Chicago fire

• 49 281
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
Да,аз бая време си чаках 18-ти ,ама днес го изгледах
А значи съм наваксала. Абе харесва си ми сериала. Гледах промото за следващия епизод, и ме заинтригува.

# 136
И мен много ми допада ,с нетърпение чакам серийките , да випочерпя и тук днес момиченцето ми става на 4 годинки  Heart Eyes

# 137
  • София
Лиске, гуш и тук

Наваксах аз с всичко, забавна ми беше Шеи.
Сега ми е чудно Кели дали ще се върне към старата си любов или...
И не ме кефи това, което ще правят с... на Джеси Спенсър как му беше героя. Пак ще се карат очевидно, което не ми е по вкуса.

# 138
Фокси  Heart Eyes

и аз наваксах
И мен ме дразни същото, тия драми с Джеси ми идват супер изкуствени, особено линията с майка му.

Шей е супер, и като гледам Кини няма как да откаже... грехота е да се пропусне смесването на такива гени  Joy
Продължавам да смятам че мотивацията и да се откаже от донор беше тъпа... Сега който от двамата да има гадже, ще има едни обяснения как всъщност да те имат дете, супер близки приятели са ама ...
семейна клетка тип 21 век  Mr. Green

# 139
  • София
Е тъпа беше, амаМауч  в тоя разговор беше уникален.

Ама има и друго - не съм сигурна, че тя не е в депресия просто и иска близост. Детето е сигурна, че няма да я изостави, както оная мръхла.

# 140
Ооо вземам едно парче от тортата веднага. Така като я гледам се изкушавам, да я грабна цялата и да избягам  Laughing
малката лисичка, Честит Рожден Ден на дъщеричката. Нека усмивката не пада от лицето ѝ.  Да има щастливо детство, съчетано с много здраве. newsm59

Шеи и Кели са ми много сладки. Ама мисля, че Шеи ще се откаже от тази идея за бебето. Нали Кели и Кейси нещо не бяха в добри отношения, или само аз съм останала с такова впечетление. Разбра ли се нещо, за това.

# 141
Взимай я цялата няма проблем  Blush
Благодаря Ви момичета!

И мен ме изкефи Мауч там,чудя се само дали Северайд ще се съгласи за детето  newsm78

# 142
Днес си имаме епизод  newsm44

# 143
О,супер,за вечерта се очертава да си имам занимавка  Popcorn

# 144
Мръхлата била наистина бременна, актрисата де  Joy

Родила е в събота да и е жив и здрав мъника
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2300301/Shiri-Apple … ng-baby-girl.html

# 145
Интересен епизод беше,малко тъжно накрая.

# 146
Йей,супер момиченце  Hug

# 147
  • София
хубав беше последния епизод. Днес го изгледах.

# 148
И  на мен много ми хареса

# 149
  • София
Някой изгледа ли?

Да ви зарадвам - сериалът ще бъде подновен през есента.

Общи условия

Активация на акаунт