подробно обяснение какво по-екзактно е това Laughing?

# 381
Два различни цвята 1 и 2

Нали ще пишеш за него, интересно ми е каква е разликата между различните видове, аз си взех прасковения Simple Smile

# 382
  • в 1001-та нощ
TIGI Bed Head - Superstar Blow-dry Lotion

PhytoKeratine Serum

Kérastase Stimuliste

# 383
  • София

# 384
bubchen страхотни покупки. От къде ги купи? За съжаление не откривам The Body Shop в България.

# 385
  • Бургас
Момичета, имам нужда от малко "сръчкване".  Mr. Green
Naked или Naked 2?

# 386
Аз нямам нито една от палитрите, но се чудя дали да не си взема 2-ката. Изглежда ми с повече разнообразие на цветове  Wink

# 387
  • София
Трябва да си решите кои цветове харесвате повече. Иначе като качество и пигментираност са еднакви. Кутията на 2 е по-хубава и здрава от 1, но пък в 1 има по-хубав бонус-подарък Simple Smile

# 388
  • София
calopsita това е така известната ( по наши, а и не само безисвестна)  гъба за почистване на лице изработена от корена на едно много грозно цвете конджак
да не какзжам на какво ми прави асоциация  +18
Скрит текст:

иначе за нея казват че има много благотворно действие на кожата, помага при кожни проблеми, а също така и почиствала грим без да е нужен друг препарат - за което силно се съмнявам.
а цената и е смешна нещо от сорта на 5-6 лв

# 389
  • София
Иха! Алена изтръшка рафта с Герлен! И аз много ги харесвам тези парфюми, само че съм си казала по 1 нещо да купувам... и още не съм си купила, защото не мога да си избера... Всеки път се пръскам с няколко: на едната китка, на другата, на ръката отгоре, на другата, на литчета и мисля, мисля, мириша и си казвам до утре ще си избера... И пак не мога да се спра на 1 само... Така съм още с няколко на Живанши и няколко на Кензо...

Общи условия

Активация на акаунт